logo omedia

Richt jezelf volledig op het ‘zijn’ (nu).

Zijnsoriëntatie

Zijnsoriëntatie betekent letterlijk: je richten op het zijn (NU). Zijnsoriëntatie begint bij het respectvol en zonder oordeel stilstaan bij waar je NU bent.

Zijnsoriëntatie

Zijnsoriëntatie betekent letterlijk: je richten op het zijn (NU). Zijnsoriëntatie begint bij het respectvol en zonder oordeel stilstaan bij waar je NU bent. Je bent al helemaal goed, en hoeft niet meer te sleutelen aan jezelf en je ontdekt dat zoeken naar jezelf zinloos is. Je bent al helemaal gearriveerd. Je ontdekt dat je levenslustig en stromend bent en werkelijk kunt doen wat je echt wilt. Deze dag maak je kennis met de beginselen van Zijnsoriëntatie; je maakt kennis met visualisatie- en meditatietechnieken, zeer effectieve hulpmiddelen om je het hier en nu te laten ervaren.

Wil je deze methode ervaren, leren en kunnen toepassen? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Deze ‘methode’ kun je individueel volgen bij “MU” Door individueel aan deze methode te werken kunnen we diep op deze methode ingaan.

Particulier tarief : 100,- per uur.  Exclusief BTW.

Zakelijk tarief: 150,- per uur. Exclusief BTW.

4 sessies zijn wenselijk. Een sessie duurt 2 uur.

Lunch is niet inbegrepen. Je hoeft niet verplicht coach of trainer te zijn om deze methode te volgen.

Kan ik jou verder helpen?

Kan ik je helpen of wil je meer weten over Zijnsoriëntatie’? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

De Voice Dialogue met Rosemarijn. Dit was zo leuk om te doen! Verder het prachtige huis en de fijne sfeer die daar gecreëerd werd. Je voelt je meteen op je gemak en thuis. Een hele fijne manier om zo’n sessie te starten. Een sessie die enorm inspirerend en leuk was om te doen!

Chantal, 28

Deze dag in 1 woord: Inzicht!

Deze dag in 1 zin: Mijn gevoel en gedrag denk ik nu iets beter te begrijpen.

Deze dag in 1 alinea: Door eens rustig de ikkes die een beetje achter in de bus zitten ook aan het woord te laten, is je eigenbeeld wat completer. Nu niet alleen de prevalerende, in de business class zittende ikkes, wat ruimte krijgen, maar ook ff de economy class aan het woord is geweest.

Thijs, 33

Deze dag in 1 woord: WAUW!

Deze dag in 1 zin: Een ontzettend leuke, inspirerende dag die me mooie inzichten gebracht heeft over mezelf, het leven en de anderen.

Deze dag in 1 alinea: Wat een ontzettend leuke dag. In goed gezelschap meer leren over elkaar, over jezelf en over het leven. Daarbij een huis vol warmte, mooie mensen, fijne bloemen en een tuin vol dieren. Ik ben geïnspireerd weggegaan en zou het iedereen aanraden.

Kikil, 42

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatietherapie

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

MU & Bedrijven

Mu heeft bijzondere programma’s voor bedrijven ontwikkeld waarin mensen, teams en organisaties in hun volle kracht worden gezet.

Loopbaan Coaching

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Voice Dialogue Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

Groeps Coaching

Deel gedurende 3 dagen verschillende perspectieven over je eigen casus én vorm een sterke(re) groep waar veiligheid in de groep voorop staat.

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief. Ik stel je de vraag; waarom ben geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent! Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool “Mamagaai”. Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal. Ik woon samen met man Mark in onze B&B ‘De Korenhorst’ in Montferland. Onze B&B ligt aan het prachtig uitgestrekte Bergherbos. Ik hoor het graag als ik iets voor je mag betekenen!