logo omedia

Leer jouw archetypen kennen.

The awakening of the archetypes

Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen werkelijkheid creëert en dus zijn eigen persoonlijke mythe.  We zijn als het ware de held of heldin van ons eigen verhaal. Oerinstincten liggen in onszelf opgeslagen, en energieën zijn zo voor handen.

The awakening of the archetypes

Volgens Carl Jung zijn ‘Archetypen’ een neerslag van ervaringen van ons als soort. Deze ‘energieën’ of opgeslagen ‘herinneringen’ of ’ beelden’, manifesteren zich vaak als instinctief gedrag wat mensen helpt ‘overleven’. Archetypen zijn al vanaf de geboorte aanwezig in ons onderbewuste. Ze liggen klaar om ‘opgewekt en wakker’ te worden. 

Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen werkelijkheid creëert en dus zijn eigen persoonlijke mythe.  We zijn als het ware de held of heldin van ons eigen verhaal. Oerinstincten liggen in onszelf opgeslagen, en energieën zijn zo voor handen. We beschikken over krachten/energieën/wijsheid waar we ongelooflijk veel mee kunnen bereiken. Alleen denken wij onszelf vaak ‘Klein’ in plaats van ‘Groot’. 

Ik laat je graag kennis maken met de ‘GROOTSHEID’ die je hebt.  Je krijgt toegang tot een schat vol wijsheid, kracht en wáár potentieel. Je ervaart direct zelfvertrouwen en voelt je completer en heler. Er zijn écht ontelbare archetypische energieën. Hier een tipje van de sluier. 

Maak kennis met de ‘Heerser’ de ‘Schepper’ de ‘Onschuldige’, de ‘Wijze’, de ‘Ontdekker’, de ‘Magiër’, de ‘Rebel’, de ‘Held’, de ‘Nar’, de ‘Bondgenoot-Gewone Man’, de ‘Minnaar’ in jezelf. Wat dacht je van de Griekse goden in jou? Hoe gaat het met jouw; ‘Zeus, Hera, Posseidon, Demeter, Athene, Apollo, Artemis, Ares, Aphrodite, Hepheastus, Hermes, Hestia of Dionysus? Wil jij ze leren kennen, ontdekken, ervaren en voelen? Denk ook aan de ‘Wijze Dieren’. Heb jij de Valk, Bever, Hert, Specht, Zalm, Bruine Beer, Kraai, Slang, Uil, Gans, Otter of een Wolf al in jezelf leren kennen? 

Je hébt Archetypen, en bént ze niet. Je hebt de keuze om hen in te zetten wanneer jij dat wilt. Door hen te leren kennen, kun je jezelf en de ander op dieper niveau beter begrijpen en aanvaarden. Ik help je door deze energieën, inzicht te verschaffen, zodat ze zich welkom voelen en zich aan je kunnen openbaren. Zo kun jij ze leren toepassen in je leven, wat enorm verrijkend zal zijn.

Particulier tarief :100,- per uur.  Exclusief BTW.

Zakelijk tarief: 150,- per uur. Exclusief BTW.

Heb je vragen hierover? neem dan contact met mij op.

Kan ik jou verder helpen?

Kan ik je helpen of wil je meer weten over jouw archetypen? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

“Deze bijeenkomsten zijn iedere maand zo waardevol. Het is veilig en vertrouwd en ik kan echt “zijn”. Dank lieve Roos en lieve dierbare deelnemers.”

Melissa 42

‘Ik ben geen groepsmens, echt totaal niet. In een groep voel ik me vaak onzeker en wil ik het liefst verdwijnen. Deelnemen was dus écht een stap voor mij. Na de eerste bijeenkomst voelde ik dat dit precies was wat ik nodig had. “Overdracht en “aannames”, “ het bleek via de deelrondes in feedback van de andere deelnemers , zich écht alleen in mijn eigen hoofd af te spelen. Wat een inzicht! Wat een energie is daar al die jaren in gaan zitten. Ik ga zeker door, want het geeft mij zoveel!,

Irene 37

“Vriendschappen voor het leven. Heb jullie allemaal lief. Intens dankbaar voor de inzichten en de betrokkenheid van iedereen.”

Bo 39

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatietherapie

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

MU & Bedrijven

Mu heeft bijzondere programma’s voor bedrijven ontwikkeld waarin mensen, teams en organisaties in hun volle kracht worden gezet.

Loopbaan Coaching

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Voice Dialogue Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

Groeps Coaching

Deel gedurende 3 dagen verschillende perspectieven over je eigen casus én vorm een sterke(re) groep waar veiligheid in de groep voorop staat.

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief. Ik stel je de vraag; Waarom ben geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent! Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool “Mamagaai”. Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal. Ik woon samen met man Mark in onze B&B ‘De Korenhorst’ in Montferland. Onze B&B ligt aan het prachtig uitgestrekte Bergherbos. Ik hoor het graag als ik iets voor je mag betekenen!