Leer meer over jezelf.

Opleiding ‘Kundalini Lichaamswerk’

‘Iedereen is een verlicht spiritueel wezen dat menselijke ervaringen en conditioneringen heeft.’

Kundalini facilitator training 5- daagse.

 • Wil jij een professioneel en zorgvuldige Kundalini facilitator worden?
 • Wil jij een diepgaande opleiding doen, als pure investering voor jezelf?
 • Sta je op een kruispunt en ben jij al geruime tijd een innerlijke reis aan het afleggen?
 • Ben jij zelf coach of trainer en nieuwsgierig naar de Kundalini-energie, en hoe daarmee te werken?
 • Heb jij zelf al voldoende schaduwwerk gedaan en ben jij in staat zelf deze opleiding te dragen?

Ja?

Neem dan graag contact met me op voor een vrijblijvende intake. We bespreken dan samen of deze opleiding voor jou de juiste stap is.

We werken uitsluitend met een kleine groep van maximaal 12 personen, zodat er veel persoonlijke begeleiding is. Er staan twee professionele facilitators op de groep.

Kijk graag bij de methoden van MU. Alles zal terugkomen tijdens deze opleiding!https://mu-coaching.nl/methoden/

Waarom deze opleiding?

De ‘Kundalini energie’, ook wel ‘levensenergie’ genoemd, is misschien wel het mooiste wat ons geschonken is. Het is mijn missie om mensen in contact te brengen met hun eigen levensenergie, en in contact komen met hun SPIRIT, met wie ze werkelijk ZIJN.

Het werken met Kundalini energie is een van de mooiste dingen die je kunt doen. Je ervaart ‘leven’. Het vraagt echter ook zorgvuldigheid en kennis. Persoonlijke aandacht en goede nazorg is in mijn optiek van het grootste belang!

Wat ontvang jij tijdens level 1?

 • Een persoonlijke telefonische intake vooraf
 • Een zeer uitgebreid ‘Wegwijzer Level 1 document’ om je optimaal te kunnen voorbereiden
 • Een Zijwegen document met nog meer extra’s over Kundalini
 • Een Inspiratie document wat heel goed bruikbaar is om te starten met een eigen praktijk
 • Onze SEKHEM Activatie. Dé meest krachtige, Kundalini activatie techniek! Deze activatie mag alleen worden doorgeven door een ingewijd ‘Priester(es)’. Deze activatie staat niet op schrift of film. Rosemarijn en haar team zullen je deze techniek doorgegeven. Jij leert hiermee jezelf en anderen activeren. Het zal het verschil maken binnen jouw praktijk.
 • Je ontvangt een diepgaande en transformerende Kundalini inwijding van Rosemarijn
 • Je ontvangt 3 Kundalini activaties
 • Een masculien and feminien shadow-framework, zodat je coach skills een boost krijgen
 • Lotustheeceremonie bij aankomst
 • Een mooie Kundalini playlist om mee te kunnen starten
 • En uiteraard ontvang je een ‘Kundalini facilitator Level 1’ certificaat

We adviseren je om Level 1 én 2 te volgen om je opleiding compleet te maken.

Tijdens Level 1, leren we je ‘auto rijden’, en behaal jij na 5 daagse je ‘rijbewijs’. Maar we weten allemaal, dat pas ná het behalen van je rijbewijs, het échte autorijden begint. Je moet veel op de weg zijn, om zo te kunnen ervaren, waar het bij het besturen van een auto overgaat. Hoe zorg je ervoor dat je optijd terug schakelt, gas geeft, en een scherpe bocht kunt pakken zonder uit de bocht te vliegen. En hoe maak je de overstap van een Toyota naar een Porsche? Na Level 2, voel jij dat je met het volste vertrouwen niet alleen de A12 pakt maar de hele wereld over rijdt!

De ervaring is dat jij je na Level 1, ten diepste realiseert waar dit werk over gaat. Je voelt nu daadwerkelijk hoe waarachtig dit werk is, wat een impact het heeft en wat een verantwoordelijkheid hierbij komt kijken.

De basis van level 1 en de verdieping van level 2 geven jou alle tools en vertrouwen om jou toekomstige klanten optimaal te faciliteren.

Zorgvuldigheid, gedragenheid, en optimale belichaming  straal jij uit als jij na Level 2, dit werk doorgeeft.

Klik hier voor alle info over Zuid-Afrika Advance Level 2

Inhoud van het programma:

Het fundament bij MU is het werk van ‘Carl Jung’.

Tijdens level 1 behandelen wij;

 • Werken met onze schaduwkanten
 • Mannelijk en vrouwelijk principes binnen een mens
 • Archetypen binnen een mens
 • Kundalini ‘Shakings-Technieken’
 • TRE- Psoas oefeningen
 • Het werken met de drukpunten / De-armouring
 • Verbinden met jouw ‘Gidsen’ – ‘God en Godinnen’ –  ‘Hogere Zelf’
 • Werken aan energetische hygiëne

‘We all have demons, I just choose to feed mine.’ 

Een Kundalini ontwaking kan een mens overvallen. Je kunt er nóg niet klaar voor zijn, en de inzichten die zich aandienen, zijn mogelijk te zwaar, pijnlijk, heftig om aan te kijken en vervolgens te kunnen dragen. Kundalini is een krachtige (vrouwelijke) seksuele levensenergie die je leven behoorlijk op z’n kop kan zetten als je goede begeleiding mist.

Goede nazorg bieden of contra-indicaties durven te geven is van het allergrootste belang.

Ik wil met deze opleiding, dit werk op een zorgvuldige manier doorgeven, zodat dit werk vrijheid, liefde en levensgeluk brengt.

Kundalini is de meest pure energie die er misschien wel is. Het staat los van ons ego. Het is ons allemaal gegeven, en het is de bedoeling dat we ons hier allemaal bewust van worden. Want als je Kundalini mooi stroomt, schenkt het je het allermooiste! Wat dat allermooiste precies is, is voor iedereen een uniek geschenk.

Opleiding Kundalini Lichaamswerk brengt je een complete en holistische manier van werken. Mentaal, fysiek, spiritueel en energetisch. Het zal worden ervaren als open, fysiek, eerlijk, nuchter, krachtig, fijn, kwetsbaar, sterk, onderzoekend, poëtisch, mystiek, sensueel, ontladend en verbindend. Er is balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, het geestelijke en het lichamelijke, het aardse en het bovenaardse, het verdriet alsook het vreugdevolle, het tastbare en het bovennatuurlijke.

Tijdens de opleiding kan het voorkomen dat we ‘entiteiten’ bij je voelen en (in overleg) weghalen.

Entiteiten

Eintiteiten is een verzamelnaam voor energetische aanhangels. Een entiteit hoeft niet altijd een overleden persoon te zijn. Het kunnen ook emoties, projecties of negatieve gedachten van jezelf of anderen zijn. Hoogsensitieve personen zijn vaak gevoeliger voor entiteiten. Tijdens level 2 van Kundalini Lichaamswerk, leer je zelf hiermee werken.

Ook kijken we naar regressietechnieken. Kundalini reist door tijd en ruimte. Ze ruimt trauma’s en blokkades op. In dit leven maar ook uit je vorige levens. Het komt wekelijks voor dat onze deelnemers dergelijke ervaringen hebben die zich aandienen.
Tijdens level 2 van Kundalini Lichaamswerk, leer je zelf hiermee werken.

Pijnappelklier

We gaan werken met onze pijnappelklier ook wel ons derde oog genoemd. Deze maakt het stofje DMT aan. DMT is een krachtige hallucinogene stof die ons lichaam zelf aanmaakt. Deze stof is ook een onderdeel van Ayahuasca. Het geeft je ongelooflijk veel inzicht in jezelf en je kunt een prachtige trancereis ervaren.

We besteden uitgebreid aandacht aan de Nadi’s en chakra’s.

Nadi’s worden gezien als kanalen voor levensenergie. Je kunt nadi’s niet op fysiek niveau zien maar wel voelen, net als energie.

We staan stil bij onze 7 chakra’s . Hoe voelen ze en wat is hun kwaliteit? Stromen ze goed door of zijn sommigen geblokkeerd?

Nadi’s en chakra’s maken deel uit van hetzelfde systeem. Nadi’s zijn het oneindige netwerk van energiebanen waar de levensenergie door het lichaam heen circuleert en chakra’s zijn het centrum waar deze energie vandaan komt.

Wanneer de chakra’s open staan, kan de energie er goed doorheen stromen en zul je je energiek voelen. Chakra’s kunnen ook geblokkeerd zijn. De energie kan dan niet goed stromen, wat kan leiden tot fysieke of mentale klachten.

De drie belangrijkste nadi’s die we gebruiken bij de Kundalini

Ida

De nadi Ida staat ook het bekent als het kanaal van maanenergie. Het staat voor yin en is de vrouwelijke energie in ons lichaam.

Pingala

De nadi Pingala is het zonne-energiekanaal. Dit kanaal vertegenwoordigt de mannelijke energie in ons lichaam.

Sushumna

Sushamna is de centraal gelegen nadi die langs de ruggengraat loopt. Het is een neutraal kanaal dat begint bij de Muladhara-chakra oftewel het wortelchakra, tussen de nadi’s Ida en Pingala doorstroomt en eindigt bij het kruinchakra.

Leren faciliteren

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk; je ondergaat ‘Kundalini sessies’ en leert te faciliteren. Tijdens de deelrondes is er genoeg tijd voor het ontvangen van feedback en het stellen van vragen. Ook leren we je privé als groepssessies te geven.

“De paradox van het pad: er is geen pad en toch moeten we het bewandelen.”

Deep dive in 5 dagen.

Hieronder geef ik je alvast een voorproefje waar deze 5-daagse uit bestaan:

We werken samen met onze mind.

Je mind, je kunt het ook ego noemen of ikken, je normen, waarden, regels of overtuigingen.

Je bent iemand geworden en we identificeren ons graag met ons verhaal. Ons overleving mechanisme ( vechten, vluchten, bevriezen) wil graag de controle houden om ons te beschermen tegen onderliggende kwetsbaarheid. Verlangens en worstelingen worden graag door onze mind onderdrukt omdat we, als we dit aankijken, bij ons gevoel, innerlijke kinderen onze kwetsbaarheid uitkomen.

Verlangsens en worstelingen manifesteren zich vaak als schaduwkanten en demonen die ons leven behoorlijk kunnen verstoren en ontregelen.

Door jouw mind bij je energetische en spirituele proces te betrekken, ontstaat er een bondgenootschap tussen deze polariteiten.

Want hoe groter jouw ego, hoe beter het is. Het is ons ego, dat ons kan helpen met ons bewustwordingsproces. Het is ons ego, dat in staat is keuzes te maken die dienend voor ons zijn.

Hierdoor zijn we beter in staat onze schaduwkanten en demonen aan te kijken, te voeden en er vrede mee te sluiten.

Je komt in contact met fysieke en energetische bokkades en kunt afdalen en opstijgen naar wie je werkelijk bént.

Dualiteit, polariteit, paradox. Deze drie woorden zullen veel vallen tijdens de opleiding.  Want als we werken met de ‘Kundalini’ is werkelijk niets wat het lijkt, terwijl tegelijkertijd alles al is.

Fysiek

Ademhalen is leven. Onze adem opent de poorten naar ons onderbewustzijn. Het is de poort naar onze levensenergie onze Kundalini. We leren verschillende ademhalingstechnieken. Ook leren we over ‘Emotional release’ en ‘Shaking release’.

Energetisch

Alles is energie. Je gaat dit leren, ontdekken en voelen.

Je leert je eigen ‘Kundalini’ energie te ontwaken en te activeren.

Je komt in contact met archetypische en oerinstinctieve lagen, de vrouwelijke en de mannelijke energie. Gaia – moeder aarde, Elohim- Universele goddelijke energie.

We dragen allemaal trauma’s (blokkades)met ons mee vanuit dit leven of vorige levens. We slaan dit op in onze organen, bindweefsels en cellen. De Kundalini energie maakt vastzittende en niet dienende blokkades los. Jij leert hoe je zo’n proces met vertrouwen kunt begeleiden.

Energetische koorden.

Ook laat ik je kennis maken met onze ‘energetische koorden’ die ons behoorlijk kunnen ‘leegtrekken’.

We zitten vaak onbewust, nog ‘vast’ aan onze voorouders, familie, vrienden, collega’s.

Je leert wat ‘energetische koorden’ zijn, en hoe je deze bij jezelf én je cliënten kunt doorknippen. Het doorknippen hiervan en loslaten doet mentaal, fysiek en emotioneel, écht pijn.

Onze mind wil je hier direct tegen beschermen en zal je blokkeren. Dit dient echter niet. Waar het pijn doet zit ook je vrijheid en je kracht.

Een begeleider die hierin ook zelf deze stappen heeft gezet, werkt ondersteunend en geeft zijn eigen client zo moed en vertrouwen. Tijdens de opleiding is er ruimte voor dit intieme en dappere proces. Je bent in staat om dit te kunnen dragen, krijgt tijd om dit te verteren zodat je het later kunt implementeren in je leven. En een bijvangst is,  na het geven van een sessies ben je moe, maar heb je juist meer energie!

Spiritueel

Je ontmoet jouw spirituele begeleiders in het leven. Je staat oog in oog met je Ware Zelf, jouw innerlijke Goden en Godinnen, en nog zoveel meer.

Je komt in contact met de oude tradities en prachtige sjamanistische en goddelijke rituelen. Je leert hoe je een energetisch veld neerzet. Ik geef je mijn kennis door, die ik vanuit mijn opleidingen en ervaringen heb doorgekregen. Je ontvangt 2 heilige ‘initiaties’ zodat jij dit werk ook zelf kunt en mag gaan doorgeven.

Trans-rationeel

In deze fase van de opleiding ben je in staat jezelf, anderen en het grotere geheel van elkaar te onderscheiden. Nu ben je in staat ‘ik’, ‘wij’ en ‘het hogere’ van elkaar te onderscheiden. Symbolisch is dit het niveau van het hart. Woorden die hierbij horen zijn: intuïtief, spontaan, overgave, spiritueel leiderschap, Liefde.

Het zetten van een intentie

‘Be careful what you wish for…’

Voordat je een Kundalini sessie in gaat, zowel als begeleider, als cliënt is het zetten van een intentie heel waardevol. Je schiet daarmee je pijl af naar het universum, de wet van aantrekkingskracht.

Een intentie zetten, is duidelijk aangeven wat je wilt manifesteren en is een verbond met het onderbewustzijn. Het helpt om doelen te realiseren en het geeft je focus. Het is een voornemen om te doen wat je wilt ervaren, geeft de mind richting en vergroot het bewustzijn. Het valt niet mee een pure intentie te zetten. Want wat willen we werkelijk? Waar we ten diepste naar verlangen, zit vaak ook onze grootste angst. We oefenen met het zetten van intenties, en ontdekken de kracht ervan.

 We werken deze opleiding met

 • Mind
 • Lichaam
 • Energetische energie
 • Nadi’s en chakra’s
 • Spiritueel-sjamanisme
 • Archetypische energieën
 • Kracht van rituelen
 • Zetten van intenties

   Opleiding Kundalini Lichaamswerk Korenhorst, Achterhoek

   Kosten bedragen: Particulier €1875,- (inclusief BTW.) het zakelijk tarief is €1875,- exclusief BTW
   Inclusief: Intake, opleidingsmateriaal onbeperkt koffie en thee met lekkers, 4 overnachtingen, 4 x ontbijt op onze heerlijke retraitelocatie www.dekorenhorst.nl.

   Exclusief lunch en avondeten. In de omgeving zijn talloze gezellige restaurantjes en eetgelegenheden. Daarnaast hebben we een fijne grote keuken waar je gebruik van kunt maken. Groepsgrootte is maximaal 12. Ieder heeft een aparte slaapkamer.

   Dag 1: 12.00 -18.00

   Dag 2: 9.30 – 18.00

   Dag 3: 9.30 – 18.00

   Dag 4: 9.30 – 18.00

   Dag 5: 9.30 – 13.00

   Om je op te geven kun je naar de Eventspagina.

   Krijg alvast een korte impressie:

   Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

   Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

   Klanten beoordelen MU-Coaching:

   Denis Assen
   Denis Assen
   LEVEL 2, JUNI 2024 IN ZUID-AFRIKA Wat een gave ervaring was dit! De advanced Kundalini lichaamswerk opleiding in Zuid-Afrika. Na in 2023 level 1 gedaan te hebben in de buurt van Doetinchem bleef het Kundaliniwerk me trekken. Goede ervaringen voor mezelf en mooie momenten met mensen waarmee ik mocht oefenen maakten me enthousiast om meer de kneepjes van het ambacht te leren. Ik was dan ook nummer 2 die zich aanmelde voor de verdiepende opleiding van MU-Coaching in Zuid-Afrika. Nature Retreat Bodhi Kjaya op 2 uur rijden van Kaapstad was de krachtplaats waar het allemaal plaatsvond. Het begon relaxed met seafood en bubbels aan het strand. Inclusief een duik in de zee. Al snel ging het helemaal los. Chaotisch misschien wel. Bewust, om te ervaren wat er gebeurt als je de krachtige Kundalini energie niet goed begeleid. Daarna aan de slag met verbreding van kennis. Bezield overgebracht door Rosemarijn, Peter en Gina. O.a. de archetypen van Jung, regressiewerk, polyvagaal theorie, hero's journey, projectie, de-armouring, soundhealing, schaduwwerk, tantrisch werken, lopen van een labyrint, werken met je verschillende ikken. Altijd met attentie en intentie. En altijd met 'de billen bloot'. Diep naar binnen. Down the rabbit hole. We werden dagelijks getrakteerd op een plenaire sessie. Voor ieders eigen proces. Naast de verbreding was er ook genoeg ruimte voor verdieping van kennis. Ruimte om tijdens het geven van Kundalini sessies soms letterlijk uit de bocht te vliegen. Om zo meer de kneepjes van het vak te ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor. Dankbaar sowieso voor de groep van 14 mede Kundalini werkers. Allemaal totaal verschillend, maar zeer met elkaar verboden. Veel van elkaar geleerd. Er was ruimte en respect voor ieders eigen proces. Waarin ik me altijd gedragen en gezien heb gevoeld. En wat een lol hebben we gehad! Skinny dipping in de zwemvijver en natuurlijk dé bonte avond. African style :-). De laatste dag in Kaapstad was echt betoverend mooi. Als je level 1 hebt gedaan en het werk roept je, dan kun je eigenlijk niet anders dan ook level 2 doen. Het gaat je zoveel brengen.
   Stephen Becker
   Stephen Becker
   Wow, what an experience!! Afgelopen week het voorrecht gehad om bij MU de 'Kundalini facilitator' opleiding te volgen🏆🙏🏽 De kennis, diepgang, beleving en experience +10. Een nieuw kennisveld, wat ik de rest van mijn leven bij me mag dragen. Bedankt voor de ontzettend goede zorgen en begeleiding🙏🏽
   Kimberley Meierdres
   Kimberley Meierdres
   Net terug van het eerste Level Kundalini. OMG er beginnen nu al dingen op z'n plek te vallen. Ik had niet zo veel met Goden en archetypes maar ik weet nu dat Michael mijn beste vriend is haha. Koorden doorknippen want dat vind ik bij mezelf zo lastig! En ook Kali en Sophia blijven hangen. Vuur en vrouwelijke kracht. Wauw! Echt mega dankjewel voor de magische week. Het is heerlijk om naar je verhalen en ervaringen te luisteren. Jouw krachtige energie heeft mij echt geholpen om in mijn eigen kracht te komen. Super dankbaar 🤍✨
   Marylin De Ridder
   Marylin De Ridder
   Zo ontzettend dankbaar voor de magische week dat ik mocht beleven bij Rosemarijn, Peter en Pascale ✨ Het heeft mij echt tot in mijn diepste kern geraakt op ontzettend veel manieren 💛 Dankjewel voor het vertrouwen, de kracht, de gedragenheid! Tot in de jungle lieverds 🐆💚
   Yvette Keijzers
   Yvette Keijzers
   5 dagen heb ik me mee laten voeren in de voor mij nieuwe wereld van Kundalini. Levensverrijkend, waardevol en magisch! Jammer dat er nog niet zoveel bekendheid is rondom Kundalini want dit gun je iedereen. Rozemarijn is zeer deskundig, innemend, lief en ontzettend grappig. Een genot om van haar te mogen leren en ervaren. De accommodatie is werkelijk prachtig en de groep paste perfect bij elkaar…. het was ‘af’. Dankbaar.
   jessica pattisapakoly
   jessica pattisapakoly
   In januari dit jaar heb ik besloten mijn droom waar te maken en de opleiding Kundalini lichaamswerk te volgen bij MU coaching. Mijn droom is op alle fronten uitgekomen. Enigszins gespannen betrad ik maandag De Korenhorst binnen. Samen met 7 dames gingen wij dit avontuur aan. Van elkaar niet kennen tot een verbintenis. Sisters for ever. Het was magisch , hard werken en de tranen vloeiden rijkelijk. Maar wat een respect en liefde. Dank Rosemarijn! Ik heb de juiste keuze gemaakt om dit bij jullie te doen!
   Ingrid Helming
   Ingrid Helming
   Wat een topvrouw is Rozemarijn. De manier van begeleiden is zuiver, nuchter en vol humor. Ze deelt al haar kennis met haar hart en dat voel je! De training is intensief maar zo’n verrijking dat je met pijn in je hart terug gaat naar huis. Op naar de volgende keer.
   Rockstar Yogi
   Rockstar Yogi
   Nagenietend van een prachtige deep dive kundalini week. Een heerlijke groep sisters om deze reis te mogen maken en liefdevol uitgedaagd door Rozemarijn( wat een powervrouw) om de kracht in mezelf terug te vinden. Veiligheid, verbinding, liefde, herkenning op een hemels mooie plek in Lengel. Een cadeautje voor mezelf en door te geven! Dank Rozemarijn🤍 Liefs Sabien🐦‍🔥
   Esther Karskens
   Esther Karskens
   Prachtige plek, geweldige opleiding, mogen ontvangen en faciliteren. Ik heb een top week gehad met een hele fijne groep dames, ik ben dankbaar dat wij zo bij elkaar mochten komen en resoneren. Rosemarijn vindt ik een goede coach, facilitator en tevens docente met een heerlijke dosis humor op de juiste momenten. Veel kennis heeft zij ...in haar huis🙌 Dankbaar! Namaste🙏
   Yara // Coacht
   Yara // Coacht
   Waarachtig verrijkend om mijn Kundalini opleiding bij Roos te hebben gedaan. Haar inspirerende wijsheid en energieke humorvolle teaching gun ik werkelijk iedereen! Alles klopt!

   Dé toolbox van MU-coaching

   Soorten Coaching

   Opleiding Kundalini Lichaamswerk

   5-daagse interne opleiding

   De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

   MU Kundalini - Advanced level 2

   5-daagse Interne Opleiding

   Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

   Zuid-Afrika level 2

   Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

   Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

   Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

   9-daagse - interne opleiding.

   Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

   Kundalini Egyptian Mystery School

   Ga jij mee naar Egypte?

   Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

   Onze events

   Aanmelden voor events

   Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

   Ontmoet de eigenaresse.

   Rosemarijn & MU-Kundalini

   Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

   Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

   Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

   Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

   Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

   Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

   Titels/opleidingen:

   - ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

   - Big Mind van Genpo Roshi 

   - Ken Wilber - Integral Theory 

   - Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

   - Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

   - Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

   - Joe Dispenza 5 day retreat. 

   - Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

   - Merkaba Light opleiding. 

   - Meervoudige Merkaba technieken  

   - Energetische Massage - Healing Space. 

   - Kundalini Facilitator Training 

   - Maan Cirkel van Katrijn Joris 

   25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.