Your body is a mystery School!

MU-Kundalini Advanced level 2

‘Iedereen is een verlicht spiritueel wezen dat menselijke ervaringen en conditioneringen heeft.’

MU-Kundalini Advanced level 2.

‘Your body is a Mystery School!’

  • Heb jij bij MU de 5- daagse; ‘Opleiding Kundalini Lichaamswerk’ gevolgd?
  • Wil jij je nóg meer verbinden met jouw ‘Hogere Zelf’?
  • Verlang jij ernaar dat jouw zelfhelende vermogens toenemen zodat jij Healings kunt geven?
  • Wil jij je Kundaliniskills verder ontwikkelen?
  • Meer tools krijgen hoe jij kunt werken in groepsverband?
  • Leren werken met  innerlijke Goden en Godinnen?
  • Sta jij open jouw innerlijke, ‘Priesteres’, ‘Heks’, ‘Tovenaar’, ‘Druïde’, of ‘Sjamaan’?
  • Wil jij ontdekken wat de ‘Merkaba-energie’ voor jou kan betekenen als je werkt met Kundalini energie?
  • Behoefte aan verdieping, als het gaat over De- Armouring?
  • Wil jij je coachcapaciteiten verder ontwikkelen?

Dan is Level 2 voor jou een heel mooie vervolgstap!
 (Je kunt alleen deelnemen, als je bij MU de 5- daagse, ‘Opleiding Kundalini Lichaamswerk’ succesvol hebt afgerond of als we na intake samen vaststellen dat Level 2 passend is in jouw proces.)

Level 2 van de ‘Opleiding Kundalini Lichaamswerk’ is op 3 manieren te volgen bij MU.

1) In het prachtige Zuid – Afrika
2) In het Mysterieuze Egypte
3) In Nederland, op onze eigen retraite locatie “De Korenhorst”

Als je ons level 2 in Zuid -Afrika volgt ontdek je naast het Lichaamswerk nóg meer her werk van Carl Jung. We laten ons inspireren door de ‘Hero’s Journey’ van Joseph Campbell , zodat we tot zelfrealisatie kunnen komen. Klik hier voor meer informatie: retraite Zuid-Afrika

Als je ons level 2 in Egypte volgt, ervaar je de mysterieuze krachten van de ‘SEKHEM’ (KUNDALINI). Je maakt contact met krachtplekken, tempels en oud Egyptische rituelen. Klik hier voor meer informatie: retraite Egypte

Als je ons level 2 in Nederland volgt, richten we ons op het Kundalini Lichaamswerk, en gaan we de verdieping in. Ook hier zullen we ons richten op hoe jij in staat bent dit werk nóg verfijnder te kunnen faciliteren. Lees hieronder verder.

In dit level komt voor mij alles samen. Jouw innerlijke kracht en purpose komt hier volledig aan de orde. We gaan de diepte in, de hoogte in en komen weer terug bij onze essentie. Het is waarachtig om jezelf en elkaar in de puurste zin te mogen ontmoeten.

We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken.

Na deze 5 daagse heb jij een enorme verdieping ervaren in jouw helende capaciteiten.

In level 1 heb je intens ervaren hoe krachtig jij bent en hoe krachtig en puur jouw levensenergie is. Je chakra’s stromen vrij en je hebt de kracht van de Kundalini in je handen en in je lichaam gekregen.

Je hebt vertrouwen om hier mee te kunnen werken. Je ervaart dat dit prachtige diepgaande proces een enorm zelfhelend vermogen heeft en geeft. Het heeft al vele kanalen in jou en om jou heen geopend. Maar, dit was slechts het begin, want je reis zal zich alleen maar verdiepen!

Tijdens level 2 merk je hoe snel je nu in staat bent om spiritueel verder te reizen en hoeveel krachtiger de Kundalini energie in jou toeneemt.

Je Kundalinisessies zullen steeds krachtiger en intuïtiever worden.

We openen ‘portalen’ waar je eerder, wellicht nog niet aan toe was of waar je je bewust van was. Nu is jouw lichaam volledig in staat, zich over te geven aan de non duale, liefdevolle ‘Goddelijkheid’. Deze zal door jou heen stromen en jij zult trillingen waarnemen, waar woorden zeker tekort schieten.

Er ontstaat een super heldere frequentie tussen jouzelf, de aarde en de kosmos. Tijdens je dromen zul je oog in oog staan met jouw ‘Hogere Zelf’ en Innerlijke Goden en Godinnen zullen zich aan je openbaren. Magie stroomt je leven binnen en wij geven je vertrouwen hoe je hiermee communiceert en leert samenwerken. Jij danst met jouw intuïtie en spirit. Je leert Entiteiten herkennen en daarmee werken. Entiteiten is een verzamelnaam voor energetische aanhangels. Een entiteit hoeft niet altijd een overleden persoon te zijn. Het kunnen ook emoties, projecties of negatieve gedachten van jezelf of anderen zijn. Hoog sensitieve personen zijn vaak gevoeliger voor entiteiten.
Je leert hoe je deze lagere energieën terug kunt begeleiden naar de Bron waar deze kunnen transformeren naar een hogere trilling, het licht.
Het is voor jou als facilitator erg fijn hiermee vertrouwt te raken zodat je je cliënten hierin kunt begeleiden.

Je maakt kennis met regressietechnieken.

Kundalini reist door tijd en ruimte. Ze ruimt trauma’s en blokkades op. In dit leven maar ook uit je vorige levens. Het komt wekelijks voor dat onze deelnemers dergelijke ervaringen hebben die zich aandienen. Het is voor jou als facilitator erg fijn hiermee vertrouwd te raken zodat je je cliënten hierin kunt begeleiden.

Tijdens een regressie kunt je veel verder teruggaan naar het verleden. Dat kan betekenen je kindertijd, de tijd in de baarmoeder, de conceptie en zelfs een vorig leven. In trance is het geen uitzondering om terecht te komen in herinneringen aan andere levens.
Of het hierbij gaat om een eigen vorige leven of ervaringen van anderen die met ons verbonden zijn, dat doet er eigenlijk niet toe. Het gaat erom dat deze ervaringen een grote indruk op ons gemaakt hebben en ons soms belemmeren om voluit in het huidige leven durven leven. Het is niet noodzakelijk dat je in vorige levens hoeft te geloven.

Ook leer je hoe je jouw Merkabavelden kunt activeren zodat je nog meer van jouw elektromagnetische velden kunt genieten. Je leert ze schonen en beschermen. Er vinden diepe helingen plaats op alle niveaus en je ervaart verbinding met alles om je heen. Tijdens dit level maak je een intense spirituele groei door die een diepgaande en krachtige impact heeft op jouw aardse leven.

Jouw Kundalini sessies zullen hierna zoveel meer krachtig zijn, een wonder.

Je ontvangt verschillende hoge inwijdingen, die ik aan je door mag geven. Je leert deze op jouw beurt ook doorgeven.

En uiteraard ontvang je een ‘Kundalini facilitator Advanced Level 2’ certificaat.

Kosten:

Zie tarievenpagina 

Om je op te geven kun je naar de Eventspagina.

Krijg alvast een korte impressie:

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

Ingrid Helming
Ingrid Helming
Wat een topvrouw is Rozemarijn. De manier van begeleiden is zuiver, nuchter en vol humor. Ze deelt al haar kennis met haar hart en dat voel je! De training is intensief maar zo’n verrijking dat je met pijn in je hart terug gaat naar huis. Op naar de volgende keer.
Rockstar Yogi
Rockstar Yogi
Nagenietend van een prachtige deep dive kundalini week. Een heerlijke groep sisters om deze reis te mogen maken en liefdevol uitgedaagd door Rozemarijn( wat een powervrouw) om de kracht in mezelf terug te vinden. Veiligheid, verbinding, liefde, herkenning op een hemels mooie plek in Lengel. Een cadeautje voor mezelf en door te geven! Dank Rozemarijn🤍 Liefs Sabien🐦‍🔥
Esther Karskens
Esther Karskens
Prachtige plek, geweldige opleiding, mogen ontvangen en faciliteren. Ik heb een top week gehad met een hele fijne groep dames, ik ben dankbaar dat wij zo bij elkaar mochten komen en resoneren. Rosemarijn vindt ik een goede coach, facilitator en tevens docente met een heerlijke dosis humor op de juiste momenten. Veel kennis heeft zij ...in haar huis🙌 Dankbaar! Namaste🙏
Yara // Coacht
Yara // Coacht
Waarachtig verrijkend om mijn Kundalini opleiding bij Roos te hebben gedaan. Haar inspirerende wijsheid en energieke humorvolle teaching gun ik werkelijk iedereen! Alles klopt!
Ray-Lynn Vrieze
Ray-Lynn Vrieze
5 sterren dekken nog steeds niet de lading voor wat je ontvangt bij Rosemarijn/MU Coaching. Wat een fantastische 5 daagse Kundalini Lichaamswerk opleiding. Goede zorg qua verblijf, schatkist aan kennis, tools en practise maakt het dat je absoluut geprikkeld wordt. Rozemarijn belichaamd volledig waar zij voor staat en dat is een inspiratie. Met veel plezier ben ik helemaal klaar om met liefde en passie de Kundalini Lichaamswerk te faciliteren. Veel liefs xx
Arinda de Ruiter
Arinda de Ruiter
Een geweldige week gehad in de Korenhorst. Rosemarijn is een powervrouw die je precies dat geeft wat je nodig hebt om zelf terug in je eigen kracht te komen. Ik heb gelachen, geluid, geschreeuwd. Ik voel mij herboren, ik ben weer in contact met mijzelf, ervaar weer plezier in het leven. Woorden te kort om de dankbaarheid die ik voel te omschrijven. Een week bij Rosemarijn is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.
Annelore Paredis
Annelore Paredis
Ben nog steeds aan het nagenieten van dit geweldig avontuur. Alle informatie nog aant het verwerken die we gekregen hebben. Wat is Roos een wijze vrouw, stond er vol verwondering naar te kijken hoe zij te werk gaat met de kundalini. Hebben er met z’n allen een geweldige week op zitten. Zo zo zo dankbaar voor dit alles! DANKJE Roos!!!
Dana Hilgers
Dana Hilgers
Wat een cadeau en wat een reis de 5 daagse Kundalini Lichaamswerk Training. Vanaf dag 1 was er een veilige en stevige bedding, waar ik me helemaal aan kon overgeven. Roos begeleidt de groep vanuit waarachtigheid, kracht en helderheid. Ik heb genoten van haar humor, haar energie, haar kennis en haar prachtige verhalen. Het was intensief, vooral de combinatie van mijn eigen proces en daarnaast gelijk leren faciliteren, maar ook dat leverde mooie lessen op. Ik voel me na deze 5 daagse alsof ik delen van mezelf heb opgehaald die ik lang kwijt was. En dat allemaal op een prachtige plek in de achterhoek, die zeker ook bijdraagt aan het proces, waar Mark zorgt voor een fijne sfeer en heerlijk ontbijt. Hoe tof dat er nog een level 2 is. Ik kan niet wachten!
Jenny
Jenny
Wat ben ik blij dat ik bij Roos terecht ben gekomen! Met gezonde spanning ging ik de 5 daagse in, niet wetende wat me te wachten stond. Ik voelde me meteen thuis. Roos is open, lief, direct, enthousiast, een inspirerende verhalenverteller, grappig en een vrouw met veel kennis. Ze weet waar ze het over heeft. Het was een intense en mooie reis die ik heb mogen meemaken. Veilig en puur begeleid door Roos. Dankbaar! Een heel groot cadeau voor mijzelf wat ik voor geen goud had willen missen. Nu mag ik de magische Kundalini energie met veel liefde door gaan geven aan anderen.
Willianne van Strijen
Willianne van Strijen
Ik kijk terug op een intense, diepgaande, hele fijne week op een fantastische plek. Een opleiding, een innerlijke reis en nog zoveel meer dan dat. Licht en donker Geven en ontvangen Het mannelijke en vrouwelijke omarmen De Kundalini energie laten stromen. En ont-dekken wie je ten diepste bent. Rosemarijn is een vakvrouw. Ze creëert een fijne, open sfeer, geeft bedding, moedigt aan, deelt haar (levens)wijsheid, inspireert en geeft je vertrouwen. Het Kundalini lichaamswerk heeft een plek gekregen in m’n leven en vanaf nu ook in m’n praktijk!

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Zuid-Afrika level 2

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Kundalini Egyptian Mystery School

Ga jij mee naar Egypte?

Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

Onze events

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken  

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.