Verrijk je ziel in Zuid-Afrika

Kundalini opleiding Zuid-Afrika level 2

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen om een unieke en diepgaande ervaring te creëren.

Garden Route – Zuid Afrika

Inheemse bossen, prachtige stranden, heldere lagunes, wandelpaden langs de oceaan en gastvrije stadjes vormen de basis van deze wereldberoemde Garden Route.

Een kijkje in de keuken.

Wij delen met liefde, uit het diepst van onze ziel, de schoonheid van dit land met jou. 

Ontmoet Gaia in haar puurste vorm, en schenk jezelf, dit avontuur.

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen om een unieke en diepgaande ervaring te creëren.

Zuid-Afrika is buitengewoon vanwege zijn diversiteit in landschappen, variërend van prachtige bergen en eindeloze kustlijnen tot uitgestrekte savannes en weelderige bossen. Deze natuurlijke schoonheid biedt een ideale omgeving om je te verbinden met de energie van de aarde en je spirituele reis te verdiepen tijdens je Kundalini-opleiding.

Onze locatie; de ‘Bodhi Kaya’, is een bezielde locatie op een eeuwenoude krachtplek. Ontwaak, laat je energie stromen zoals die dat misschien nog nooit gedaan heeft. Wanneer je aankomt op deze magische plek raak je betoverd. De lucht, de aarde, de natuur, de geluiden van de vogels en de dieren om je heen…het is alsof de aarde hier is ontstaan.

Krijg alvast een impressie

Sfeerimpressie

De opleiding kundalini lichaamswerk

LEVEL 2: 7 juni – 14 juni 2024 [VOL]

LEVEL 2: 29 augustus – 5 september 2024 

Na jouw tijd in Afrika, zul je volledig gereed zijn om deze kennis en ervaring te delen in jouw professionele domein of praktijk!

Waarom level 2 in Zuid-Afrika?

De magnetische aantrekkingskracht van Moeder Aarde is hier voelbaar. Deze majestueuze plek biedt natuurlijke ontspanning en verbinding met de onderste chakra’s, waar Kundalini energie zich bevindt. We nemen je graag mee naar deze magische locatie.

Ons ervaringsverhaal:

MU Coaching & STERK Lichaamswerk nemen je mee naar het magische Zuid-Afrika!
Bij ons eerste bezoek werden we verliefd op deze betoverende plek, perfect voor retraites. Met liefdevol bereide maaltijden, unieke details verzorgd door Sybille, vriendelijk personeel en een prachtige yoga- en meditatieruimte. Ruime, comfortabele slaapkamers en spectaculaire wandelingen in het Overberg Fynbos. Ons unieke opleidingsprogramma is afgestemd op deze prachtige omgeving, om je Kundalini-proces te verdiepen.”

TIP! Plak aan je opleiding je vakantie vast, want je bevindt je op een uniek stuk van Zuid-Afrika! Hieronder mega aanraders!

Meld je aan voor de opleiding Kundalini Lichaamswerk 

Geef je hier nu gelijk op  of  Klik hier voor de tarieven

Rosemarijn Moen zal snel een belafspraak met je inplannen om te verkennen of deze opleiding en reis is wat je zoekt en bij je past. Na dit gesprek zal je inschrijving pas definitief worden gemaakt. Vervolgens zal Floor Meijers, van ‘Sterk Lichaamswerk’, de organisatorische kant verder met je afhandelen.

Abonneer je op ons Youtube kanaal en bekijk video’s van de Kundalini Lichaamswerk opleiding in Nederland: MU-coaching – YouTube

De locatie in Zuid-Afrika:

Iets minder dan 2 uur rijden van Kaapstad (vliegveld) ligt ‘ Grootbos Private Nature Reserve’ in de Westkaap nabij Hermanus in Zuid-Afrika. Bodhi Kaya is werkelijk een droom van een retraite- plek! www.bodhikhaya.com

Je bevindt je hier vlakbij het strand en vanuit Bodhi Kaya kun je genieten van schitterende uitzichten op de oceaan. De natuur rondom Grootbos is uniek in de wereld, gezien het Kaapse florarijk het kleinste van de zes plantenkoninkrijken ter wereld is en een van ’s werelds regio’s met de grootste diversiteit aan bijzondere planten en bloemen.

De accomodatie:

  • Heeft prachtige privé kamers met mooie patio’s en een prachtig uitzicht op de bergen.
  • Prachige zwemvijver met sauna.
  • Een droom van een natuur ‘Labyrint’.
  • Grote lichte Kundalini Lichaamswerk ruimte waar de opleiding grotendeels plaatsvindt.
  • 220 hectare spectaculaire fijnbos berghelling met een sprookjesachtig populierenbos, pittoreske dammen en een ongerepte rivier die door inheemse wetlands stroomt.
  • We drinken bronwater uit de bergen en genieten van heerlijke vegetarische maaltijden, met producten die verbouwd worden in de tuinen op de farm.

Verandering, ruimte innemen, volgende levensfase.’

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Sanne Woltjer
Sanne Woltjer
Wauw!!! Wat een fantastische, magische, leerzame en intense week! Ik heb enorm genoten van de geweldige groep vrouwen met wie ik dit avontuur heb mogen delen en de energie waarmee Rosemarijn ons meegenomen heeft deze week. Vol passie, vuur en kennis. Ik heb enorm veel mogen leren, maar vooral ook groeien als persoon. Mijn schaduwkanten aangaan. Mega dankbaar. Dank voor alles 🙏🏻😊
Danara
Danara
One hell of a ride! Dat is de opleiding Kundalini Bodywork bij de fantastische Rosemarijn. Wat een ervaring! Intens, confronterend en magisch zijn woorden die in mij opkomen. Mijn emoties gingen echt alle kanten op. Schaduwkanten aangekeken, innerlijk kind werk, mezelf honderd keer tegen gekomen, verdriet, intens geluk, humor en magische momenten wisselde elkaar af. Ik heb mezelf echt weer zoveel beter leren kennen. Een hele spannende maar ook te gekke rollercoaster. Lieve Rosemarijn (en Gina en Pascalle), dankjewel voor de prachtige week. Ik had dit echt bij niemand anders willen leren en ervaren. Aards, uniek, met humor en hier en daar de nodige confrontatie ;) Wat heb ik mij veilig en gedragen gevoeld! Mark ook bedankt voor alle goede zorgen en de heerlijke ontbijtjes! Mijn kundalini energie stroomt en ik kan niet wachten om met deze energie te mogen gaan werken!
Kirsten Andriessen
Kirsten Andriessen
Gun jezelf deze week! Ik herken veel van de prachtige reviews die hier al gegeven zijn. Wat mij naast het energetisch werk ook raakte waren de verhalende elementen zoals archetypen, schaduwwerk en mythen. Rosemarijn kan hier ontzettend boeiend over vertellen en het komt binnen op een diepere laag. Wat heel fijn was dat alles er kon zijn. Je wordt geconfronteerd met jezelf maar Rosemarijn begeleidt je met veel liefde, respect en ontvankelijkheid Tot slot ook een ode aan de groep, wat een feest om met jullie deze week te hebben mogen beleven, het moest zo zijn.
Suzan Van Eerdt
Suzan Van Eerdt
Roos schudt je liefdevol door elkaar, bewaakt de grenzen als een tijger. Confronteert met zachtheid en pakt je hand om samen op reis te gaan. Roos huppelt, straalt en is evenveel aanwezig op aarde als in het universum. Ze ademt wat ze doet, zegt wat ze denkt en lacht om zichzelf. Ze gaat samen met je door al je processen waardoor zelfs dát een feestje wordt. En dat maakt haar een échte priesteres zónder op het voetstuk te gaan staan. Ze is hier, met jou, met de groep en alles wat ze wel én niet is. Ze laat zien en voelen waar Kundalini in essentie over gaat. Dank Roos! Wat een inspirerende week. En Mark: dankjewel voor het veilige thuisbasis deze week. Alleen daarvoor zou ik als terugkomen. Wat een prachtige plek hebben jullie gecreëerd!
Sophie Richter
Sophie Richter
Het is lastig met alle stromingen rondom de kundalini welke opleiding bij jou past. Toen ik Roos had gesproken voelde ik gelijk een enorm vertrouwen en wist dat ik op de juiste plek was! Eenmaal op locatie werd dit gevoel versterkt! Deze week had van mij nog wel langer mogen duren. Je wordt meegenomen op een reis in jezelf en krijgt inspiratie om dit mooie werk zelf te mogen uitdragen op jou manier. De woorden die omhoog komen wat betreft de begeleiding zijn: liefdevol, direct, veilig, goed gegrond, eerlijk en respectvol. Voor mij ook geen twijfel dan om level 2 te gaan doen met Roos in zuid Afrika! En Roos doet het natuurlijk niet alleen, in mijn opleiding hebben Gina en Pascal ook een rol gespeeld, die wil ik ook zeker bedanken! En haar steun en toeverlaat Mark die alle cursisten in de watten legt als goede gastheer.
Eva Poppink
Eva Poppink
Ik volgde bij Rosemarijn een vijf daagse opleiding tot Kundalini facilitator. Niet in woorden te vangen eigenlijk. Wat een kundigheid en waarachtigheid! En wat een locatie… Een veilige en prachtige, spirituele omgeving en grondige begeleiding. Zo eerlijk en aards, ik voel me zo gegroeid en trots! Ook de verzorging om de cursus heen tot in detail, deden mij zo thuis voelen. Ik kon mij focussen op de opleiding en ben heel blij dat ik hem hier kon doen. Wat mij betreft dé plek om het waardig en kundig te leren. Dikke aanrader!!!
Natasja Jansen
Natasja Jansen
Holy Moly🎉! Wat een 5-daagse zeg. Man o man, wat ben ik naar de graftakke gegaan. Maar wat was het waard. En ik had het niets liever willen doen dan bij mucoaching Rosemarijn is zo puur, met haar beide benen op aarde en weet duidelijk je de spiegel voor te houden. Precies wat ik nodig had, maar eerst niet zo fijn vond. Maar goed, pijn is fijn toch?! Letterlijk gekotst, geschreeuwd, mezelf onder gepist. Maar GOD wat was het prachtig 🙏🏻. Kundalini is voor iedereen, trots dat ik het mag gaan uitdragen op mijn eigen manier. Ik voel mij letterlijk bevrijd na deze dagen, bevrijd van mijn eigen overtuigingen en die van het internet. Kundalini is van iedereen en is niet in een hokje te stoppen, het is het mooiste en krachtigste wat er is. Liefs, Natas 🐍 🎉💖
Erwin
Erwin
Kundalini level 1 gedaan en kan niet anders zeggen dat het een hele mooie intense opleiding is. Het is een gebalanceerde combinatie van praktijk en theorie. Een opleiding die je leert toepassen, maar je tegelijkertijd ondergaat. Rosemarijn heeft ontzettend veel kennis en is daardoor in staat om alles goed in samenhang te brengen. En hoewel merendeel vrouw is deze opleiding ook zeker voor mannen. Van belang is dat je open-minded bent, niet bang bent om vaste (gedrags)patronen los te laten en diep in jezelf op onderzoek uit te gaan.
Annemiek Vera
Annemiek Vera
Kundalini level 1 Vanaf het eerste moment dat ik Rosemarijn sprak tijdens de intake ervoer ik haar liefde, wijsheid en gave. Met vreugde en een enorme nieuwsgierigheid starte ik deze week. De ervaring zelf om Rosemarijn zo in haar werk te ontmoeten en van haar te mogen leren en ontvangen gaat voor mij voorbij de taal. Ze creëert een veld waarbinnen je een diep thuiskomen mag ervaren, uitgenodigd voelt om je bezieling VOL-ledig te ownen en biedt met haar zijnskwaliteit, kennis en liefde voor haar vak een prachtige rijke inspiratie. Haar vermogen zette mij oog in oog met het mijne en dat vind ik meesterschap. Wat veel liefde opent deze vrouw. Ook in samenwerking met Chantal, Gina en haar man Mark. Ik heb mij niet eerder zo (aan)geraakt, gevoed, uitgedaagd en geïnspireerd gevoeld. Echt NEXT LEVEL! 🙏
Petra Alders
Petra Alders
Ik ben nog aan het landen na de prachtige week die ik heb mogen beleven, onder de super deskundige begeleiding van Roos. Dankjewel Roos, uit de grond van m'n hart, voor het veld dat je neerzet, voor je kennis die je deelt op een manier zoals ik nog nooit gezien en gevoeld heb. Kundalini... Je bent het, je bezielt het. Je verhalen maken alles zo hapbaar en daardoor kan alles een verdieping lager zakken :-) Je hebt ons gedragen en gechallenged, ons naar dieptes begeleid die ik niet kende. Ik ben mega dankbaar dat wij elkaar hebben ontmoet, net zoals onze groep van prachtige dames waarmee dit alles mogelijk werd. En de humor... zalig! Thanks million!! <3