Leer jouw archetypen kennen.

The awakening of the archetypes

Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen werkelijkheid creëert en dus zijn eigen persoonlijke mythe.  We zijn als het ware de held of heldin van ons eigen verhaal. Oerinstincten liggen in onszelf opgeslagen, en energieën zijn zo voor handen.

The awakening of the archetypes

‘You may find a myth that will evoke the reality in you- jean Shinoda Bolen.’

Volgens Carl Jung zijn ‘Archetypen’ een neerslag van ervaringen van ons als soort. Deze ‘energieën’ of opgeslagen ‘herinneringen’ of ’ beelden’, manifesteren zich vaak als instinctief gedrag wat mensen helpt ‘overleven’. Archetypen zijn al vanaf de geboorte aanwezig in ons onderbewuste. Ze liggen klaar om ‘opgewekt en wakker’ te worden. 

Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen werkelijkheid creëert en dus zijn eigen persoonlijke mythe.  We zijn als het ware de held of heldin van ons eigen verhaal. Oerinstincten liggen in onszelf opgeslagen, en energieën zijn zo voor handen. We beschikken over krachten/energieën/wijsheid waar we ongelooflijk veel mee kunnen bereiken. Alleen denken wij onszelf vaak ‘Klein’ in plaats van ‘Groot’. 

Ik laat je graag kennis maken met de ‘GROOTSHEID’ die je hebt.  Je krijgt toegang tot een schat vol wijsheid, kracht en wáár potentieel. Je ervaart direct zelfvertrouwen en voelt je completer en heler. Er zijn écht ontelbare archetypische energieën. Hier een tipje van de sluier. 

Wist je dat het werken met Archetypen een krachtig instrument voor branding, positionering, storytelling en ga zo maar door. Het stelt een merk in staat om op een dieper level de connectie aan te gaan met zijn of haar doelgroepen vanuit authenticiteit, purpose, uitstraling én gedrag.

Archetypen (personages) zijn onmisbaar bij het vertellen van sterke en goede verhalen.

Zo is er in bijna elk goed verhaal wel een Held, Onschuldige, Rebel en Geliefde terug te vinden. De Held overwint, de Onschuldige groeit en de Magiër laat de lezer kennis maken met andere werelden. Batman en de Joker. Frodo en Gandalf. De Koning en de Nar. Je ziet dat het uitersten van elkaar zijn. Door deze uitersten met elkaar te koppelen krijg je een spannend, leuk, of boeiend verhaal. Het ontdekken van Archetypen is erg leerzaam, leuk en oneindig interessant. Heb je in jezelf een Archetype ontdekt, dan staat de volgende alweer klaar om in jezelf ‘wakker gekust’ te worden. 

Kan ik jou verder helpen?

Kan ik je helpen of wil je meer weten over jouw archetypen? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

Ingrid Helming
Ingrid Helming
Wat een topvrouw is Rozemarijn. De manier van begeleiden is zuiver, nuchter en vol humor. Ze deelt al haar kennis met haar hart en dat voel je! De training is intensief maar zo’n verrijking dat je met pijn in je hart terug gaat naar huis. Op naar de volgende keer.
Rockstar Yogi
Rockstar Yogi
Nagenietend van een prachtige deep dive kundalini week. Een heerlijke groep sisters om deze reis te mogen maken en liefdevol uitgedaagd door Rozemarijn( wat een powervrouw) om de kracht in mezelf terug te vinden. Veiligheid, verbinding, liefde, herkenning op een hemels mooie plek in Lengel. Een cadeautje voor mezelf en door te geven! Dank Rozemarijn🤍 Liefs Sabien🐦‍🔥
Esther Karskens
Esther Karskens
Prachtige plek, geweldige opleiding, mogen ontvangen en faciliteren. Ik heb een top week gehad met een hele fijne groep dames, ik ben dankbaar dat wij zo bij elkaar mochten komen en resoneren. Rosemarijn vindt ik een goede coach, facilitator en tevens docente met een heerlijke dosis humor op de juiste momenten. Veel kennis heeft zij ...in haar huis🙌 Dankbaar! Namaste🙏
Yara // Coacht
Yara // Coacht
Waarachtig verrijkend om mijn Kundalini opleiding bij Roos te hebben gedaan. Haar inspirerende wijsheid en energieke humorvolle teaching gun ik werkelijk iedereen! Alles klopt!
Ray-Lynn Vrieze
Ray-Lynn Vrieze
5 sterren dekken nog steeds niet de lading voor wat je ontvangt bij Rosemarijn/MU Coaching. Wat een fantastische 5 daagse Kundalini Lichaamswerk opleiding. Goede zorg qua verblijf, schatkist aan kennis, tools en practise maakt het dat je absoluut geprikkeld wordt. Rozemarijn belichaamd volledig waar zij voor staat en dat is een inspiratie. Met veel plezier ben ik helemaal klaar om met liefde en passie de Kundalini Lichaamswerk te faciliteren. Veel liefs xx
Arinda de Ruiter
Arinda de Ruiter
Een geweldige week gehad in de Korenhorst. Rosemarijn is een powervrouw die je precies dat geeft wat je nodig hebt om zelf terug in je eigen kracht te komen. Ik heb gelachen, geluid, geschreeuwd. Ik voel mij herboren, ik ben weer in contact met mijzelf, ervaar weer plezier in het leven. Woorden te kort om de dankbaarheid die ik voel te omschrijven. Een week bij Rosemarijn is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.
Annelore Paredis
Annelore Paredis
Ben nog steeds aan het nagenieten van dit geweldig avontuur. Alle informatie nog aant het verwerken die we gekregen hebben. Wat is Roos een wijze vrouw, stond er vol verwondering naar te kijken hoe zij te werk gaat met de kundalini. Hebben er met z’n allen een geweldige week op zitten. Zo zo zo dankbaar voor dit alles! DANKJE Roos!!!
Dana Hilgers
Dana Hilgers
Wat een cadeau en wat een reis de 5 daagse Kundalini Lichaamswerk Training. Vanaf dag 1 was er een veilige en stevige bedding, waar ik me helemaal aan kon overgeven. Roos begeleidt de groep vanuit waarachtigheid, kracht en helderheid. Ik heb genoten van haar humor, haar energie, haar kennis en haar prachtige verhalen. Het was intensief, vooral de combinatie van mijn eigen proces en daarnaast gelijk leren faciliteren, maar ook dat leverde mooie lessen op. Ik voel me na deze 5 daagse alsof ik delen van mezelf heb opgehaald die ik lang kwijt was. En dat allemaal op een prachtige plek in de achterhoek, die zeker ook bijdraagt aan het proces, waar Mark zorgt voor een fijne sfeer en heerlijk ontbijt. Hoe tof dat er nog een level 2 is. Ik kan niet wachten!
Jenny
Jenny
Wat ben ik blij dat ik bij Roos terecht ben gekomen! Met gezonde spanning ging ik de 5 daagse in, niet wetende wat me te wachten stond. Ik voelde me meteen thuis. Roos is open, lief, direct, enthousiast, een inspirerende verhalenverteller, grappig en een vrouw met veel kennis. Ze weet waar ze het over heeft. Het was een intense en mooie reis die ik heb mogen meemaken. Veilig en puur begeleid door Roos. Dankbaar! Een heel groot cadeau voor mijzelf wat ik voor geen goud had willen missen. Nu mag ik de magische Kundalini energie met veel liefde door gaan geven aan anderen.
Willianne van Strijen
Willianne van Strijen
Ik kijk terug op een intense, diepgaande, hele fijne week op een fantastische plek. Een opleiding, een innerlijke reis en nog zoveel meer dan dat. Licht en donker Geven en ontvangen Het mannelijke en vrouwelijke omarmen De Kundalini energie laten stromen. En ont-dekken wie je ten diepste bent. Rosemarijn is een vakvrouw. Ze creëert een fijne, open sfeer, geeft bedding, moedigt aan, deelt haar (levens)wijsheid, inspireert en geeft je vertrouwen. Het Kundalini lichaamswerk heeft een plek gekregen in m’n leven en vanaf nu ook in m’n praktijk!

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken  

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Zuid-Afrika level 2

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Kundalini Egyptian Mystery School

Ga jij mee naar Egypte?

Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

Onze events

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.