Trajecten & Kosten

MU Innerlijk Huwelijk en Kundalini Coachopleiding

12 coachdagen  Inclusief 8 overnachtingen

Kosten zakelijk: €3720,- exclusief BTW

Kosten particulier: €3720,-inclusief BTW

Betalen in termijnen is mogelijk.

Inclusief intake, onbeperkt koffie en thee met lekkers, cursusmateriaal, 8 overnachtingen in privé kamer en ontbijt op onze heerlijke retraitelocatie www.dekorenhorst.nl

Exclusief lunch en avondeten. Je kunt als je wilt zelf koken, of uit eten gaan in één van de velen gezellige restaurantjes in de buurt.

Opleiding Kundalini Lichaamswerk level 1

Kosten zakelijk: €1875,- exclusief BTW
Kosten particulier: €1875 inclusief BTW

Als je je opgeeft voor level 1 en 2 samen, ontvang je €250 korting op level 2

Inclusief: Intake, opleidingsmateriaal onbeperkt koffie en thee met lekkers, 4 overnachtingen, 4 x ontbijt op onze heerlijke retraitelocatie www.dekorenhorst.nl.

Exclusief lunch en avondeten. In de omgeving zijn talloze gezellige restaurantjes en eetgelegenheden. Groepsgrootte is maximaal 12. Ieder heeft een aparte slaapkamer.

Egyptian Mystery school 15 dagen

Tarief

€4950,- (geen BTW-plicht)

Niet inbegrepen in de prijs:

 • Vliegticket en verzekeringen

Betaling:

  • 40% aanbetaling bij inschrijving.
  • 30% minimaal 12 weken voor aanvang van de training
  • laatste 30% minimaal 6 weken voor aanvang de training

  Annuleringsbeleid:

  • Annulering binnen 1 week na boeking = 100% restitutie incl. € 80 administratiekosten
  • Annulering tot 8 weken voor de opleiding = 75% restitutie
  • Annulering na 8 weken voor de opleiding= 50% restitutie
  • Annulering korter dan 8 weken voor de opleiding = geen restitutie

Klik hier voor het programma

Advanced Level 2 Zuid-Afrika 

Inbegrepen in de prijs:

 • Intake, opleiding inclusief uitgebreid studiemateriaal en certificaat
 • Gezamenlijke appgroep voorafgaand aan de opleiding ter voorbereiding en ondersteuning.
 • 6 overnachtingen
 • 6 x diner en
 • 6 x ontbijt,
 • 5 x lunch,
 • tussendoortjes, water koffie en thee.

De dag van aankomst kun je vanaf 13.30 u in je kamer, de avondmaaltijd is dan om 18:30. Ontbijt kun je tussen 8:00 en 09:15 gebruiken. De opleiding starten we dagelijks om 09:30 uur en we eindigen rond 18:00. Er is een lunchpauze met lunch tussendoor.

 • De dag van vertrek eindigt om 11 uur, voor het ontbijt moet de kamer leeggeruimd zijn. Alle andere werkverplichtingen en activiteiten moeten tijdens deze week worden vermeden en het wordt aanbevolen om na de opleiding minimaal twee dagen de tijd te nemen voor integratie.

Niet inbegrepen in de prijs:

 • Vliegticket
 • Vervoer van en naar het retraitecentrum
 • Verzekeringen

Wij kunnen je adviseren bij reisplanning naar de locatie en tips geven voor eventuele verlenging van je reis voor of na je opleiding. Ook kunnen we bij intake kijken welke kamer het beste bij je past. Alle kamers zijn Single room

Tarief opleiding  (geen BTW-plicht)

Optie 1: Basic € 2195

Optie 2: Basic comfort € 2295

Optie 3: Luxe kamer €2495

Optie 4: Luxe en comfortkamer €2675

Betaling:

 • 40% aanbetaling bij inschrijving.
 • 30% minimaal 12 weken voor aanvang van de training
 • laatste 30% minimaal 6 weken voor aanvang de training

Annuleringsbeleid:

 • Annulering binnen 1 week na boeking = 100% restitutie incl. € 80 administratiekosten
 • Annulering tot 8 weken voor de opleiding = 75% restitutie
 • Annulering na 8 weken voor de opleiding= 50% restitutie
 • Annulering korter dan 8 weken voor de opleiding = geen restitutie

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

Diny Privé
Diny Privé
Ja! Al die positieve reviews begrijp ik nu. Deze opleiding is zó waardevol: 5 sterren zijn dik verdiend. Rosemarijn en Gina delen het beste van zichzelf! Ik heb genóten, prachtige kundalini sessies ontvangen en gegeven, veel geleerd, gedeeld, gelachen, gehuild en geheeld. Ook het beste van mijzelf kwam/ komt naar boven. En nu dóór... om dit mooie werk in de wereld te brengen! Love it!
Kim Br
Kim Br
🔥Level 2 zuid Afrika zijn geen woorden voor🔥 Is een beleving die je mee gemaakt moet hebben om de echte kneepjes van het vak kundalini te leren. Zoveel diepgang zoveel mooie uitbreiding van level 1. Je schaduw kanten die je mag tegen komen en op een mooie manier mag ervaren en laten gaan. Nieuwe technieken die je erbij krijgt om de ambacht van kundalini door te kunnen geven. De magische plek van Bodhi khaya maakt het zo een mooie ervaring Het geweldige afrika level 2 team die er dagelijks zijn voor je 🥰😍🔥 _________________________________________________ April 2023 Met een open houding stapte ik bij Roos binnen. Ik had mezelf beloofd nooit in therapie te gaan. Na mijn vervelende ervaringen. Dit is geen therapie maar een retraite wat zoveel dieper gaat. Wat is dit een mooie persoonlijke reis geworden, met nieuwe inzichten en een nieuwe wereld die open ging. Ik heb dit samen met mijn vrouw gedaan en samen hebben we ons eigen pad mogen bewandelen naast elkaar, om zo weer een weg te vinden naar elkaar op ons eigen pad. Wat is Roos een liefdevol mooi persoon die de juiste energie op de juiste tijd weet te gebruiken. Ze geeft je een vertrouw gevoel en laat je in je eigenwaarden. Ze loopt naast je en begeleid je daar waar je het moeilijk hebt of blokkeerde. Ze geeft je inzichten mee. Het afscheid voelde niet als een afscheid maar een opening naar een nieuwe mij. Bedankt
Denis Assen
Denis Assen
LEVEL 2, JUNI 2024 IN ZUID-AFRIKA Wat een gave ervaring was dit! De advanced Kundalini lichaamswerk opleiding in Zuid-Afrika. Na in 2023 level 1 gedaan te hebben in de buurt van Doetinchem bleef het Kundaliniwerk me trekken. Goede ervaringen voor mezelf en mooie momenten met mensen waarmee ik mocht oefenen maakten me enthousiast om meer de kneepjes van het ambacht te leren. Ik was dan ook nummer 2 die zich aanmelde voor de verdiepende opleiding van MU-Coaching in Zuid-Afrika. Nature Retreat Bodhi Khaya op 2 uur rijden van Kaapstad was de krachtplaats waar het allemaal plaatsvond. Het begon relaxed met seafood en bubbels aan het strand. Inclusief een duik in de zee. Al snel ging het helemaal los. Chaotisch misschien wel. Bewust, om te ervaren wat er gebeurt als je de krachtige Kundalini energie niet goed begeleid. Daarna aan de slag met verbreding van kennis. Bezield overgebracht door Rosemarijn, Peter en Gina. O.a. de archetypen van Jung, regressiewerk, polyvagaal theorie, hero's journey, projectie, de-armouring, soundhealing, schaduwwerk, tantrisch werken, lopen van een labyrint, werken met je verschillende ikken. Altijd met attentie en intentie. En altijd met 'de billen bloot'. Diep naar binnen. Down the rabbit hole. We werden dagelijks getrakteerd op een plenaire sessie. Voor ieders eigen proces. Naast de verbreding was er ook genoeg ruimte voor verdieping van kennis. Ruimte om tijdens het geven van Kundalini sessies soms letterlijk uit de bocht te vliegen. Om zo meer de kneepjes van het vak te ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor. Dankbaar sowieso voor de groep van 14 mede Kundalini werkers. Allemaal totaal verschillend, maar zeer met elkaar verboden. Veel van elkaar geleerd. Er was ruimte en respect voor ieders eigen proces. Waarin ik me altijd gedragen en gezien heb gevoeld. En wat een lol hebben we gehad! Skinny dipping in de zwemvijver en natuurlijk dé bonte avond. African style :-). De laatste dag in Kaapstad was echt betoverend mooi. Als je level 1 hebt gedaan en het werk roept je, dan kun je eigenlijk niet anders dan ook level 2 doen. Het gaat je zoveel brengen.
Stephen Becker
Stephen Becker
Wow, what an experience!! Afgelopen week het voorrecht gehad om bij MU de 'Kundalini facilitator' opleiding te volgen🏆🙏🏽 De kennis, diepgang, beleving en experience +10. Een nieuw kennisveld, wat ik de rest van mijn leven bij me mag dragen. Bedankt voor de ontzettend goede zorgen en begeleiding🙏🏽
Kimberley Meierdres
Kimberley Meierdres
Net terug van het eerste Level Kundalini. OMG er beginnen nu al dingen op z'n plek te vallen. Ik had niet zo veel met Goden en archetypes maar ik weet nu dat Michael mijn beste vriend is haha. Koorden doorknippen want dat vind ik bij mezelf zo lastig! En ook Kali en Sophia blijven hangen. Vuur en vrouwelijke kracht. Wauw! Echt mega dankjewel voor de magische week. Het is heerlijk om naar je verhalen en ervaringen te luisteren. Jouw krachtige energie heeft mij echt geholpen om in mijn eigen kracht te komen. Super dankbaar 🤍✨
Marylin De Ridder
Marylin De Ridder
Zo ontzettend dankbaar voor de magische week dat ik mocht beleven bij Rosemarijn, Peter en Pascale ✨ Het heeft mij echt tot in mijn diepste kern geraakt op ontzettend veel manieren 💛 Dankjewel voor het vertrouwen, de kracht, de gedragenheid! Tot in de jungle lieverds 🐆💚
Yvette Keijzers
Yvette Keijzers
5 dagen heb ik me mee laten voeren in de voor mij nieuwe wereld van Kundalini. Levensverrijkend, waardevol en magisch! Jammer dat er nog niet zoveel bekendheid is rondom Kundalini want dit gun je iedereen. Rozemarijn is zeer deskundig, innemend, lief en ontzettend grappig. Een genot om van haar te mogen leren en ervaren. De accommodatie is werkelijk prachtig en de groep paste perfect bij elkaar…. het was ‘af’. Dankbaar.
jessica pattisapakoly
jessica pattisapakoly
In januari dit jaar heb ik besloten mijn droom waar te maken en de opleiding Kundalini lichaamswerk te volgen bij MU coaching. Mijn droom is op alle fronten uitgekomen. Enigszins gespannen betrad ik maandag De Korenhorst binnen. Samen met 7 dames gingen wij dit avontuur aan. Van elkaar niet kennen tot een verbintenis. Sisters for ever. Het was magisch , hard werken en de tranen vloeiden rijkelijk. Maar wat een respect en liefde. Dank Rosemarijn! Ik heb de juiste keuze gemaakt om dit bij jullie te doen!
Ingrid Helming
Ingrid Helming
Wat een topvrouw is Rozemarijn. De manier van begeleiden is zuiver, nuchter en vol humor. Ze deelt al haar kennis met haar hart en dat voel je! De training is intensief maar zo’n verrijking dat je met pijn in je hart terug gaat naar huis. Op naar de volgende keer.
Rockstar Yogi
Rockstar Yogi
Nagenietend van een prachtige deep dive kundalini week. Een heerlijke groep sisters om deze reis te mogen maken en liefdevol uitgedaagd door Rozemarijn( wat een powervrouw) om de kracht in mezelf terug te vinden. Veiligheid, verbinding, liefde, herkenning op een hemels mooie plek in Lengel. Een cadeautje voor mezelf en door te geven! Dank Rozemarijn🤍 Liefs Sabien🐦‍🔥

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken  

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Zuid-Afrika level 2

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Kundalini Egyptian Mystery School

Ga jij mee naar Egypte?

Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

Onze events

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.