logo omedia

The hero’s journey is een innerlijke levensreis.

The hero’s journey

Je kijkt in de spiegel en ziet een ‘leeuw’, en voorheen zag je in die zelfde spiegel een ‘schaap’. Je voelde al een tijdje geen aansluiting meer bij die kudde. Ergens wist je diep van binnen…er klópt iets niet, ik bén niet zoals de rest, ik ben anders. Dit inzicht komt hard bij je binnen en doet pijn

The Hero’s Journey

‘The hero’s journey’ is een innerlijke levensreis!

‘Je kijkt in de spiegel en ziet een ‘leeuw’, en voorheen zag je in die zelfde spiegel een ‘schaap’. Je voelde al een tijdje geen aansluiting meer bij die kudde. Ergens wist je diep van binnen…er klópt iets niet, ik bén niet zoals de rest, ik ben anders. Dit inzicht komt hard bij je binnen en doet pijn. Maar je realiseert je;

Als ik een ‘schaap’ blijf,  dan leef ik een leven wat niet van mij is. Je herinnert je ineens een wijze spreuk.

‘De eenvoudigste weg in het leven is de weg van gewoon jezelf zijn, want pas dan sta je in kracht en kun je de wereld dienen met wat jij, specifiek te geven en te bieden hebt.’

Deze spreuk komt ook bij je binnen en je realiseert je;

Dit klopt, ik weet ineens dat dit waar is.

Je kijkt in de spiegel, en neemt de beslissing.

Ik wil er achter komen wie ik werkelijk ben en wat mijn ware identiteit is. Ik ga op reis!

Maar dan slaat de twijfel toe;

Hoe graag ik het ook wil, ik kan hier pas morgen mee beginnen, want vandaag komt het niet uit. Ik heb mijn werk, mijn relatie en mijn gezin. Ik heb nu eenmaal veel verplichtingen. En alleen op reis gaan…,dat voelt nu ook niet zo goed. Hmmm, weet je wat écht beter is, morgen ga ik het doen…en als het morgen niet lukt of kan, dan ga ik overmorgen of volgende week….of volgende maand, of volgend jaar…of…

Luister, deze reis komt nooit goed uit. Geloof me!

Ik garandeer je, dat je op deze reis, enorm veel plezier, uitdaging, passie en avontuur zult ervaren. Ik garandeer je ook dat je je enorm rot, angstig en naar zult gaan voelen!

Je komt onherroepelijk het ‘schaap’ in jezelf steeds tegen, wat terug wil naar de veilige kudde, het kabbelende leven.

Ik garandeer je ook, dat je 100% in aanraking komt met je eigen weerstand en emoties!

De kunst is dan, onthoud wie je bent én herinner je de motivatie die je had om aan deze reis te beginnen. Je bent als mens uniek, er is écht maar één zoals jij op deze hele wereld! Vergelijk jezelf dus niet met anderen, want er zullen altijd kleinere en grotere mensen zijn dan jezelf bent….het is een kansloze missie!

‘DE REIS VAN DE HELD’ is een levensweg die wij allen te gaan hebben. De keuze is alleen óf we hem ook daadwerkelijk aangaan en wanneer? Hoelang blijf jij een schaap? Ga er vandaag nog voor, niet morgen, maar NU! Ga op reis, ontdek jezelf en word je eigen held!’

The hero’s journey kent 7 stappen:

1. Call to adventure!

Wees zéér alert en nieuwsgierig wanneer jouw interne telefoontje komt. Als ineens op een willekeurig moment deze begint te rinkelen, neem altijd op en zie wat er dan gebeurt!

2. Increase awareness

Yes, goed zo, je hebt opgenomen! Jouw diepste, innerlijke verlangens, dromen en ook je talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten komen naar de oppervlakte. Ineens weet je wat je opdracht is in dit leven, wat je te doen staat, waar jij mee aan de slag wilt, om meer uit jezelf te halen, nog effectiever te worden en nog meer plezier en succes te hebben!

3. Take the assignment

Jij bepaalt je eigen koers, jij aanvaardt je opdracht! Je gaat op reis en zet je angst om naar moed. Jij beslist, onderneemt en komt in actie en maakt een plan. Hierdoor verandert je leven waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen.

4. Adventure

Je gaat voor het avontuur en kiest de weg naar het onbekende. Je pakt kansen en gaat voor de uitdaging! Je ontdekt, leert en staat open. Je ontmoet op deze reis nieuwe mensen die een belangrijke rol gaan spelen in jouw leven. Je nieuwe reisgenoten inspireren je om het beste in jou omhoog halen! Deze avontuurlijke ontdekkingsreis is niet zonder gevaren. Je verslaat draken en ziet spoken onder ogen die staan voor angst, twijfel, tegenslagen en onzekerheid. Je voelt je krachtig door je kwetsbaarheid aan te kijken.

5. Triumph

Triomf. Je dient de wereld niet door je klein te maken en staat voor je GROOTSHEID! Je ervaart plezier en geniet van je successen en overwinningen en blijdschap. Dat dit niets met arrogantie te maken heeft, weet de oprechte held in jou!

6. Return

Je hebt tijdens je innerlijke reis ontdekt dat je altijd al thuis was. Je hebt hierin ondervonden dat hoe meer je opzoek ging naar jezelf, hoe verder je van jezelf af kwam te staan. Teruggekeerd van je reis sta je anders in het leven, en ben je effectiever in je denken en doen. Het geeft en brengt je nieuwe kennis, ervaringen, inzichten, beslissingen en ideeën.

7. Serve

Nu je ‘thuis’ bent kun je niet anders dan dienen. Je deelt en geeft je zoveel als mogelijk. Je deelt je opgedane ervaringen en nieuwe inzichten om anderen verder op weg te helpen. Jij weet nu wat jij wilt betekenen voor jezelf, de ander en de wereld. En wat jij wilt achterlaten.

7 stappen en dus 7 sessies.

1295,- exclusief BTW particulier tarief. Een sessie duurt 2 uur.

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

‘In een prachtige rustgevende omgeving ben ik een voor mij, heel spannend proces ingegaan….

Na verschillende methodes van zelf onderzoek en het zoeken naar antwoorden en rust, ben ik hier bij MU coaching terecht gekomen.

Methode als Voice Dialoque komt hier o.a. aanbod en voor mij werkt het geweldig. Roos geeft je het gevoel van veiligheid, ruimte en stelt je enorm op je gemak.

Ik kijk erg uit naar de toekomstige sessies!’

Dank je wel Roos.

Daniëlle Liauw

‘Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik ongelukkig was. In tegendeel zelfs. Ik jaagde m’n dromen na, werkte hard en was omringd door een breed scala aan hele lieve mensen. M’n leven was uitdagend en superfijn! Toch ontstond er het gevoel dat ik langzaam stil kwam te staan.

M’n bevlogenheid en onbevangen intuïtie lieten me steeds vaker in de steek en maakten plaats voor iets ongemakkelijks waar ik de vinger niet precies op kon leggen. Dat voelde niet oké. Op dat moment kwam ik bij Mu- coaching terecht. Ik kreeg in een sessie al handreikingen en inzichten die me verder hielpen. Echt een opluchting! De inzichten die ik gekregen heb, toveren direct een kleine glimlach op m’n gezicht. Dat nemen ze me in ieder geval nooit meer af. Dat voelt rijk en daar ben ik best trots op.’

Roos 25

Eenzaamheid, verdriet en angst braken mij op. Via een kennis contact opgenomen met Rosemarijn van MU coaching.

De sessies met Rosemarijn heb ik als zeer waardevol ervaren en hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Rosemarijn is een betrokken, respectvolle en warme coach waardoor ik veel ruimte en veiligheid heb ervaren. 

Dankzij de kennis en vertrouwen van Rosemarijn heb ik grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar ben ik zeer dankbaar voor!

A.P. 40

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatietherapie

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

MU & Bedrijven

Mu heeft bijzondere programma’s voor bedrijven ontwikkeld waarin mensen, teams en organisaties in hun volle kracht worden gezet.

Loopbaan Coaching

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Voice Dialogue Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

Groeps Coaching

Deel gedurende 3 dagen verschillende perspectieven over je eigen casus én vorm een sterke(re) groep waar veiligheid in de groep voorop staat.

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief. Ik stel je de vraag; Waarom ben geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent! Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool “Mamagaai”. Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal. Ik woon samen met man Mark in onze B&B ‘De Korenhorst’ in Montferland. Onze B&B ligt aan het prachtig uitgestrekte Bergherbos. Ik hoor het graag als ik iets voor je mag betekenen!