logo omedia

Doe meer inspiratie op voor jouw praktijk.

Coach de coach

Als coach wil je soms ook wel eens gecoacht worden, toch? Je bent toe aan nieuwe inspiratie of loopt hier en daar vast en wilt dat plateau doorbreken.

Coach de coach

Je bent zelf coach, je bent toe aan nieuwe inspiratie of loopt hier en daar vast en wilt daarvan loskomen. Ik wil je helpen je weer in kracht te zetten als coach, zodat je er nog meer uit kunt halen voor jezelf en voor je coachee. We spelen zowel effectief als niet-effectief gedrag na en ervaren wat er gebeurt. Het verschaft je direct inzicht op jezelf en je omgeving; hoe kom je over op andere mensen, waar nodig je andere (onbewust) toe uit met jouw houding en communicatie?

Deze sessie gaat om ervaren en voelen. Ik ga je niet leren coachen. Dat kun je immers al. Ik help je je batterij weer op te laden door jou je eigen kracht te laten ervaren. Wil je je methodes uitbreiden of verdiepen? Ook dan ben je bij MU aan het juiste adres.

Je gaat vol inspiratie de deur uit met direct toepasbare ervaringen! 

‘Coach de coach’ kun je individueel volgen bij “MU” tijdens een drie-daagse. Je verblijft tijdens de drie-daagse op onze prachtige B&B ‘De Korenhorst”

Heb je vragen hierover? neem dan contact met mij op.

Inspiratie opdoen voor jouw praktijk?

Kan ik je helpen of wil je meer weten over ‘coach de coach’? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

Lieve Roos, bedankt voor deze bijzondere middag!  

Ik heb je als een enorm bijzonder, inspirerend en authentiek persoon ervaren en heb zelf weer volop inspiratie voor mijn eigen praktijk! Mooi om te zien hoe je met jouw openheid en energie mensen weet aan te sporen om op een dieper niveau naar zichzelf te kijken. Heb ik enorm veel bewondering voor!

Willemijn 43

Lieve Roos, bedankt voor vandaag. Ik vond het heel mooi om meer te leren over o.a. mijn perfectionistische ik, de twijfelaar, maar ook de avonturier die me zoveel energie gaf voor mijn eigen praktijk! Het voelt goed, en ik kan er weer gas geven!


Wouter 47

“Vriendschappen voor het leven. Heb jullie allemaal lief. Intens dankbaar voor de inzichten en de betrokkenheid van iedereen.”

Bo 39

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatietherapie

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

MU & Bedrijven

Mu heeft bijzondere programma’s voor bedrijven ontwikkeld waarin mensen, teams en organisaties in hun volle kracht worden gezet.

Loopbaan Coaching

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Voice Dialogue Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

Groeps Coaching

Deel gedurende 3 dagen verschillende perspectieven over je eigen casus én vorm een sterke(re) groep waar veiligheid in de groep voorop staat.

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief. Ik stel je de vraag; Waarom ben geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent! Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool “Mamagaai”. Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal. Ik woon samen met man Mark in onze B&B ‘De Korenhorst’ in Montferland. Onze B&B ligt aan het prachtig uitgestrekte Bergherbos. Ik hoor het graag als ik iets voor je mag betekenen!