Ontmoet ons team.

Het team van MU-Coaching

Benieuwd wie we zijn? Leer ons team beter kennen!

Eigenaresse en Hoofdtrainster

Rosemarijn Moen

Rosemarijn geeft level 1+2 , ‘Kundalini Lichaamswerk’. Verder is ze hoofdtrainster van level 2 in Zuid-Afrika én van de ‘Mu Egyptian Mystery School’.
Lees meer over Rosemarijn
!
"

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)

- Big Mind van Genpo Roshi

- Ken Wilber - Integral Theory

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe.

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

- Joe Dispenza 5 day retreat.

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen.

- Merkaba Light opleiding.

- Meervoudige Merkaba technieken

- Energetische Massage - Healing Space.

- Kundalini Facilitator Training

- Maan Cirkel van Katrijn Joris

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.

Sigma-thumbnail
Sigma-thumbnail

Vaste trainster van level 1,’ Kundalini Lichaamswerk’

Chantal

Ik ben Chantal. Eén van de trainers tijdens de Kundalini 5-daagse level 1.
Lees meer over Chantal
!
"

Ik ben Chantal. Eén van de trainers tijdens de Kundalini 5-daagse level 1.
Mijn ervaring reikt van het coachen en faciliteren van persoonlijk leiderschapsprogramma’s binnen het bedrijfsleven naar een eigen spiritueel centrum en coachpraktijk waar kundalini lichaamswerk, energie- en zielswerk centraal staan. Ik hou ervan om zo afwisselend te werken en mijn stijl wordt dan ook vaak omschreven als gegronde spiritualiteit: liefdevol aanwezig, nuchter, vanuit stilte, diepgaand, zacht en krachtig.

Kundalini lichaamswerk heeft echt mijn hart gestolen. Het werkt op alle niveaus tegelijk en brengt je in direct contact met de wijsheid en grootsheid die je bent én met alles wat het doorstromen van de energie in de weg staat. Het beweegt precies toe naar dat wat nodig is en is daarmee heel puur. Als facilitator voel ik mij enorm dankbaar om een veilige ruimte te mogen creëren waarin ze zich kunnen ontdoen van alles wat ze niet zijn, maar denken te moeten zijn. Zodat ze kunnen worden wie ze altijd al zijn geweest.

Vaste trainster van level 1,’ Kundalini Lichaamswerk’

Gina

In de diepte van mijn persoonlijke reis door een langdurig fertiliteitstraject, heb ik jaren geleden mijn hart geopend voor de helende wijsheid van alternatieve geneeskunde.
Lees meer over Gina
!
"

In de diepte van mijn persoonlijke reis door een langdurig fertiliteitstraject, heb ik jaren geleden mijn hart geopend voor de helende wijsheid van alternatieve geneeskunde. Met veel passie heb ik mij verdiept in de nuances van hormonale balans, voedingsleer, leefstijl en mindfulness. Als toegewijde fertiliteitscoach heb ik het voorrecht gehad om talloze vrouwen te begeleiden op hun eigen unieke pad.

Op deze ontdekkingstocht raakte ik betoverd door de onmiskenbare kracht van kundalini-energie, een moment waar mijn pad samenvloeide met dat van Rosamarijn. Ik koos ervoor haar kundalini-training te volgen, en daar ontstond een super bijzondere zielsconnectie. Deze verbinding hebben we uitgebreid tot een hele fijne samenwerking.

Op onze gezamenlijke reis beginnen we aan een nieuw avontuur, waarbij we ons volledig laten onderdompelen in de eeuwenoude wijsheid van Egypte.

Sigma-thumbnail
Sigma-thumbnail

Vaste trainer level 2,  ‘Kundalini Lichaamswerk’ in Nederland én vaste trainer van level 2, Zuid-Afrika.

Peter

Na jarenlang gewerkt te hebben als HR-manager, besloot ik dat het tijd was voor werk dat meer voldoening gaf dan alleen maar geld verdienen.
Lees meer over Peter
!
"

Na jarenlang gewerkt te hebben als HR-manager, besloot ik dat het tijd was voor werk dat meer voldoening gaf
dan alleen maar geld verdienen. Ik maakte een carrièreswitch naar zorg sector en ontdekte daar een diepere
betekenis in mijn werk.
Tijdens mijn zoektocht naar alternatieve gezondheidszorg ben ik verschillende opleidingen gaan volgen,
waaronder die tot Energietherapeut, Klankschalen therapeut, Access Bars practitioner en Kundalini
Lichaamswerk.
Mijn doel is simpel: mensen helpen bij hun persoonlijke groei. Mijn kracht ligt in het laten zien waar iemand
zich echt bevindt, door te kijken naar de diepere lagen van hun ervaringen. Ik geloof dat echte verandering
begint wanneer we in contact komen met ons innerlijke zelf.
Je kan bij mij terecht voor onder meer holistische massages, klankschalen massage en begeleiding. Dat houdt
in dat ik kijk naar de mens in zijn geheel, en niet alleen kijk naar het wegnemen van pijn of spanning. Hoe jij je
voelt en hoe je er in jouw leven voorstaat, is voor mij net zo belangrijk. Ik help je om aan jezelf te werken,
zodat je weer energiek, gelukkig en met plezier in het leven komt te staan.

Liefde voor Kundalini lichaamswerk.
Sinds de training bij MU-Coaching onder begeleiding van Rosemarijn wist ik het gelijk, dit is mijn levensmissie.
Kundalini lichaamswerk, het is zoiets moois en bijzonders, hier wil ik mee gaan werken. Tijdens de training
werd zo duidelijk dat het mijn levensmissie is om het licht door te geven aan anderen en te leven vanuit je
hart. Mijn hele bewustzijn is compleet veranderd, ik sta volledig in mijn kracht en ben er helemaal klaar voor
om jou in dit proces mee te nemen.
Los van mijn werk ben ik trots op mijn afkomst uit Zuid-Afrika, waar mijn wortels liggen. Hoe bijzonder is het
dan om samen in Afrika de verdieping te gaan ontdekken op het gebied van spiritualiteit, lichaamswerk en
energiewerk. Ik kijk er naar uit om samen met jou de diepere lagen te verkennen en mijn steentje bij te dragen
aan op jouw weg naar reis die al begonnen is.

Co trainster van level 1, ‘Kundalini Lichaamswerk’.

Eline

Mijn naam is Eline en mijn roots liggen in Colombia. Op jonge leeftijd ben ik geadopteerd naar Nederland.
Lees meer over eline
!
"

Mijn naam is Eline en mijn roots liggen in Colombia. Op jonge leeftijd ben ik geadopteerd naar Nederland. Ik had een behoorlijke rugzak met onverwerkt trauma. Vanaf mijn 15de levensjaar ben ik op zoek gegaan naar de verlossing hiervan. Ik kon niet accepteren voor mezelf dat dit het leven was hier op aarde. Mijn reis begon bij mezelf. Ik kwam vrijwel direct in aanraking met alternatieve geneeswijze. Mijn reis begon met intensief schaduwwerk. Beetje bij beetje begon ik weer te herinneren en te voelen wie ik was. Mijn spiritueel ontwaken volgde niet veel later. Vanaf dat moment was er geen weg meer terug. Ik voelde mij steeds lichter en gelukkiger worden. Tevens werden mijn mediamieke gaven verder geopend. Ik voelde heel sterk dat ik hiermee aan de slag wilde gaan. Ik heb verschillende cursussen gedaan waaronder intuïtie trainingen, tarot cursussen, reiki en familieopstellingen/systemisch werken. Op een middag opende ik mijn laptop en daar was Rosemarijn met haar fantastische opleiding en fijne energie. Ik heb mij vrijwel direct ingeschreven, omdat ik voelde dat ik hier moest zijn. Ik zeg altijd “de Kundalini” roept jou en nodigt je uit om gebruik te maken van deze prachtige goddelijke energie. Direct voelde ik mij thuiskomen, dit was waar ik moest zijn. Ik voelde de levensenergie als een wervelwind door mijn lichaam gieren en de kracht door mij heen stromen. Inmiddels geef ik Kundalini sessies bij MU-Coaching. Ik voel mij enorm dankbaar dat ik samenwerk met Rosemarijn. Voor mij is deze prachtige vrouw de vertaalslag van het leven hier op aarde.

Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om te transformeren en te groeien, ongeacht waar we ons momenteel bevinden. Door de kennis en eigen ervaring is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun beste, onvoorwaardelijke en krachtige Zelf te Zijn. Ik streef ernaar dat ze vanuit hun hart leven en zichzelf volledig omarmen zoals ze van nature zijn. Het innerlijke vuur mag weer ontwaakt worden. Samen kunnen we de wereld mooier maken door meer licht te laten schijnen.

Sigma-thumbnail
Sigma-thumbnail
Co trainster van level 1, ‘Kundalini Lichaamswerk’.

Mila

Ik ben Mila en sinds mijn 16e ben ik mij gaan oriënteren in spiritualiteit.
Lees meer over mila
!
"

Ik ben Mila en sinds mijn 16e ben ik mij gaan oriënteren in spiritualiteit. Mijn spirituele reis begon als een zoektocht naar heling en bevrijding van mijn eigen pijnlijke ervaringen. Door mijn trauma’s onder ogen te zien en ze te omarmen als onderdeel van mijn levenspad, heb ik diepgaande inzichten gekregen in mijn kracht en veerkracht.

Mijn reis heeft mij niet alleen geholpen bij mijn eigen helingsproces, maar heeft mij geïnspireerd om anderen te begeleiden op hun eigen pad naar genezing en bewustwording. Naast mijn opleiding als verpleegkundige heb ik opleidingen gedaan zoals; reiki, holistisch therapeut en EMDR. Maar mijn grootste passie is kundalini lichaamswerk, dit is een deel van mijn leven geworden. Het geeft mij veel voldoening om hiermee met mensen te werken en ze terug te laten keren naar hun waren essentie.

Co trainster van level 1, ‘Kundalini Lichaamswerk’.

Pascale

Al jaren ben ik bezig met zelfontwikkeling. Na verschillende coach-opleidingen ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in het energetische werk.
Lees meer over Pascale
!
"

Mijn naam is Pascale. Werken met en voor mensen staat centraal in mijn leven. Ik ben er voor mensen en zorg voor ze. Ik doe dat graag en ben er goed in. Mijn werk als coach/ begeleider past naadloos in die manier van leven. Ik hoor intenties zonder oordeel aan en begeleid mensen vervolgens om tot die intenties te komen. Ik ben daarbij een stille observator, ik werk vanuit mijn gevoel, ik ben zorgzaam, rustig en opmerkzaam.

Wat mij opvalt, is hoe mensen hun verhaal zijn geworden. Soms kan een nare gebeurtenis zoveel invloed hebben op iemands leven dat die zichzelf verliest. De gebeurtenis in het verleden wordt een verhaal waar een persoon niet meer los van komt. Iedere gebeurtenis, vrolijk of droevig, wordt door de lens van die gebeurtenis bekeken. De gebeurtenis overwoekert alles. Ik help mensen in te zien dat ze niet hun verhaal zijn. Dat er meer is. Je bent niet je verhaal, je hebt een verhaal.
Hoe bijzonder en mooi is het dat je door ‘simpelweg' contact te maken met je lichaam en je lichaamsenergie jezelf een nieuwe kans kunt geven. Je maakt je los van het alles overwoekerende verhaal. Je voelt wie je werkelijk in de kern bent. Natuurlijk blijft iemand het verleden met zich meedragen. Niet meer als een last, maar als een ervaring die geheeld is. Soms zelfs als een inspirerend litteken die iemand meeneemt op zijn reis.

ik volgde diverse trainingen en opleidingen, waaronder Zijnsoriëntatie, Bewustzijns-Coachopleiding bij Move a Mountain en diverse Kundalini facilitator trainingen. Maar, het meest leer ik van ontmoetingen in het dagelijks leven

Sigma-thumbnail
Sigma-thumbnail

Vaste trainster level 2,  ‘Kundalini Lichaamswerk’  in Zuid-Afrika en reisleidster van Zuid-Afrika.

Floor

Vaste trainster level 2, ‘Kundalini Lichaamswerk’ in Zuid-Afrika en reisleidster van Zuid-Afrika.
Lees meer over Floor
!
"

Vaste trainster level 2, ‘Kundalini Lichaamswerk’ in Zuid-Afrika en reisleidster van Zuid-Afrika.

Acet

Yvonne / Acet

De creator van het House of Life Hotel Healing centre in Abydos Egypte en begeleidster van de ‘Mu Kundalini Mystery School’
Lees meer over Yvonne / Acet
!
"

Horus van Abydos en Aset

De creators van het House of Life Hotel Healing centre in Abydos Egypte zijn de Egyptenaar en Ancient Egyptian Healer Horus van Abydos en de Nederlandse muziektherapeute en Ancient Egyptian Healer Yvon Taken (Aset). Het is een magisch verhaal hoe de spirituele wereld in 2007 zorgde dat Horus van Abydos en Aset bij elkaar werden gebracht met de bedoeling het huidige House of Life te creëren. Wat Horus van Abydos en Aset tussen 2008 en 2015 hebben gepresteerd is bijna bovenmenselijk te noemen. Hun zielenverbinding om het House of Life te creëren en om voor het House of Life te zorgen is diepgaand en onverwoestbaar.

Het House of Life is in de loop van de jaren in en buiten Egypte één van de bekendste healing centers geworden waar gewerkt wordt met de healing kennis van de oude Egyptenaren. Horus en Aset bieden in het House of Life eigen healing programma’s, opleidingen en retraites aan maar werken ook samen met therapeuten en coaches die in het House of Life een eigen training verzorgen. De expertise en de grote kennis van Horus en Aset over de ervaringen die deelnemers in Egypte en in de tempels kunnen opdoen zorgt ervoor dat een gefundeerde begeleiding aanwezig is.

Wil je het hele verhaal over Horus van Abydos en Aset en het ontstaan van het House of Life in het Nederlands lezen, bezoek dan de Hathor Heart Healing website:

https://hathorhearthealing.info/ontstaansgeschiedenis-house-of-life

Wil je meer weten over het House of Life bezoek dan de Engelstalige House of Life website:

www.houseoflife.info

Sigma-thumbnail
Sigma-thumbnail

Hores

Hores

De creator van het House of Life Hotel Healing centre in Abydos Egypte en begeleidster van de ‘Mu Kundalini Mystery School’.
Lees meer over Hores
!
"

Horus van Abydos en Aset

De creators van het House of Life Hotel Healing centre in Abydos Egypte zijn de Egyptenaar en Ancient Egyptian Healer Horus van Abydos en de Nederlandse muziektherapeute en Ancient Egyptian Healer Yvon Taken (Aset). Het is een magisch verhaal hoe de spirituele wereld in 2007 zorgde dat Horus van Abydos en Aset bij elkaar werden gebracht met de bedoeling het huidige House of Life te creëren. Wat Horus van Abydos en Aset tussen 2008 en 2015 hebben gepresteerd is bijna bovenmenselijk te noemen. Hun zielenverbinding om het House of Life te creëren en om voor het House of Life te zorgen is diepgaand en onverwoestbaar.

Het House of Life is in de loop van de jaren in en buiten Egypte één van de bekendste healing centers geworden waar gewerkt wordt met de healing kennis van de oude Egyptenaren. Horus en Aset bieden in het House of Life eigen healing programma’s, opleidingen en retraites aan maar werken ook samen met therapeuten en coaches die in het House of Life een eigen training verzorgen. De expertise en de grote kennis van Horus en Aset over de ervaringen die deelnemers in Egypte en in de tempels kunnen opdoen zorgt ervoor dat een gefundeerde begeleiding aanwezig is.

Wil je het hele verhaal over Horus van Abydos en Aset en het ontstaan van het House of Life in het Nederlands lezen, bezoek dan de Hathor Heart Healing website:

https://hathorhearthealing.info/ontstaansgeschiedenis-house-of-life

Wil je meer weten over het House of Life bezoek dan de Engelstalige House of Life website:

www.houseoflife.info