Leer meer over jezelf.

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

‘Iedereen is een verlicht spiritueel wezen dat menselijke ervaringen en conditioneringen heeft.’

undalini facilitator training 5- daagse.

 • Wil jij een professioneel en zorgvuldige Kundalini facilitator worden?
 • Wil jij een diepgaande opleiding doen, als pure investering voor jezelf?
 • Sta je op een kruispunt en ben jij al geruime tijd een innerlijke reis aan het afleggen?
 • Ben jij zelf coach of trainer en nieuwsgierig naar de Kundalini- energie, en hoe daarmee te werken?
 • Heb jij zelf al voldoende schaduwwerk gedaan en ben jij in staat zelf deze opleiding te dragen?

Ja?

Neem dan graag contact met me op voor een vrijblijvende intake. We bespreken dan samen of deze opleiding voor jou de juiste stap is.

We werken uitsluitend met een kleine groep van maximaal 8 personen, zodat er veel persoonlijke begeleiding is. Er staan twee professionele facilitators op de groep.

Kijk graag bij de methoden van MU. Alles zal terugkomen tijdens deze opleiding!https://mu-coaching.nl/methoden/

Waarom deze opleiding?

De ‘Kundalini energie’, ookwel ‘levensenergie’ genoemd, is misschien wel het mooiste wat ons geschonken is. Het is mijn missie om mensen in contact te brengen met hun eigen levensenergie, en in contact komen met hun SPIRIT, met wie ze werkelijk ZIJN.

Het werken met Kundalini energie is een van de mooiste dingen die je kunt doen. Je ervaart ‘leven’. Het vraagt echter ook zorgvuldigheid en kennis. Persoonlijke aandacht en goede nazorg is in mijn optiek van het grootste belang!

‘We all have demons, I just choose to feed mine.’ 

Een Kundalini ontwaking kan een mens overvallen. Je kunt er nóg niet klaar voor zijn, en de inzichten die zich aandienen, zijn mogelijk te zwaar, pijnlijk, heftig om aan te kijken en vervolgens te kunnen dragen. Kundalini is een krachtige (vrouwelijke) seksuele levensenergie die je leven behoorlijk op z’n kop kan zetten als je goede begeleiding mist.

Goede nazorg bieden of contra-indicaties durven te geven is van het allergrootste belang.

Ik wil met deze opleiding, dit werk op een zorgvuldige manier doorgeven, zodat dit werk vrijheid, liefde en levensgeluk brengt.

Kundalini is de meest pure energie die er misschien wel is. Het staat los van ons ego. Het is ons allemaal gegeven, en het is de bedoeling dat we ons hier allemaal bewust van worden. Want als je Kundalini mooi stroomt, schenkt het je het allermooiste! Wat dat allermooiste precies is, is voor iedereen een uniek geschenk.

Misschien heb je wel eens van ‘KAP’ gehoord? (Kundalini Activation Process) Wat wij aanbieden lijkt daar zeker op. Opleiding Kundalini Lichaamswerk brengt je een complete en holistische manier van werken. Mentaal, fysiek, spiritueel en energetisch. Het zal worden ervaren als; open, fysiek, eerlijk, nuchter, krachtig, fijn, kwetsbaar, sterk, onderzoekend, poëtisch, mystiek, sensueel, ontladend en verbindend. Er is balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, het geestelijke en het lichamelijke, het aardse en het bovenaardse, het verdriet alsook het vreugdevolle, het tastbare en het bovennatuurlijke.

Pijnappelklier:

We gaan werken met onze pijnappelklier ook wel ons derde oog genoemd. Deze maakt het stofje DMT aan. DMT is een krachtige hallucinogene stof die ons lichaam zelf aanmaakt. Deze stof is ook een onderdeel van Ayahuasca. Het geeft je ongelooflijk veel inzicht in jezelf en je kunt een prachtige trancereis ervaren.

We besteden uitgebreid aandacht aan de Nadi’s en chakra’s.

Nadi’s en chakra’s

Nadi’s worden gezien als kanalen voor levensenergie. Je kunt nadi’s niet op fysiek niveau zien maar wel voelen, net als energie.

We staan stil bij onze 7 chakra’s . Hoe voelen ze en wat is hun kwaliteit? Stromen ze goed door of zijn sommigen geblokkeerd?

Nadi’s en chakra’s maken deel uit van hetzelfde systeem. Nadi’s zijn het oneindige netwerk van energiebanen waar de levensenergie door het lichaam heen circuleert en chakra’s zijn het centrum waar deze energie vandaan komt.

Wanneer de chakra’s open staan, kan de energie er goed doorheen stromen en zul je je energiek voelen. Chakra’s kunnen ook geblokkeerd zijn. De energie kan dan niet goed stromen, wat kan leiden tot fysieke of mentale klachten.

De drie belangrijkste nadi’s die we gebruiken bij de Kundalini:

Ida:

De nadi Ida staat ook het bekent als het kanaal van maanenergie. Het staat voor yin en is de vrouwelijke energie in ons lichaam.

Pingala:

De nadi Pingala is het zonne-energiekanaal. Dit kanaal vertegenwoordigt de mannelijke energie in ons lichaam.

Sushumna:

Sushamna is de centraal gelegen nadi die langs de ruggengraat loopt. Het is een neutraal kanaal dat begint bij de Muladhara-chakra oftewel het wortelchakra, tussen de nadi’s Ida en Pingala doorstroomt en eindigt bij het kruinchakra.

Leren faciliteren.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk; je ondergaat ‘Kundalini sessies’ en leert te faciliteren. Tijdens de deelrondes is er genoeg tijd voor het ontvangen van feedback en het stellen van vragen. Ook leren we je privé als groepssessies te geven.

“De paradox van het pad: er is geen pad en toch moeten we het bewandelen.”

Deep dive in 5 dagen.

Hieronder geef ik je alvast een voorproefje waar deze 5-daagse uit bestaan:

We werken samen met onze mind.

Je mind, je kunt het ook ego noemen of ikken, je normen, waarden, regels of overtuigingen.

Je bent iemand geworden en we identificeren ons graag met ons verhaal. Ons overleving mechanisme ( vechten, vluchten, bevriezen) wil graag de controle houden om ons te beschermen tegen onderliggende kwetsbaarheid. Verlangens en worstelingen worden graag door onze mind onderdrukt omdat we, als we dit aankijken, bij ons gevoel, innerlijke kinderen onze kwetsbaarheid uitkomen.

Verlangsens en worstelingen manifesteren zich vaak als schaduwkanten en demonen die ons leven behoorlijk kunnen verstoren en ontregelen.

Door jouw mind bij je energetische en spirituele proces te betrekken, ontstaat er een bondgenootschap tussen deze polariteiten.

Want hoe groter jouw ego, hoe beter het is. Het is ons ego, dat ons kan helpen met ons bewustwordingsproces. Het is ons ego, dat in staat is keuzes te maken die dienend voor ons zijn.

Hierdoor zijn we beter in staat onze schaduwkanten en demonen aan te kijken, te voeden en er vrede mee te sluiten.

Je komt in contact met fysieke en energetische bokkades en kunt afdalen en opstijgen naar wie je werkelijk bént.

Dualiteit, polariteit, paradox. Deze drie woorden zullen veel vallen tijdens de opleiding.  Want als we werken met de ‘Kundalini’ is werkelijk niets wat het lijkt, terwijl tegelijkertijd alles al is.

Fysiek:

Ademhalen is leven. Onze adem opent de poorten naar ons onderbewustzijn. Het is de poort naar onze levensenergie onze Kundalini. We leren verschillende ademhalingstechnieken. Ook leren we over ‘Emotional release’ en ‘Shaking release’.

Energetisch:

Alles is energie. Je gaat dit leren, ontdekken en voelen.

Je leert je eigen ‘Kundalini’ energie te ontwaken en te activeren.

Je komt in contact met archetypische en oerinstinctieve lagen, de vrouwelijke en de mannelijke energie. Gaia – moeder aarde, Elohim- Universele goddelijke energie.

We dragen allemaal trauma’s (blokkades)met ons mee vanuit dit leven of vorige levens. We slaan dit op in onze organen, bindweefsels en cellen. De Kundalini energie maakt vastzittende en niet dienende blokkades los. Jij leert hoe je zo’n proces met vertrouwen kunt begeleiden.

Energetische koorden.

Ook laat ik je kennis maken met onze ‘energetische koorden’ die ons behoorlijk kunnen ‘leegtrekken’.

We zitten vaak onbewust, nog ‘vast’ aan onze voorouders, familie, vrienden, collega’s.

Je leert wat ‘energetische koorden’ zijn, en hoe je deze bij jezelf én je cliënten kunt doorknippen. Het doorknippen hiervan en loslaten doet mentaal, fysiek en emotioneel, écht pijn.

Onze mind wil je hier direct tegen beschermen en zal je blokkeren. Dit dient echter niet. Waar het pijn doet zit ook je vrijheid en je kracht.

Een begeleider die hierin ook zelf deze stappen heeft gezet, werkt ondersteunend en geeft zijn eigen client zo moed en vertrouwen. Tijdens de opleiding is er ruimte voor dit intieme en dappere proces. Je bent in staat om dit te kunnen dragen, krijgt tijd om dit te verteren zodat je het later kunt implementeren in je leven. En een bijvangst is,  na het geven van een sessies ben je moe, maar heb je juist meer energie!

Spiritueel:

Je ontmoet jouw spirituele begeleiders in het leven. Je staat oog in oog met je Ware Zelf, jouw innerlijke Goden en Godinnen, en nog zoveel meer.

Je komt in contact met de oude tradities en prachtige sjamanistische en goddelijke rituelen. Je leert hoe je een energetisch veld neerzet. Ik geef je mijn kennis door, die ik vanuit mijn opleidingen en ervaringen heb doorgekregen. Je ontvangt 2 heilige ‘initiaties’ zodat jij dit werk ook zelf kunt en mag gaan doorgeven.

Trans-rationeel:

In deze fase van de opleiding ben je in staat jezelf, anderen en het grotere geheel van elkaar te onderscheiden. Nu ben je in staat “Ik”, “Wij” en “Het (hogere)” van elkaar te onderscheiden. Symbolisch is dit het niveau van het hart. Woorden die hierbij horen zijn; intuïtief, spontaan, overgave, spiritueel leiderschap, Liefde.

Het zetten van een intentie.

‘Be careful what you wish for…’

Voordat je een Kundalini sessie in gaat, zowel als begeleider, als cliënt is het zetten van een intentie heel waardevol. Je schiet daarmee je pijl af naar het universum, de wet van aantrekkingskracht.

Een intentie zetten, is duidelijk aangeven wat je wilt manifesteren en is een verbond met het onderbewustzijn. Het helpt om doelen te realiseren en het geeft je focus. Het is een voornemen om te doen wat je wilt ervaren, geeft de mind richting en vergroot het bewustzijn. Het valt niet mee een pure intentie te zetten. Want wat willen we werkelijk? Waar we ten diepste naar verlangen, zit vaak ook onze grootste angst. We oefenen met het zetten van intenties, en ontdekken de kracht ervan.

 We werken deze opleiding met:

 • Mind
 • Lichaam
 • Energetische energie
 • Nadi’s en chakra’s
 • Spiritueel-sjamanisme
 • Archetypische energieën
 • Kracht van rituelen
 • Zetten van intenties

Je ontvangt:

 • Een Wegwijzer document. Waardevolle en leerzame leerstof die je vooraf ‘verplicht’ doorneemt en bestudeert.
 • Een Zijwegendocument. Veel waardevolle extra ‘kennis’. Niet verplicht om vooraf te bestuderen.
 • Een Inspiratiedocument. Je kunt dit gebruiken voor je eigen praktijk.
 • Ontvangt twee initiaties en leert deze doorgeven.
 • Ontvangt een Kundalini activatie, en leert deze doorgeven.
 • Ontvangt een ‘Kundalini facilitator’ certificaat.

  Opleiding Kundalini Lichaamswerk Korenhorst, Achterhoek

  Kosten bedragen: Particulier €1675,- (inclusief BTW.) het zakelijk tarief is €1675,- exclusief BTW
  Inclusief: Intake, opleidingsmateriaal onbeperkt koffie en thee met lekkers, 4 overnachtingen, 4 x ontbijt op onze heerlijke retraitelocatie www.dekorenhorst.nl.

  Exclusief lunch en avondeten. In de omgeving zijn talloze gezellige restaurantjes en eetgelegenheden. Daarnaast hebben we een fijne grote keuken waar je gebruik van kunt maken. Groepsgrootte is maximaal 8. Ieder heeft een aparte slaapkamer.

  Dag 1: 12.00 -18.00

  Dag 2: 9.30 – 18.00

  Dag 3: 9.30 – 18.00

  Dag 4: 9.30 – 18.00

  Dag 5: 9.30 – 13.00

  Om je op te geven kun je naar de Eventspagina.

  Krijg alvast een korte impressie:

  Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

  Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

  Klanten beoordelen MU-Coaching:

  Jolanda UNLP
  Jolanda UNLP
  Lieve Rosemarijn! Waar zal ik beginnen. Wowwww wat heb je ons een prachtige reis en training laten (be)leven. Alles in mij is aangegaan, aangezet en aangeraakt. Het begon al met de voorbereiding, de theorie klopte, en de training zelf was voor mij een cadeau voor het leven. Ook het verblijf, jullie gastvrijheid en de locatie waren erg fijn. Ik heb genoten van jou kundigheid, metaforen, humor en ENERGIE. Ik sta meer dan aan. En voel de energie en liefde stromen. Liefdevolle, warme en intense hugggggg💚 Jo- landa🫶🏼
  corinda Akse groenhagen
  corinda Akse groenhagen
  OMG.. deze opleiding .. (kundalini lichaamswerk level 1) … wat een experience … woorden zouden tekort schieten om uit te leggen hoe dit is geweest. Toch ga ik het proberen. Laat ik beginnen met Rosemarijn: Zoveel warmte… zoveel wijsheid… zoveel kennis .. verhalenvertelster.. magisch en aards tegelijk… veiligheid.. bedding .. ze voelt en ziet iedereen en weet wat jij nodig hebt. Liefde, toewijding, vakvrouw pur sang ❤️en zo zo zo zo zichzelf ten diepst. Deze opleiding was alles voor mij, ik heb mezelf opnieuw gevonden. We gingen door diepe processen en dat was fantastisch 🙌🏻omdat we het allemaal samen deden met een fantastische groep gelijkgestemden/zielsverwanten. 🙏🏻💖 Twijfel je nog? Gewoon aanmelden hoor! Dit is een ervaring/opleiding die je niet wilt missen. Een groot cadeau voor jezelf en uiteindelijk ook weer voor jouw medemensen. ✨🫶🏻💞
  Jaleessa Elbertse
  Jaleessa Elbertse
  Wauw, wat heeft Roos hier een prachtig iets neergezet. Wat een warme, liefdevolle en kundige vrouw. Ze verstaat haar vak en weet het ook met grote passie over te brengen. Ik heb de kundalini lichaamswerk level 1 bij haar mogen volgen, en dit heeft mijn leven compleet op zijn kop gezet (op een positieve manier). Ik heb zoveel trauma en negatieve energie achter mij kunnen laten door de activatie's van Roos, en een fantastisch nieuw vak geleerd. Zoals Roos zegt, het is een way of living. Ontzettend bedankt voor het enorme cadeau dat je mij gegeven hebt. En ohja, ze heeft ook nog een leuke man die je goed verzorgd tijdens je verblijf 🙂 Jij ook bedankt Mark!
  Barbara Visser
  Barbara Visser
  Wauw, wat was dit bijzondere, intense en geweldige week! Zoveel diepgang, liefde, herkenning, puurheid, diepte, schaduw, licht, shakti, dans, tranen, humor.... en met zulke prachtige vrouwen 🔥💃 Lieve Rosemarijn, wat een fijne facilitator, inspirator en teacher ben jij! Je zorgt voor een veilige bedding en weet tegelijkertijd iedereen liefdevol en resoluut uit de comfortzone te halen, no escape! En...dan gebeuren er magische dingen! 🪄 Intens dankbaar! 🙏🏼❤
  Micha van de Kerkhof
  Micha van de Kerkhof
  Afgelopen week was meer dan magisch en eigenlijk zijn er ook geen woorden voor wat ik ervaren heb⚕️🪄 Het was confronterend, diep en heel helend op verschillende gebieden ✨ Zo intens dankbaar voor deze ervaring, de mooie groep vrouwen en de wijsheid, lessen en kennis (en alles wat ik voel en niet in woorden uit kan leggen 😅) van Rosemarijn 🙏🏻 De locatie, de heerlijke ontbijtjes verzorgd door Mark, de open haard die elke avond branden, de warmte en gezelligheid- alles klopte ❤️ Alles maakte dat ik de rust, het vertrouwen en de veiligheid voelde waardoor ik helemaal kon zijn wie ik ben, me kon openstellen voor wat zich aandiende en dit kon transformeren! Ik dans, ik speel en ik ervaar! 🪄💃🏼✨ Dankjewel 🙏🏻😘
  Sharon van den Berg
  Sharon van den Berg
  Lieve Rosemarijn en Mark, wat een amazing ervaring en week! Jou wijsheid, kennis, kunde, humor en positieve energie Rosemarijn geweldig! We hadden ook een hele fijne bijzondere groep vrouwen met een echte sisterhood-feeling. Deze week kan ik aanbevelen voor iedereen die authentiek door het leven wilt gaan en meer levensenergie en levensvreugde wilt. Ook kan Rosemarijn op diep niveau helen. De dagen vlogen voorbij zo afwisselend en inspirerend van opbouw! Ik kan niet wachten om level 2 te gaan doen! I"II be back
  Lonneke Klinkhamer
  Lonneke Klinkhamer
  Mijn Kundalini opleiding level 1. Ik ben nog steeds sprakeloos. Intens, diepgang, ontmoeting, thuiskomen, spiritueel, schaduwwerk, vrouwenkracht, liefde, omarming, ondersteuning, ademwerk, tranen, schreeuwen, lachen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat een wijsheid wordt er gedeeld. Je hangt aan Rosemarijn d’r lippen als ze begint te vertellen. Ik heb echt zo ontzettend veel kennis en inzichten op gedaan! Hier was ik naar op zoek. En wat een enorme verbondenheid was er in de groep. We voelden ons allemaal vrij. Een prachtige locatie ook. Zo ontzettend sfeervol. Met de goede zorgen van Mark. Wat een zelfontwikkeling maak je mee. Eigenlijk zou iedereen deze opleiding zichzelf mogen gunnen. Heel veel dank 🙏🤍💫
  Karen Heijster
  Karen Heijster
  De waarde van de Kundalini-opleiding level 1 is voor mij moeilijk in woorden uit te drukken. Maar ik waag een poging… Ik ben nog aan het bijkomen van de diepte, intensiteit en alles wat geraakt en gezien mocht worden. De veilige bedding die Roos en Chantal creëerden maakte dat alle deelneemsters van onze groep zich vanaf het begin kwetsbaar en open op durfden te stellen. In andere trainingen duurt dat een stuk langer is mijn ervaring. Muziek, theorie, oefenen, mythes, tekenen, ervaren, bewegen, praten, orakelkaarten, kachel, pendelen, luisteren, voelen, huilen, lachen en ontlading is nog maar een kleine greep uit deze 5 dagen. Al het voorgaande, de plek de Korenhorst, de ontbijtjes en goede zorg van Mark maakten het geheel voor mij 5+ sterren waard. Een dikke aanrader dus; of je het nu voor je eigen ontwikkeling doet of ermee wil gaan werken in de toekomst. Roos en Chantal, ik kom zeker terug, mijn Kundalini-vuurtje is aan 🔥
  Vivianne Van Dijk
  Vivianne Van Dijk
  Dit is een groot kado aan jezelf. Je kijkt in de spiegel, leert jezelf op zoveel vlakken beter kennen. Krijgt inzicht en komt weer met beide benen op de grond maar duizend maal sterker. Een reis waar ruimte is voor jou, voor spiritualiteit maar met een no nonsens en heldere benadering. Aan de bak! Met hulp van professionals als Rosemarijn, Chantal en Floor. Een week om nooit te vergeten. Terug naar jezelf want daar liggen alle antwoorden allang klaar. Volle kracht vooruit.
  Inge
  Inge
  Kundalini level 1: Wauw! Allereerst wil ik Roos, Chantal en Floor bedanken voor de fijne en professionele begeleiding. Ieder heeft zijn eigen energie en passen zo mooi bij elkaar, vullen elkaar aan. Dankjewel Marc voor je gastvrijheid en elke ochtend weer een heerlijk ontbijt te verzorgen. De opleiding is onbeschrijfbaar, ik heb alles meegemaakt van emoties. Dit is zo een transformerende reis geweest. Ook ben ik alle dames die mee deze reis aangingen dankbaar voor het vertrouwen, steun en vriendschap 💖

  Dé toolbox van MU-coaching

  Soorten Coaching

  Opleiding Kundalini Lichaamswerk

  5-daagse interne opleiding

  De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

  MU Kundalini - Advanced level 2

  5-daagse Interne Opleiding

  Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

  Alle opleidingen

  Aanmelden voor events

  Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

  Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

  9-daagse - interne opleiding.

  Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

  Relatietherapie Intensief

  5-daagse-retraite

  Een intieme, liefdevolle 5 daagse waarin jullie investeren in jullie relatie. Je ontdekt tijdens een innerlijke reis wie je zélf bent en beleefd dit samen.

  Ontmoet de eigenaresse.

  Rosemarijn & MU-Kundalini

  Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

  Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

  Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

  Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

  Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

  Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

  Titels/opleidingen:

  - ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

  - Big Mind van Genpo Roshi 

  - Ken Wilber - Integral Theory 

  - Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

  - Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

  - Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

  - Joe Dispenza 5 day retreat. 

  - Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

  - Merkaba Light opleiding. 

  - Meervoudige Merkaba technieken  

  - Energetische Massage - Healing Space. 

  - Kundalini Facilitator Training 

  - Maan Cirkel van Katrijn Joris 

  25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.