Your body is a mystery School!

MU-Kundalini Advanced level 2

‘Iedereen is een verlicht spiritueel wezen dat menselijke ervaringen en conditioneringen heeft.’

MU-Kundalini Advanced level 2.

‘Your body is a Mystery School!’

  • Heb jij bij MU de 5- daagse; ‘Opleiding Kundalini Lichaamswerk’ gevolgd?
  • Wil jij je nóg meer verbinden met jouw ‘Hogere Zelf’?
  • Verlang jij ernaar dat jouw zelfhelende vermogens toenemen zodat jij Healings kunt geven?
  • Wil jij je Kundaliniskills verder ontwikkelen?
  • Meer tools krijgen hoe jij kunt werken in groepsverband?
  • Leren werken met  innerlijke Goden en Godinnen?
  • Sta jij open jouw innerlijke, ‘Priesteres’, ‘Heks’, ‘Tovenaar’, ‘Druïde’, of ‘Sjamaan’?
  • Wil jij ontdekken wat de ‘Merkaba-energie’ voor jou kan betekenen als je werkt met Kundalini energie?
  • Behoefte aan verdieping, als het gaat over De- Armouring?
  • Wil jij je coachcapaciteiten verder ontwikkelen?

Dan is Level 2 voor jou een heel mooie vervolgstap!
 (Je kunt alleen deelnemen, als je bij MU de 5- daagse, ‘Opleiding Kundalini Lichaamswerk’ succesvol hebt afgerond of als we na intake samen vaststellen dat Level 2 passend is in jouw proces.)

In dit level komt voor mij alles samen. Jouw innerlijke kracht en purpose komt hier volledig aan de orde. We gaan de diepte in, de hoogte in en komen weer terug bij onze essentie. Het is waarachtig om jezelf en elkaar in de puurste zin te mogen ontmoeten.

We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken.

Na deze 5 daagse heb jij een enorme verdieping ervaren in jouw helende capaciteiten.

In level 1 heb je intens ervaren hoe krachtig jij bent en hoe krachtig en puur jouw levensenergie is.

Je chakra’s stromen vrij en je hebt de kracht van de Kundalini in je handen en in je lichaam gekregen.

Je hebt vertrouwen om hier mee te kunnen werken. Je ervaart dat dit prachtige diepgaande proces een enorm zelfhelend vermogen heeft en geeft.

Het heeft al vele kanalen in jou en om jou heen geopend. Maar, dit was slechts het begin, want je reis zal zich alleen maar verdiepen!

Tijdens level 2 merk je hoe snel je nu in staat bent om spiritueel verder te reizen en hoeveel krachtiger de Kundalini energie in jou toeneemt.

Je Kundalinisessies zullen steeds krachtiger en intuïtiever worden.

We openen ‘portalen’ waar je eerder, wellicht nog niet aan toe was of waar je je bewust van was. Nu is jouw lichaam volledig in staat, zich over te geven aan de non duale, liefdevolle ‘Goddelijkheid’. Deze zal door jou heen stromen en jij zult trillingen waarnemen, waar woorden zeker tekort schieten.

Er ontstaat een super heldere frequentie tussen jouzelf, de aarde en de kosmos. Tijdens je dromen zul je oog in oog staan met jouw ‘Hogere Zelf’ en Innerlijke Goden en Godinnen zullen zich aan je openbaren. Magie stroomt je leven binnen en wij geven je vertrouwen hoe je hiermee communiceert en leert samenwerken. Jij danst met jouw intuïtie en spirit.

Ook leer je hoe je jouw Merkabavelden kunt activeren zodat je nog meer van jouw elektromagnetische velden kunt genieten. Je leert ze schonen en beschermen.

Er vinden diepe helingen plaats op alle niveaus en je ervaart verbinding met alles om je heen.

Tijdens dit level maak je een intense spirituele groei door die een diepgaande en krachtige impact heeft op jouw aardse leven.

Jouw Kundalini sessies zullen hierna zoveel meer krachtig zijn, een wonder.

Je ontvangt verschillende hoge inwijdingen, die ik aan je door mag geven. Je leert deze op jouw beurt ook doorgeven.

En uiteraard ontvang je een ‘Kundalini facilitator Advanced Level 2’ certificaat.

Kosten:

Kosten bedragen: €1550,- inclusief BTW voor particuliereen en €1550,- exlusief BTW voor zakelijke deelnemers.
Inclusief: Intake, opleidingsmateriaal onbeperkt koffie en thee met lekkers, 4 overnachtingen, 4 x ontbijt op onze heerlijke retraitelocatie www.dekorenhorst.nl

Exclusief lunch en avondeten. In de omgeving zijn talloze gezellige restaurantjes en eetgelegenheden. Daarnaast hebben we een fijne grote keuken waar je gebruik van kunt maken. Groepsgrootte is maximaal 8. Ieder heeft een aparte slaapkamer.

Dag 1: 12.00 -18.00

Dag 2: 9.00 – 18.00

Dag 3: 9.00 – 18.00

Dag 4: 9.00 – 18.00

Dag 5: 9.00 – 13.00

Om je op te geven kun je naar de Eventspagina.

Krijg alvast een korte impressie:

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

anne tigelaar
anne tigelaar
Roos heeft veel kennis en kunde, ze straalt warmte uit wat gelijk zorgt voor een vertrouwd gevoel. Ze is open, direct en de afwisseling die ze toepast is erg fijn. Ik ben al 2x geweest en kijk uit naar de volgende keer!👌
Nathalie Wilschut
Nathalie Wilschut
Heb je grote levensvragen? Kleine vragen? Geen vragen? Ga. Naar. Roos. Wat een heerlijke plek om te zijn en wat een fantastische vrouw. Als coach, sparringspartner en gewoon een leuk mens. Voor iedereen is het anders maar ik heb samen met Roos dé klik in mijzelf gevonden. Ik voel me vrij! En het leuke is, dat gevoel is gebleven!
Sandy Smeets
Sandy Smeets
Wat een waan-zinnige ervaring heb ik mogen mee maken bij Roos en Mark! Zoals zovele hier al schrijven. Èchte inzichten mee gekregen, ik voel me sterker en beter dan ooit te voren 💪🏻. Ik kan het alleen maar iedereen aanbevelen. Het is niet in woorden te omschrijven wat deze innerlijke reis naar jezelf te weeg brengt. Jullie zijn kanjers! Dikke dankjewel voor alles en wie weet; tot ziens! 😘
Kim Br
Kim Br
Met een open houding stapte ik bij Roos binnen. Ik had mezelf beloofd nooit in therapie te gaan. Na mijn vervelende ervaringen. Dit is geen therapie maar een retraite wat zoveel dieper gaat. Wat is dit een mooie persoonlijke reis geworden, met nieuwe inzichten en een nieuwe wereld die open ging. Ik heb dit samen met mijn vrouw gedaan en samen hebben we ons eigen pad mogen bewandelen naast elkaar, om zo weer een weg te vinden naar elkaar op ons eigen pad. Wat is Roos een liefdevol mooi persoon die de juiste energie op de juiste tijd weet te gebruiken. Ze geeft je een vertrouw gevoel en laat je in je eigenwaarden. Ze loopt naast je en begeleid je daar waar je het moeilijk hebt of blokkeerde. Ze geeft je inzichten mee. Het afscheid voelde niet als een afscheid maar een opening naar een nieuwe mij. Bedankt
Tijmen Orth
Tijmen Orth
Bedankt voor de fijne dagen, heb veel ondersteuning en motivatie gekregen tijdens de coaching. Er meedenkend, zeker een rader
Cas Mulleners
Cas Mulleners
Bedankt voor de mooie dagen Roos!
Ilse Fischer
Ilse Fischer
Onze relatie is door Rosemarijn nieuw leven ingeblazen. We communiceren veel beter en begrijpen elkaars pijnpunten. Dankjewel! ❤️
Tommy Verouden
Tommy Verouden
Ik heb een drie-daagse coaching gevolgt bij Rosemarijn. Zij heeft mij op zoveel vlakken geholpen op een manier die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. Haar holistische aanpak en rijke ervaring op veel verschillende gebieden zorgen ervoor dat alle aspecten van het mens zijn aan bod kunnen komen. Ze voelt heel goed aan wat nodig is en begeleid je op een directe en liefdevolle manier en lijkt precies te weten wat je nodig hebt 🙂 Ik kijk met heel veel dankbaarheid terug naar deze diepgaande ervaring.
Marieke Meester
Marieke Meester
Het liefst zou ik 6 sterren geven. Ik gun iedereen zo'n reis met Roos. Dwars door de pijn heen bij jezelf komen. Niet makkelijk wel noodzakelijk. Met Roos aan je zijde voelt het veilig.
Marije Gabriel
Marije Gabriel
Wij hebben een 3-daagse cursus gevolgd op een mooie en verzorgde plek. Rosemarijn is een kundige coach. Ik heb inzichten gekregen in mijzelf, de ander en onbewuste patronen. Zeer aan te raden!

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Mu Kundalini - Summer School

7-daagse-retraite

Een magische week met gelijk gestemde Kundalini facilitators. Ontvang, geef, en oefen je eigen practice. Rosemarijn Moen deelt haar kennis en kunde met je, zodat je nóg meer inspiratie krijgt.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Relatietherapie Intensief

5-daagse-retraite

Een intieme, liefdevolle 5 daagse waarin jullie investeren in jullie relatie. Je ontdekt tijdens een innerlijke reis wie je zélf bent en beleefd dit samen.

Alle opleidingen

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken 

- Ademwerk - Mr Breath​ 

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.