Holistische Relatietherapie – Facilitatortraining

Ben jij coach of trainer en heb jij de ambitie om stellen te begeleiden bij hun relatie? Na het volgen van deze training ben jij daar helemaal klaar voor!

Holistische Relatietherapie – Facilitatortraining

Ben jij coach of trainer en heb jij de ambitie om stellen te begeleiden bij hun relatie? Na het volgen van deze training ben jij daar helemaal klaar voor!

Zelf heb ik de afgelopen jaren al heel veel stellen mogen begeleiden. Het heeft mij een schat aan ervaring gegeven.
Door de ontelbare gesprekken en de mooie inzichten die ik meekreeg van ieder stel, heb ik een training ontwikkeld.
Een Holistische, relatietherapie, facilitatortraining die jouw inspiratie en vertrouwen geeft.
Zodat jij in staat bent om zelf stellen te helpen om hun relatie te verbeteren, verdiepen of gewoon een boost te geven.

Er is een verdrietig tekort aan goede, originele en professionele relatietherapeuten. Mensen die kleur durven te bekennen en die op authentieke wijze met een goede theoretische ondergrond het avontuur durven aan te gaan met stellen. Daarbij ook jezelf durven bloot te geven, ook de lichamelijke en spirituele lagen durft aan te raken om zo in een veilige context van elkaar te willen leren. Jij bent daarin, als facilitator/ trainer de schakel om het intieme proces van een stel te mogen begeleiden.

Ik geloof heilig in het belang van het werk. Een goede of slechte relatie heeft z’n weerslag op alles. Je naasten, je werk en vooral jezelf. Ik geloof heel erg in de kracht van een goede relatie. Zo kwam ik op het idee, om zelf coaches op te gaan leiden. Zodat we met elkaar een dierbaar netwerk opbouwen, klanten kunnen doorverwijzen, van elkaar kunnen leren, elkaar inspireren, en hulp kunnen vragen aan elkaar.

Deze trainingen in retraitevorm, zullen intensief zijn en ik vraag je commitment om samen met de groep een avontuur aan te gaan waarin we ook de reis naar binnen niet schuwen.
Het zal voor jezelf een verrijking zijn maar de training heeft ook als doel je verder te helpen bij het opzetten of uitbouwen van een goedlopende praktijk.

Van één ik, naar één jij, naar sámen WIJ! Dat is wat jij als relatietherapeut mag gaan doorgeven aan je cliënten.

Er is tijdens training balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, het geestelijke en het lichamelijke,
het aardse en het bovenaardse, verdriet en het vreugdevolle, het tastbare en het bovennatuurlijke.

Het werk van Carl Gustav Jung, Hal en Sidra Stone, Joseph Cambell, Clarissa Pinkola Estes en Jean Shinoda Bolen staat centraal en geef ik graag aan jullie door.

Deze training bestaat uit 3 modules.

Elke module duurt 3 dagen. Maximale groepsgrootte is 8 deelnemers.
Je verblijft deze dagen in onze eigen trainingslocatie: De Korenhorst, kijk gerust even op www.dekorenhorst.nl
Tijdens onze dagen maak je goed kennis met de methodes die worden aangeboden. Je leert ermee werken en hoe je dit vervolgens inzet tijdens de relatietherapie.

Module 1)
Dag 1 Voice Dialogue
Dag 2 Bindingspatronen
Dag 3 Schaduwwerk en Demonen

Module 2)
Dag 4 Innerlijk Huwelijk
Dag 5 Kundalini en De Armouring
Dag 6 The awakening of the Archetypes

Module 3)
Dag 7 Hero’s Journey
Dag 8 Story Telling
Dag 9 Eindpresentaties

Deze dagen ligt de focus vooral op jouw eigen innerlijke ontwikkeling.
Als relatietherapeut is het van het grootste belang, dat je zelf in staat bent om diep te kunnen afdalen in jezelf.

Hieronder staan alle modules beschreven.
De modules zijn níet afzonderlijk van elkaar te volgen.
We maken deze reis met een vaste en intieme groep.
Al modules elders gevolgd? Geeft niets, alleen maar waardevol. Jij zal tijdens deze modules veel verdieping pakken.

Module 1 – dag 1: Voice Dialogue

‘The idea of surrender in relationship is not to another person but to the process of relationship itself- Hal Stone’
De psychologen Hal & Sidra Stone hebben het Voice Dialogue proces ontwikkeld. Ze hebben internationaal erkenning gekregen voor deze methode. Ontmoet je drammer, je innerlijke criticus, je beschermer/beheerser, je kwetsbare kind en alle andere leden van je innerlijke familie.
Met diepgang en gelukkig ook veel humor, laat ik je kennismaken met je sub persoonlijkheden – je vele ‘innerlijke ikken’. Het helpt je om te ontdekken waar elke ‘ik’ behoefte aan heeft en wat elke ‘ik’ je te bieden heeft. Er ontstaat veel meer begrip, meer zelfacceptatie en een meer vervullend leven. Het werkt bevrijdend wanneer jouw ikken, zich kunnen uitspreken.

Zelf beschouw ik Voice Dialogue als een van de beste gereedschappen voor persoonlijke groei.
Hieronder beschrijf ik deze methode een beetje in ‘Jip en Janneke taal.’ De ‘ikken-bus’ is een handige metafoor voor de ‘starter’.
Stel je eens voor, jij hebt je eigen ‘ikken-bus.’ Er zitten allemaal verschillende soorten ikken – kanten – kwaliteiten – karaktereigenschappen – normen – waarden – verlangens en worstelingen in jouw eigen ikken-bus. Je hebt ikken die graag voorin de bus zitten. Zij bepalen de regels en hoe jij je moet gedragen. Je hebt ikken (jouw potentieel) die vaak in het midden van de bus zitten. De ikken die achter in de bus zitten representeren het tegenovergestelde van de ikken voorin de bus. We noemen dit onze verstoten ikken. Helemaal achter in de kofferbak zitten ikken verstopt. Ze zijn bang, boos, angstig of verdrietig. Sommige voelen zich misschien schuldig of schamen zich. Al deze ikken hebben een belangrijke boodschap voor je.
Als jij jezelf en je ikken kent, kun jij een bewuste bestuurder zijn van je bus en optimaal genieten van je reis. Je ervaart dat je ikken hebt, maar helemaal niet bent. Je bent veel meer dan dat. Tegelijkertijd ben je deel van een geheel en zul je tegen uitdagingen aanlopen. Wij gaan met elkaar kijken naar al deze facetten van het leven. Hoe ga je om met moeilijkheden, moet je altijd gelukkig zijn? Hoe verhoud jij je tot je familie, je vrienden en je collega’s?

Module 1 dag 2: Bindingspatronen

Bindingspatronen kun je beschrijven als communicatie zonder keuzemogelijkheden. Je kunt niet helder denken of reageren, voelt dat je geen keus hebt. Je luistert teveel of je luistert helemaal niet.
Bindingspatronen zijn voortdurend werkzaam in alle relaties. De basis van de bindingen tussen man en vrouw bestaat enerzijds uit het moederdeel van de vrouw met de zoondeel van de man en anderzijds bestaat deze binding uit het vaderdeel van de man met het dochterdeel van de vrouw.
Deze basisbinding bestaat in allerlei relaties tussen man en vrouw, tussen broers en zussen, tussen werkgevers en werknemers, tussen collega’s, tussen vrienden en natuurlijk in een intieme relatie. Twee vriendinnen kunnen jarenlang een goede vriendschap hebben, een vriendschap waarin de ene de rol speelt van de moeder en de ander van de dochter.
Deze bindingen kunnen positief ervaren worden, gevoelens van zekerheid en geborgenheid geven. De beperking van deze binding wordt veroorzaakt door het ouder – kind patroon.
Er kan zich geen volwassen relatie ontwikkelen en er is helemaal geen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Destructieve bindingspatronen
Het is heerlijk als je partner de rol op zich neemt van een warme, aandacht gevende ouder of een verantwoordelijke zorgende ouder. Het wordt minder leuk als je partner verandert in een kritische, oordelende ouder of een mokkend opstandig kind. Duivelse dialogen kunnen zoveel kapot maken en kost ons zoveel negatieve energie. Ik geef jullie tools en inzicht om hier meer bewustzijn over te krijgen zodat er een keuze ontstaat om het anders te doen.

Module 1 dag 3: Schaduwkanten en Demonen.

Schaduwwerk:
Iedereen kent kanten van zichzelf waar hij niet trots op is. We vinden deze eigenschappen verwerpelijk en soms schamen we er ons voor. Deze “ikken” hebben we goed verstopt, ze zitten in een kelder, zonder licht en zonder ramen. Sommige van deze verstoten “ikken” zitten er al zo lang dat we zelf niet eens meer weten wie ze zijn en waarom ze er eigenlijk zitten. Deze verstoten “ikken” (schaduwkanten) willen eruit; ze willen gehoord en gezien worden. We passen de Voice Dialogue techniek en Big Mind toe en vragen je schaduwkanten wat ze van je willen en nodig hebben. Het is de start van een prachtige tocht waarbij je zonder de vrees je eigen realiteit aankijkt en er niet meer voor wegloopt. Er is moed voor nodig, maar door dit pad te bewandelen, bevrijd je jezelf van heel veel nodeloze ballast.

Voed je demonen:
Demonen, je kunt ze ook onze schaduwkanten noemen, zijn zo kwaadaardig nog niet. Sterker nog, ze zijn goedaardig. Ze manifesteren zich vaak als een dreigende, onaangename energie.
Ze manifesteren zich vaak als een dreigende, onaangename energie. Mensen merken ze vaak op in de vorm van fysieke klachten of sombere gedachten. Ze kunnen iemands leven behoorlijk overheersen, denk aan overspannenheid of burn-out. Het is begrijpelijk en zelfs logisch dat ieder mens deze onaangename ervaringen wegduwt. Het mag er niet zijn.
Dit maakt de demonen nog sterker en overheersender. Door nare gedachten met compassie tegemoet te treden en ze te voeden in plaats van ze te verstoten, transformeren ze en dragen ze bij aan een gevoel van innerlijke rust en vrede. ​

Module 2 dag 4: Het innerlijke huwelijk.

Ieder mens heeft mannelijke als vrouwelijke energie in zich, zowel Jin- als jang.
Maar zijn we ons hier wel bewust van? En zetten we deze energieën gelijkwaardig in tijdens ons leven?
Mythisch gezien, zou elk mens, eerst ja moeten zeggen tegen zichzelf. Een waardig en innerlijk huwelijk sluiten, waarbij het mannelijke en vrouwelijke ín de mens met elkaar verbonden zijn. Dan ontstaat er balans, rust en vrede.
Het sluiten van dit innerlijk huwelijk is heel waardevol en belangrijk voor onszelf en onze relatie. Echter om zonder oordeel, jezelf helemaal aan te nemen, als liefdespartner, met alle polariteiten van dien, vergt moed en veel zelfliefde.
We ervaren deze dagen ten volste onze polariteiten, schaduwkanten en demonen. Deze ‘verdienen’ het om gehoord en aangekeken te worden.
Je overgeven aan deze kwetsbaarheid is een intens proces, maar geeft jullie zoveel kracht.
Je kunt ineens patronen doorzien en voorgoed doorbreken.
Je herkent de bekende valkuilen van overdracht en tegenoverdracht, doorziet wat je steeds maar weer op je partner projecteert en hoe je een negatief bindingspatroon omzet naar meer positief!
Als je de verbinding tussen je eigen polariteiten herstelt, kan jouw innerlijk huwelijk, (zelfliefde en compassie) plaatsvinden.
Deze innerlijke transformatie, is wat een duurzame liefdesrelatie met je partner mogelijk maakt.
Wat hoe cliché het ook klinkt. Je kunt pas écht van de ander houden, als je jezelf volledig accepteert en liefhebt.
Het wonderlijke van dit werk is, dat na deze dagen, vrouwen veel beter contact kunnen maken met het authentiek mannelijke en krachtige deel in haarzelf. En mannen, veel beter contact kunnen maken met het waarlijk betrokkene, gevoelige en spirituele in hemzelf.

Module 2 dag 5: Kundalini Bodywork & De-Armouring.

Het brengt je terug naar de kern. Het is een prachtig transmissie proces van levensenergie en activeert jouw zelfhelend vermogen. Hierdoor worden blokkades opgeheven, oude trauma’s en emoties opgeruimd. Oude patronen die jou niet langer dienen zal je gaan loslaten. Je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Een mooie kans om jouw innerlijk vuur weer te laten branden en volledig in jouw kracht te komen staan!
Misschien heb je wel eens van ‘KAP’ gehoord? (Kundalini Activation Process)
Wat wij aanbieden lijkt daar zeker op. Kundalini Bodywork brengt je een complete en holistische manier van werken. Mentaal, fysiek, spiritueel en energetisch.
Het zal worden ervaren als; open, fysiek, eerlijk, nuchter, krachtig, fijn, kwetsbaar, sterk, onderzoekend, poëtisch, mystiek, sensueel, ontladend en verbindend.
Er is balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, het geestelijke als het lichamelijke, het aardse als het bovenaardse, het verdriet als het vreugdevolle, het tastbare als het bovennatuurlijke.

De-Armouring:
Is een techniek waarbij opgeslagen emotionele spanningen uit het lichaam worden losgelaten. Doormiddel van massage en drukpunten, kunnen we het lichaam blokkadevrij(er) maken. Dit doen we gewoon met de kleren aan.
Ieder mens heeft ‘armour’ in het lichaam. Dat is wat er gebeurt door het leven op deze duale planeet. De armour doet zich voor in de vorm van spanning/blokkades in de spieren, het spierweefsel, de botten en ze nestelt zich ook in je subtielere lichamen zoals je energetisch lichaam. Elke blokkade in het lichaam die ervoor zorgt dat je minder verbinding ervaart met je lichaam, of die je minder sensitief maakt en effect heeft op je seksleven.
Hoe ontstaat ‘armour’?
Je zou kunnen zeggen dat ‘armour’ zich in het lichaam ophoopt door bijvoorbeeld jeugdtrauma, dagelijkse stress, het ondergaan van emotionele gebeurtenissen, angsten, pijnlijke ervaringen in het leven, emotionele wonden uit voorbijgaande seksuele relaties, karmische pijn etc. Je kunt ‘armour’ zien als je (pijn)lichaam dat allerlei onverwerkte, onuitgesproken zaken, emoties, trauma of pijn vasthoudt. Dit houdt je lijf vast net zo lang tot jij eraan toe bent om te voelen wat je destijds om wat voor reden dan ook nog niet kon voelen. Wij gaan deze dagen loslaten wat jou/jullie niet meer dient.

Kundalini- Bodywork:
Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent lellterlijk ’opgerolde’. Volgens oude geschriften ligt Kundalini energie, ook wel levensenergie genoemd, als een opgerolde slang te slapen aan de basis van onze wervelkolom. Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra’s omhoog naar de kruin. Doordat het door alle chakra’s heen gaat, zorgt Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak. Vervolgens dient deze energie ook weer omlaag te gaan. Deze neerwaartse beweging is minstens net zo belangrijk aangezien deze zorgt voor het gronden.
Een Kundalini ontwaken is een levens veranderend, spiritueel ontwaken dat diepgaande veranderingen in het bewustzijn teweegbrengt. Als deze energie geactiveerd is, reist ze langs de ruggengraat omhoog naar de kruin van het hoofd, waar ze vele weldaden kan brengen, waaronder:

• Verbeterde mentale helderheid en focus
• Grotere helderheid van denken
• Een dieper begrip van spirituele begrippen
• Verhoogde creativiteit
• Verhoogde intuïtieve vermogens
• Grotere verbinding met het goddelijke

Een Kundalini ontwaken is niet iets wat onmiddellijk gebeurt en zal geleidelijk gebeuren, afhankelijk van je vroegere ervaringen. Het is een geleidelijk proces dat zich in de loop van de tijd voltrekt als het individu zich begint open te stellen voor hogere niveaus van bewustzijn.

Module 2 dag 6: The awakening of the archetypes

‘You may find a myth that will evoke the reality in you- jean Shinoda Bolen.’

Volgens Carl Jung zijn ‘Archetypen’ een neerslag van ervaringen van ons als soort. Deze ‘energieën’ of opgeslagen ‘herinneringen’ of ’ beelden’, manifesteren zich vaak als instinctief gedrag wat mensen helpt ‘overleven’. Archetypen zijn al vanaf de geboorte aanwezig in ons onderbewuste. Ze liggen klaar om ‘opgewekt en wakker’ te worden.
Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen werkelijkheid creëert en dus zijn eigen persoonlijke mythe. We zijn als het ware de held of heldin van ons eigen verhaal. Oerinstincten liggen in onszelf opgeslagen, en energieën zijn zo voor handen. We beschikken over krachten/energieën/wijsheid waar we ongelooflijk veel mee kunnen bereiken. Alleen denken wij onszelf vaak ‘Klein’ in plaats van ‘Groot’.
Ik laat je graag kennis maken met de ‘GROOTSHEID’ die je hebt. Je krijgt toegang tot een schat vol wijsheid, kracht en wáár potentieel. Je ervaart direct zelfvertrouwen en voelt je completer en heler. Er zijn écht ontelbare archetypische energieën. Hier een tipje van de sluier.
Wist je dat het werken met Archetypen een krachtig instrument voor branding, positionering, storytelling en ga zo maar door. Het stelt een merk in staat om op een dieper level de connectie aan te gaan met zijn of haar doelgroepen vanuit authenticiteit, purpose, uitstraling én gedrag.
Archetypen (personages) zijn onmisbaar bij het vertellen van sterke en goede verhalen.
Zo is er in bijna elk goed verhaal wel een Held, Onschuldige, Rebel en Geliefde terug te vinden. De Held overwint, de Onschuldige groeit en de Magiër laat de lezer kennis maken met andere werelden. Batman en de Joker. Frodo en Gandalf. De Koning en de Nar. Je ziet dat het uitersten van elkaar zijn. Door deze uitersten met elkaar te koppelen krijg je een spannend, leuk, of boeiend verhaal. Het ontdekken van Archetypen is erg leerzaam, leuk en oneindig interessant. Heb je in jezelf een Archetype ontdekt, dan staat de volgende alweer klaar om in jezelf ‘wakker gekust’ te worden.

Module 3 dag 7: The Hero’s Journey

‘If you’re going to have a story, have a big story – Joseph Campbell’ “

Joseph Campbell was een literatuurwetenschapper (1904-1987) en ontdekte een thema dat in verhalen uit alle culturen en windrichtingen keer op keer terugkwam. Dit thema noemde hij; ‘De Reis van de Held’. Het gaat over de essentie, de ‘levensreis’ of spirituele zoektocht die een persoon aangaat op zoek naar hun eigen identiteit. Wist je dat Disney en Steven Spielberg dit thema in al hun films gebruiken? Het zijn levensfasen die elkaar opvolgen waarin de hoofdpersoon een ontwikkeling doormaakt. MU prikkelt jouw verlangen om nog meer jezelf te zijn of te worden, zodat jij richting kunt geven aan jouw leven, trouw bent aan jouw behoeften en eigen visie. Al je persoonlijke en individuele uitdagingen, verlangens en worstelingen worden gekoppeld aan het thema, ‘De reis van de held.’ Het mysterieuze van dit werk is… dat de helden van alle tijden ons al zijn voorgegaan. Het labyrint is door en door bekend. We hoeven slechts de rode draad, de route, van de held te volgen.

Module 3 dag 8: Storytelling en Mythen.

Graag deel ik tijdens mijn sessies de kracht van; archetypen, verhalen en mythen met je.
Niet alleen onze voorouders, ouders, familieleden, vrienden en bekenden, spelen een rol in ons leven, maar zéker ook de diepliggende verhalen, sprookjes en mythen die al eeuwen lang aan ons worden doorgegeven, liggen opgeslagen in ons lichaam en communiceren op wonderlijke wijze met ons.
Ze triggeren onze verlangens en worstelingen, en maken ons bewust van patronen, opgelegde regels, normen en waarden, en met wie we ons wel of juist niet willen identificeren. Het spiegelt je eigen persoonlijkheid. Het confronteert je over datgene wat je bezighoudt en raakt, wat je aantrekt of afstoot.
Al vrij snel, zal ik je in de eerste sessie, een verhaal vertellen waarvan ik voel en denk dat het veel losmaakt en je inzicht verschaft over je eigen proces. Denk aan onderliggende kwetsbaarheid, gevoelens én drijfveren die bij jou een belangrijke rol spelen.
Een goed verhaal raakt je vaak in een keer in de kern. Het raakt waar het mogelijk ook bij jou of jullie over gaat en is vaak het vertrekpunt van onze coaching.
Het is vaak dienend om jezelf vanaf een afstandje te bekijken en zo beter te kunnen zien, dat jij zelf, de hoofdpersoon bent van je eigen verhaal. Welke verhalen vertel jij altijd over jezelf? Identificeer jij je met jouw verhaal?
Ervaringen delen we met woorden en beelden in de vorm van verhalen. Een verhaal helpt de verteller om belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen en anderen te overtuigen. Verhalen bepalen hoe we denken en hoe we leven. Wie echt verandering tot stand wil brengen, kan niet zonder verhalen. Welke verhalen vind jij leuk of interessant? Heb je een oom of vriendin naar wie je graag luistert? En wat maakt iemand een goede verteller?
Een goed verhaal vertellen, is als magie…
Er ontstaat een belevenis tussen jou en je luisteraar. Jij voelt, kijkt en stemt af op je publiek. Wat willen ze, wat verwachten ze, en wat is hun energie? Vinden ze het spannend of leuk of vinden ze het saai en haken ze af?
Een goed verhaal vertellen is goud waard. Succesvolle bedrijven en grote merken weten hoe belangrijk dat is. Ze gebruiken liever een goed verhaal dan saaie grafiekjes, feitjes, en cijfers om te overtuigen en te motiveren. Een goed verhaal, begint bij jezelf.

Module 3 dag 9:

Deze dag bestaat uit eindpresentaties geven aan elkaar, afscheid nemen en het welverdiende certificaat ontvangen.

9 dagen van 10.00 tot 17.00.
Kosten bedragen: €2450,- (exclusief BTW.)
Inclusief intake, onbeperkt koffie en thee met lekkers, cursusmateriaal, overnachtingen en ontbijt.
Exclusief lunch en avond eten. Je kunt als je wilt zelf koken, of uit eten gaan in de gezellige restaurantjes in de buurt.

Schrijf je hier direct in!

Krijg alvast een impressie!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

MUS ING
MUS ING
Een gezonde relatie moet je preventief onderhouden. Mensen starten relatietherapie pas als de relatie stuk gaat. Ik kom zelf uit medische wereld en ik ken allerlei praktische psychotherapie. Ik heb nooit eerder hulp gevraagd of therapie gehad tot er een obstakel in onze relatie is ontstaan, hebben wij samen gesprekken met Rozemarijn gehad. Bij Rozemarijn voel je niet dat je tegenover een therapeut zit. Ze is heel professioneel, ze spiegelt, reflecteert, voelt en analyseert. Sindsdien leg ik uit hoe een relatie preventief te onderhouden veel beter is dan oplossen van problemen.. Dank Rozemarijn
Joyce Westerveld
Joyce Westerveld
Een fantastische coach op een schitterende plek. Als je op zoek bent naar zelfinzicht en inspiratie, dan moet je naar Roos.
Erik Mertz
Erik Mertz
Rosemarijn weet letterlijk en figuurlijk tot de kern te komen.
Naomi Adriaans
Naomi Adriaans
Hele fijne coach! Hele fijne ervaring gehad!
Jolanda de Vries
Jolanda de Vries
Super fijne en inspirerende dagen gehad bij Rosemarijn! Mijn man en ik stonden op een punt in ons huwelijk waarbij we niet wisten of we verder wilden door irritaties en miscommunicatie. Tijdens het relatieweekend werd duidelijk dit niet hetgeen was waar onze problemen lagen. Het lag aan onszelf, we waren niet gelukkig met onszelf, waardoor we samen ook niet gelukkig waren. Rosemarijn is buitenom een heel fijn persoon, een super goede coach en weet zich volledig aan te passen in haar werkwijze om het beste uit elk individu te halen. Zowel mijn man als ik hebben nieuwe inzichten gekregen, we weten nu wie we zijn en wat ons drijft. Onze omgang en communicatie is 100x beter en wij gaan zeker niet uit elkaar 😉
Felice Suarez
Felice Suarez
Samen met mijn man de relatietherapie van drie dagen gedaan. We hebben zo ontzettend veel geleerd over onszelf en elkaar. Inzichten in gedrag, waarom reageer je zoals je reageert? De puzzelstukjes liggen nu gesorteerd op tafel, dit maakt de puzzel maken zoveel makkelijker. De werkwijze van Rosemarijn in combinatie met de geweldige locatie waarbij Mark alles tot in de puntjes regelt, maken het een geweldige ervaring. Dit is het allerbeste cadeau wat je jezelf kan geven!
mariska waleveld
mariska waleveld
Middels een goede vriendin leerde ik Roos kennen. Mega zoekende naar mijzelf (speld) in de inmiddels ontstane hooiberg. Geen idee wat mij te wachten stond en best zenuwachtig de eerste sessie ingegaan. Inmiddels enkele sessies verder is het zoeken geen obstakel meer geworden maar een ontdekkingstocht met een goede gids.
Merel Marinissen
Merel Marinissen
Mijn vriend en ik hebben een relatie-driedaagse gedaan omdat wij het gevoel hadden dat we elkaar vaak niet begrepen, waardoor we vaak ruzie hadden. Tijdens de drie dagen heeft Rosemarijn ons geholpen om dieper bij onszelf te gaan kijken naar wat we als persoon wilden, wat onze onzekerheden waren of kwetsbare kant was, en hoe de ander daar mee omging. Voor ons waren er ontzettend veel openbaringen. We zijn achter veel dingen van onszelf en elkaar gekomen die we alleen niet ontdekt zouden hebben. Rosemarijn is erg prettig om mee te praten. Mijn vriend en ik zijn dichter naar elkaar toe gegroeid en hebben sindsdien ook minder vaak ruzie.
Karin G.
Karin G.
Wat j(ulli)e vraagstuk/aanleiding ook is en waar jij je ook bevindt op je reis in het leven. Met Rosemarijn als gids aan je zijde ontdek je nieuwe (uit- en zij)wegen om van richting te kunnen veranderen. Onderweg laat zij je vooral genieten van de in- en (voor)uitzichten. Bij MU-coaching komt alles samen. De prachtige nieuwe plek- Korenhorst- maakt de cirkel rond. Rosemarijn ervaar ik als een professionele, (levens)wijze, doortastende, warme en unieke persoonlijkheid. Een verrijking haar te hebben ontmoet.
Bibi Bleekemolen
Bibi Bleekemolen
Via mijn werk kon ik een 3-daagse doen bij Rosemarijn en dat is een dikke aanrader. Ze weet je snel te doorgronden, legt de vinger op zere plekken en biedt oplossingen met tools voor het leven: een stukje theorie voor de nodige houvast, liedjes/boeken/video’s ter inspiratie en praktijkverhalen voor herkenning en om te relativeren. Haar persoonlijkheid ontlokt, verzacht en geeft lucht. Een topper!

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatie Therapie

3-daagse retraite

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Relatie Therapie Intensief

5-daagse-retraite

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

1 tot 3 daagse retraite

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

‘KAP’-Kundalini-Bodywork

3 -daagse-retraite

Intense, holistische dagen. Alles komt aanbod;
Het fysieke, mentale, energetische en spirituele.

Goud waard

4 -daagse-retraite

Investeren in jullie relatie is goud waard. Vier dagen in alle rust samen doorbrengen.

Holistische Relatietherapie

Facilitatortraining

Ben jij coach of trainer en heb jij de ambitie om stellen te begeleiden bij hun relatie?

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Als relatietherapeut en bewustzijnscoach heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie. De transformatiepsychologie streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om jou als individu, of jullie als stel, inzicht te geven in mogelijke belemmeringen hierin. Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Mijn doel is om je vanuit dat inzicht te laten ervaren wat het betekent om daarna bewust te kunnen handelen en bewust je vervolgstappen te kunnen zetten.

Bewustwording van (soms giftige) patronen helpen je te laten inzien waarom je doet wat je doet en waarom je geworden bent wie je geworden bent. Als je weet wat je doet kun je kiezen om het anders te doen.

De Voice Dialogue methodiek die ik gebruik, laat je kennis maken met de verschillende delen in jezelf. De soms tegengestelde energieën in jou leer je herkennen, leer je aanvaarden en zelfs omarmen.  Dit zal een onomkeerbare verandering bij je/jullie teweegbrengen.

Mijn sessies zijn energiek, puur, confronterend, luchtig en diepgaand. Ik geef je een theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Natuurlijk soms ook met een vleugje spiritualiteit.

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind van Genpo Roshi
  • Advanced Kundalini Bodywork van Elloit Saxby
  • Maan Cirkel van Katrijn Joris
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de coaching.