Vierdaagse retraite

Goud waard

Investeren in jullie relatie is goud waard. Toen je eerder, een driedaagse relatietherapie bij MU volgde, merkte je al hoe belangrijk tijd nemen voor elkaar is en wat dit voor je relatie betekent. Een relatie is ook werken en betekent een leven lang onderhoud. Ik krijg veel vragen over ‘onderhoudskuurtjes / relatie APK’ en heb een heel mooi programma ontwikkeld wat ik graag met jullie deel.

Investeren in jullie relatie is goud waard.

Investeren in jullie relatie is goud waard.                                                                                                

Toen je eerder, een driedaagse relatietherapie bij MU volgde, merkte je al hoe belangrijk tijd nemen voor elkaar is en wat dit voor je relatie betekent. Een relatie is ook werken en betekent een leven lang onderhoud. Ik krijg veel vragen over ‘onderhoudskuurtjes / relatie APK’ en heb een heel mooi programma ontwikkeld wat ik graag met jullie deel.

Nu je weet dat er  zoveel meer mogelijk is in je relatie heb je misschien de behoefte het pad waarin jullie samen opwandelen verder te verbreden en te verdiepen. Jullie kiezen samen, voor deze 4 daagse en gaan voor goud! 

Tijdens de retraite ‘Goud waard’ gaan jullie met andere stellen, (die ook eerder een driedaagse volgden), magische dagen tegemoet.

Voice Dialogue, Polariteiten, Demonen, Schaduw, Archetypes, De-Armouring , Kundalini-Bodywork en de Bindingspatronen staan deze 4 dagen centraal. 

Je werkt met je eigen partner, maar de deelrondes zijn met de andere stellen.

In de ZEN is het gezegde; Er is ‘kennis’ het individu, de groep én de Meester nodig om tot ware transformatie te komen.

Het samen zijn met de andere stellen, is enorm leerzaam en ook waardevol.

Er worden maar al te vaak, nieuwe vriendschappen gesloten. 

Deze dagen zijn er 4 holistische pijlers;

 • – Mentaal: Voice Dialogue & Bindingspatronen.
 • – Fysiek: De-Armouring
 • – Spiritueel: Schaduwwerk, Demonen en Archetypes.
 • – Energetisch: Kundalini Bodywork, Innerlijk huwelijk.

Het innerlijke huwelijk.

Ieder mens heeft mannelijke als vrouwelijke energie in zich, zowel Jin- als jang.

Maar zijn we ons hier wel bewust van? En zetten we deze energieën gelijkwaardig in tijdens ons leven?

Mythisch gezien, zou elk mens, eerst ja moeten zeggen tegen zichzelf. Een waardig en innerlijk huwelijk sluiten, waarbij het mannelijke en vrouwelijke ín de mens met elkaar verbonden zijn. Dan ontstaat er balans, rust en vrede.

Het sluiten van dit innerlijk huwelijk is heel waardevol en belangrijk voor onszelf en onze relatie. Echter om zonder oordeel, jezelf helemaal aan te nemen, als liefdespartner, met alle polariteiten van dien, vergt moed en veel zelfliefde.

We ervaren deze dagen ten volste onze polariteiten, schaduwkanten en demonen. Deze ‘verdienen’ het om gehoord en aangekeken te worden.

Je overgeven aan deze kwetsbaarheid is een intens proces, maar geeft jullie zoveel kracht.

Je kunt ineens patronen doorzien en voorgoed doorbreken.

Je herkent de bekende valkuilen van overdracht en tegenoverdracht, doorziet wat je steeds maar weer op je partner projecteert en hoe je een negatief bindingspatroon omzet naar meer positief! Als je de verbinding tussen je eigen polariteiten herstelt, kan jouw innerlijk huwelijk, (zelfliefde en compassie) plaatsvinden. Deze innerlijke transformatie, is wat een duurzame liefdesrelatie met je partner mogelijk maakt.

Wat hoe cliché het ook klinkt. Je kunt pas écht van de ander houden, als je jezelf volledig accepteert en liefhebt.

Het wonderlijke van dit werk is, dat na deze dagen, vrouwen veel beter contact kunnen maken met het authentiek mannelijke en krachtige deel in haarzelf. En mannen, veel beter contact kunnen maken met het waarlijk betrokkene, gevoelige en spirituele in hemzelf.

Bindingspatronen 

We besteden extra aandacht aan de Bindingspatronen binnen jullie relatie.
Bindingspatronen kun je beschrijven als communicatie zonder keuzemogelijkheden. Je kunt niet helder denken of reageren, voelt dat je geen keus hebt. Je luistert teveel of je luistert helemaal niet.

Bindingspatronen zijn voortdurend werkzaam in alle relaties. De basis van de bindingen tussen man en vrouw bestaat enerzijds uit het moederdeel van de vrouw met de zoondeel van de man en anderzijds bestaat deze binding uit het vaderdeel van de man met het dochterdeel van de vrouw.

Deze basisbinding bestaat in allerlei relaties tussen man en vrouw, tussen broers en zussen, tussen werkgevers en werknemers, tussen collega’s, tussen vrienden en natuurlijk in een intieme relatie. Twee vriendinnen kunnen jarenlang een goede vriendschap hebben, een vriendschap waarin de ene de rol speelt van de moeder en de ander van de dochter.

Deze bindingen kunnen positief ervaren worden, gevoelens van zekerheid en geborgenheid geven. De beperking van deze binding wordt veroorzaakt door het ouder – kind patroon. Er kan zich geen volwassen relatie ontwikkelen en er is helemaal geen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Destructieve bindingspatronen
Het is heerlijk als je partner de rol op zich neemt van een warme, aandacht gevende ouder of een verantwoordelijke zorgende ouder. Het wordt minder leuk als je partner verandert in een kritische, oordelende ouder of een mokkend opstandig kind. Duivelse dialogen kunnen zoveel kapot maken en kost ons zoveel negatieve energie. Ik geef jullie tools en inzicht om hier meer bewustzijn over te krijgen zodat er een keuze ontstaat om het anders te doen.

 Energetisch lichaamswerk- Kundalini & De-Armouring. 

Wat is Kundalini energie?

De Egyptenaren beschreven het al, het staat in de bijbel en ook in  Indiase geschriften.

Het beschrijft een levensenergie, een spirituele kracht, een ‘oer-energie’ die bij ons mensen, in het lichaam vrij kan komen.

Hieronder een Indiase en mythische uitleg; 

Stel je voor dat er twee slangen in je bekken liggen te ‘slapen’.

Deze slangen (twee zenuwkanalen) kronkelen langs de ruggengraat omhoog en maken mannelijke en vrouwelijke energie los.

Ida is het linker kanaal – of slang – afgebeeld in de kleur wit, en representeert vrouwelijk, koude en de maan.

Pingala is het rechter kanaal, rood, en representeert mannelijk, warmte en de zon.

In het midden bevindt zich de Sushumna, het centrale kanaal waardoor en waarlangs Kundalini omhoog klimt, van de wortel of Muladhara-chakra, tot aan de kroon of Sahasrara-chakra.

De energie die stroomt vanaf de basis van de ruggengraat wordt Godin Shakti wordt genoemd – langs de ruggengraat omhoog naar God Shiva, de kroon.

Zodra de kundalini energie de hersenen bereikt, of de bovenste chakra’s, is de ziel vrij, is mannelijke en vrouwelijke energie samengevoegd en wordt verlichting bereikt of ervaren.

De-Armouring:
Is een techniek waarbij opgeslagen emotionele spanningen uit het lichaam worden losgelaten. Doormiddel van massage en drukpunten, kunnen we het lichaam blokkadevrij(er) maken. Dit doen we gewoon met de kleren aan. Je leert elkaar de-armouring geven, wat heel verbindend werkt.

Ieder mens heeft ‘armour’ in het lichaam. Dat is wat er gebeurt door het leven op deze duale planeet. De armour doet zich voor in de vorm van spanning/blokkades in de spieren, het spierweefsel, de botten en ze nestelt zich ook in je subtielere lichamen zoals je energetisch lichaam. Elke blokkade in het lichaam die ervoor zorgt dat je minder verbinding ervaart met je lichaam, of die je minder sensitief maakt en effect heeft op je seksleven.

Methodes als;

Voice Dialogue, Polariteiten, Demonen, Schaduw, Archetypes, De-Armouring , Kundalini-Bodywork en de Bindingspatronen, staan deze 3 dagen centraal.

Kijk voor meer informatie over de methodes waar MU mee werkt graag hier.

De voorwaarden om je hiervoor op te geven:

 • Je hebt al eerder een driedaagse bij MU gevolgd of hebt ervaring met dit werk.
 • Van tevoren hebben we een gezamenlijke intake via de telefoon om te bespreken of deze retraite bij jullie past.

‘Goud waard’ de 4 Daagse Retraite.

Maandag.

Aankomst vanaf 14.00 uur mogelijk.

Sessie 1: 15.30 tot 17.30

Dinsdag:

Sessie 2: 10.00-12.00

Pauze

Sessie 3: 13.00-15.00

Sessie 4: 15.30-17.30

Woensdag:

Sessie 5: 10.00-12.00

Pauze

Sessie 6: 13.00-15.00

Sessie 7: 15.30-17.30

Donderdag:

Sessie 8: 10.00-12.00 afsluiting

Kosten bedragen: €1750,- (exclusief BTW.)
Inclusief intake, onbeperkt koffie en thee met lekkers, 3 overnachtingen, 3 x ontbijt en cursusmateriaal.

Aan de slag met jouw relatie?

Kan ik jullie helpen of willen jullie meer weten over relatietherapie? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Een impressie van de 3-daagse bij De Korenhorst. 

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

MUS ING
MUS ING
Een gezonde relatie moet je preventief onderhouden. Mensen starten relatietherapie pas als de relatie stuk gaat. Ik kom zelf uit medische wereld en ik ken allerlei praktische psychotherapie. Ik heb nooit eerder hulp gevraagd of therapie gehad tot er een obstakel in onze relatie is ontstaan, hebben wij samen gesprekken met Rozemarijn gehad. Bij Rozemarijn voel je niet dat je tegenover een therapeut zit. Ze is heel professioneel, ze spiegelt, reflecteert, voelt en analyseert. Sindsdien leg ik uit hoe een relatie preventief te onderhouden veel beter is dan oplossen van problemen.. Dank Rozemarijn
Joyce Westerveld
Joyce Westerveld
Een fantastische coach op een schitterende plek. Als je op zoek bent naar zelfinzicht en inspiratie, dan moet je naar Roos.
Erik Mertz
Erik Mertz
Rosemarijn weet letterlijk en figuurlijk tot de kern te komen.
Naomi Adriaans
Naomi Adriaans
Hele fijne coach! Hele fijne ervaring gehad!
Jolanda de Vries
Jolanda de Vries
Super fijne en inspirerende dagen gehad bij Rosemarijn! Mijn man en ik stonden op een punt in ons huwelijk waarbij we niet wisten of we verder wilden door irritaties en miscommunicatie. Tijdens het relatieweekend werd duidelijk dit niet hetgeen was waar onze problemen lagen. Het lag aan onszelf, we waren niet gelukkig met onszelf, waardoor we samen ook niet gelukkig waren. Rosemarijn is buitenom een heel fijn persoon, een super goede coach en weet zich volledig aan te passen in haar werkwijze om het beste uit elk individu te halen. Zowel mijn man als ik hebben nieuwe inzichten gekregen, we weten nu wie we zijn en wat ons drijft. Onze omgang en communicatie is 100x beter en wij gaan zeker niet uit elkaar 😉
Felice Suarez
Felice Suarez
Samen met mijn man de relatietherapie van drie dagen gedaan. We hebben zo ontzettend veel geleerd over onszelf en elkaar. Inzichten in gedrag, waarom reageer je zoals je reageert? De puzzelstukjes liggen nu gesorteerd op tafel, dit maakt de puzzel maken zoveel makkelijker. De werkwijze van Rosemarijn in combinatie met de geweldige locatie waarbij Mark alles tot in de puntjes regelt, maken het een geweldige ervaring. Dit is het allerbeste cadeau wat je jezelf kan geven!
mariska waleveld
mariska waleveld
Middels een goede vriendin leerde ik Roos kennen. Mega zoekende naar mijzelf (speld) in de inmiddels ontstane hooiberg. Geen idee wat mij te wachten stond en best zenuwachtig de eerste sessie ingegaan. Inmiddels enkele sessies verder is het zoeken geen obstakel meer geworden maar een ontdekkingstocht met een goede gids.
Merel Marinissen
Merel Marinissen
Mijn vriend en ik hebben een relatie-driedaagse gedaan omdat wij het gevoel hadden dat we elkaar vaak niet begrepen, waardoor we vaak ruzie hadden. Tijdens de drie dagen heeft Rosemarijn ons geholpen om dieper bij onszelf te gaan kijken naar wat we als persoon wilden, wat onze onzekerheden waren of kwetsbare kant was, en hoe de ander daar mee omging. Voor ons waren er ontzettend veel openbaringen. We zijn achter veel dingen van onszelf en elkaar gekomen die we alleen niet ontdekt zouden hebben. Rosemarijn is erg prettig om mee te praten. Mijn vriend en ik zijn dichter naar elkaar toe gegroeid en hebben sindsdien ook minder vaak ruzie.
Karin G.
Karin G.
Wat j(ulli)e vraagstuk/aanleiding ook is en waar jij je ook bevindt op je reis in het leven. Met Rosemarijn als gids aan je zijde ontdek je nieuwe (uit- en zij)wegen om van richting te kunnen veranderen. Onderweg laat zij je vooral genieten van de in- en (voor)uitzichten. Bij MU-coaching komt alles samen. De prachtige nieuwe plek- Korenhorst- maakt de cirkel rond. Rosemarijn ervaar ik als een professionele, (levens)wijze, doortastende, warme en unieke persoonlijkheid. Een verrijking haar te hebben ontmoet.
Bibi Bleekemolen
Bibi Bleekemolen
Via mijn werk kon ik een 3-daagse doen bij Rosemarijn en dat is een dikke aanrader. Ze weet je snel te doorgronden, legt de vinger op zere plekken en biedt oplossingen met tools voor het leven: een stukje theorie voor de nodige houvast, liedjes/boeken/video’s ter inspiratie en praktijkverhalen voor herkenning en om te relativeren. Haar persoonlijkheid ontlokt, verzacht en geeft lucht. Een topper!

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatie Therapie

3-daagse retraite

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Relatie Therapie Intensief

5-daagse-retraite

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

1 tot 3 daagse retraite

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

‘KAP’-Kundalini-Bodywork

3 -daagse-retraite

Intense, holistische dagen. Alles komt aanbod;
Het fysieke, mentale, energetische en spirituele.

Goud waard

4 -daagse-retraite

Investeren in jullie relatie is goud waard. Vier dagen in alle rust samen doorbrengen.

Holistische Relatietherapie

Facilitatortraining

Ben jij coach of trainer en heb jij de ambitie om stellen te begeleiden bij hun relatie?

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Als relatietherapeut en bewustzijnscoach heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie. De transformatiepsychologie streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om jou als individu, of jullie als stel, inzicht te geven in mogelijke belemmeringen hierin. Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Mijn doel is om je vanuit dat inzicht te laten ervaren wat het betekent om daarna bewust te kunnen handelen en bewust je vervolgstappen te kunnen zetten.

Bewustwording van (soms giftige) patronen helpen je te laten inzien waarom je doet wat je doet en waarom je geworden bent wie je geworden bent. Als je weet wat je doet kun je kiezen om het anders te doen.

De Voice Dialogue methodiek die ik gebruik, laat je kennis maken met de verschillende delen in jezelf. De soms tegengestelde energieën in jou leer je herkennen, leer je aanvaarden en zelfs omarmen.  Dit zal een onomkeerbare verandering bij je/jullie teweegbrengen.

Mijn sessies zijn energiek, puur, confronterend, luchtig en diepgaand. Ik geef je een theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Natuurlijk soms ook met een vleugje spiritualiteit.

Titels/opleidingen:

 • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
 • Big Mind van Genpo Roshi
 • Advanced Kundalini Bodywork van Elloit Saxby
 • Maan Cirkel van Katrijn Joris
 • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
 • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de coaching.