Doorbreek vicieuze cirkels en kom weer tot elkaar

3 Daagse Relatietherapie

“Zijn we wel ‘goed’ met elkaar opgelopen?” “Kennen we elkaar nog wel écht?” “Is er nog wel sprake van échte diepgang, échte interesse en intimiteit?” Herkennen jullie jezelf in deze vragen? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier heel graag bij!

Ervaringsverhaal over de 3-daagse relatietherapie:

‘Wat een cadeau waren deze drie dagen, voor onszelf en voor elkaar!’
We konden écht in alle rust focussen op onze relatie, stilstaan bij onszelf, elkaar en onze valkuilen. Ons verblijf in ‘De Korenhorst’ maakte alles compleet. Onze eigen bubbel…even niets of niemand, alleen wij. Confronterend maar ook goed.

De coach-zolder was onze eigen plek. We hebben daar hard gewerkt, gehuild, elkaar weer vastgehouden en gelachen. Nooit gedacht dat wij zo snel inzicht zouden krijgen in onszelf en elkaar. “Waarom hadden we dit nou niet eerder”…dachten we maar steeds.

Voice-Dialogue is écht een heel bijzonder methode. Het klikte gelijk en we konden er direct mee uit te voeten. Rosemarijn liet ons soms op zolder alleen om onze inzichten verder voor onszelf uit te werken. Dit vonden wij heel fijn.

We leerden onze eigen verlangens en worstelingen kennen en begrijpen, onze grenzen te stellen en conflicten samen aan te durven gaan. Ja, deze dagen waren écht intensief, pittig en spannend… én toch ook heel, leuk, ontspannen en ongedwongen.
We voelden ons veilig, geaccepteerd, gezien en zó in de in de watten gelegd door Mark en Rosemarijn.

Uitgebreid ontbijt, de heerlijke tuin met fijne plekjes om je in terug te kunnen trekken, wat een vogels, wat een rust! En wat is Montferland prachtig en gezellig met restaurantjes om de hoek! Onze dagen waren intiem, open, kwetsbaar, spannend, en diepgaand. We kunnen samen weer verder.

Dank Rosemarijn voor je warmte, openheid, kennis en kunde. En dank Mark voor de ongedwongen, en mooie gesprekken over het leven in de stal.

Liefs Emma en Martijn.

Herkennen jullie dit?

‘Zijn we wel ‘goed’ met elkaar opgelopen?’ ‘Kennen we elkaar nog wel écht?’ ‘Is er nog wel sprake van échte diepgang, échte interesse en intimiteit?’ ‘Zie jij mij wel écht?’ ‘Waardeer jij mijn aandeel in dit gezin?’ ‘Ik voel me eenzaam in onze relatie, maar heb het gevoel dat jij dat niet ziet, of wil zien.’ ‘Jij bent alleen maar bezig met…., maar denk je wel eens aan mij?’ ‘Ben ik wel belangrijk voor je?’

Jullie zijn bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken. Er is duidelijk een vicieuze cirkel en die willen jullie doorbreken. Jullie verlangen naar een positieve verandering in jullie relatie en willen er samen voor gaan! Ik help jullie hier heel graag mee.

Wat ik maar al te vaak zie is dat het geloof in de relatie is vervlogen. Stellen hopen (soms tegen beter weten in) dat het beter gaat en klampen zich vast aan de relatie. Je legt zo de relatie vast, zoals een anker dat met een schip doet. Ik blijf geloven in de liefde, de allerbelangrijkste drijver van een relatie. Die liefde, in welke verborgen vorm dan ook, is bijna altijd nog aanwezig tijdens de sessies.
Op zolder bij de Korenhorst zie ik maar al te vaak, voor mijn ogen het geloof in de relatie weer tot leven komen.

Het anker van de hoop wordt binnengehaald, de storm is doorstaan. Het geeft mij intens veel voldoening als ik jullie dan mag uitzwaaien (op de kade) en geluk mag toewensen met de rest van jullie reis. Een reis, samen of respectvol elkaar loslaten en alleen verder willen gaan.

Ons lieve, veilige , lichte witte huis van hoop, B&B ‘De Korenhorst’ maakt jullie retraite compleet. De Korenhorst ligt op een unieke plek in Montferland in de Achterhoek. Overal zijn er prachtige uitzichten, heerlijke heuvels met wilde bloemen, blauwe uitgestrekte korenvelden, prachtige bossen en gezellige restaurantjes. Het is daarmee de ideale plek om samen te zijn en vooruit te kijken.

Bekijk hier de site: www.dekorenhorst.nl

Een impressie van de 3-daagse bij De Korenhorst. 

3 daagse relatietherapie

Jullie gaan drie dagen intensief in elkaar investeren, een prachtig cadeau om aan elkaar te geven!​ Tijdens deze 3 dagen hebben we verschillende sessies. Tijdens onze sessies worden nieuwe perspectieven zichtbaar. Jullie ontdekken samen hoe je elkaar weer kunt stimuleren, uitdagen, prikkelen en bewonderen. Opbouwende kritiek naar elkaar uitspreken, elkaar om hulp vragen en eigen grenzen aangeven lukt steeds beter zonder ruzie te krijgen. Je leert elkaar te vertrouwen, elkaar vrijheid en ruimte te geven. Zo ontstaat er veiligheid en geborgenheid in jullie relatie. Gevoelens en diepste verlangens hoeven niet meer onderdrukt te worden, maar krijgen ruimte. Dit maakt jullie band veel sterker! Elkaar keer op keer in kwetsbaarheid ontmoeten is dé sleutel naar de poort. Deze sleutel geeft jullie inzicht en begrip voor elkaars pijn, verdriet, angst, schuld, schaamte en boosheid. Dé poort naar ‘Liefde en Passie’ opent zich dan bijna als vanzelf.​

Sessies

Jullie ontvangen deze drie dagen in totaal 6 sessies. Een sessie duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze dagen ontvangen jullie ook een werkboekje. Hier staan praktische tips in en staan gesprekstechnieken uitgeschreven die jullie zeker zullen helpen. Tussen onze sessies door krijgen jullie voldoende ruimte om eigen tijd in te delen. Doe vooral waar jullie zelf behoefte aan hebben! Ga fijn samen of alleen wandelen, lezen, creatief bezig zijn of gewoon wat te lummelen. Dit is heel belangrijk om jullie ervaringen te kunnen ‘verteren’ en samen te ‘vertalen’.

Dag 1:

Dit is dé start van jullie ontdekkingsreis. Deze dag brengen we alles in kaart. Waar lopen jullie tegenaan? Waar zijn jullie mogelijk ‘vast’ gelopen? Waar verlangen jullie beide naar?

Dag 2:

We kijken wel…geen druk…geen moeten…voelen wat deze dag nodig is.

Soms starten we met een lange wandeling door het prachtige Bergherbos. Eerst maar eens opgang komen…rustig aan. Soms willen we juist na het ontbijt gelijk extra veel gas geven met de coaching, omdat dat is wat jullie willen. Alles is goed, want we hebben tijd. Dat is het grootste geheim van deze drie-daagse …tijd. En dat is zó fijn! Tijdens de pauze kunnen jullie heerlijk lunchen bij uniek gelegen restaurantjes in de buurt.

Vaak coach ik deze tweede dag ook individueel, bij voorkeur waar de partner bij zit. Jullie kunnen zo elkaars kwetsbaarheid goed ervaren, op een klein afstandje. Deze afstand geeft ruimte, kwartjes vallen vaak sneller en er ontstaat wederzijds begrip en compassie.

Dag 3:

Deze dag kijken we terug. Welke onderdrukte worstelingen of verlangens hebben ruimte gekregen? Wat is er losgekomen en helder geworden? Welke inspiratie is er mogelijk ontstaan en welke plannen willen jullie gaan maken? Ook staat deze dag ‘implementeren’ en ‘ integreren’ centraal. Ik help jullie hoe je de inzichten en opgedane kennis over jezelf en die van de ander, effectief kunt gaan toepassen in je relatie, gezin, dagelijks leven en je werk. Je gaat opgeladen en met een ‘éxtra koffer’ naar huis.

 

Wat zit er in die ‘éxtra koffer’?

 • Meer inzicht in je eigen verlangens, worstelingen en gevoelens én kunt dit ook helderder zien bij je partner.
 • Meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans.
 • Je bent meer de regisseur van je eigen leven.
 • Je staat voor je eigen keuzes en durft hierin stappen te gaan zetten.
 • Je hebt tools in handen en dat geeft je daadkracht.
 • Je bent je nóg meer bewust geworden van je eigen kwetsbaarheid én die van je partner en kunt daar met compassie naar kijken en bij zijn.

Een unieke locatie

De prachtige locatie draagt bij aan de kracht van de relatietherapie. Onze locatie ligt in Montferland aan het prachtige Bergherbos. Je kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur.

Boek je een retraite, dan overnacht je in onze heerlijke B&B ‘De Korenhorst‘.

Ga er samen tussenuit. Neem tijd voor elkaar.

Investeer in je relatie

Ik houd met elk koppel een korte telefonische intake om te kijken of wij klikken en ik wat kan betekenen voor jullie.

Mag ik jullie helpen weer dichterbij elkaar te komen? Neem dan contact met me op.

Aan de slag? Neem contact op!

Kan ik jullie helpen of willen jullie meer weten over relatietherapie? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

‘In een prachtige rustgevende omgeving ben ik een voor mij, heel spannend proces ingegaan….

Na verschillende methodes van zelf onderzoek en het zoeken naar antwoorden en rust, ben ik hier bij MU coaching terecht gekomen.

Methode als Voice Dialoque komt hier o.a. aanbod en voor mij werkt het geweldig. Roos geeft je het gevoel van veiligheid, ruimte en stelt je enorm op je gemak.

Ik kijk erg uit naar de toekomstige sessies!’

Dank je wel Roos.

Daniëlle Liauw

‘Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik ongelukkig was. In tegendeel zelfs. Ik jaagde m’n dromen na, werkte hard en was omringd door een breed scala aan hele lieve mensen. M’n leven was uitdagend en superfijn! Toch ontstond er het gevoel dat ik langzaam stil kwam te staan.

M’n bevlogenheid en onbevangen intuïtie lieten me steeds vaker in de steek en maakten plaats voor iets ongemakkelijks waar ik de vinger niet precies op kon leggen. Dat voelde niet oké. Op dat moment kwam ik bij Mu- coaching terecht. Ik kreeg in een sessie al handreikingen en inzichten die me verder hielpen. Echt een opluchting! De inzichten die ik gekregen heb, toveren direct een kleine glimlach op m’n gezicht. Dat nemen ze me in ieder geval nooit meer af. Dat voelt rijk en daar ben ik best trots op.’

Roos 25

Eenzaamheid, verdriet en angst braken mij op. Via een kennis contact opgenomen met Rosemarijn van MU coaching.

De sessies met Rosemarijn heb ik als zeer waardevol ervaren en hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Rosemarijn is een betrokken, respectvolle en warme coach waardoor ik veel ruimte en veiligheid heb ervaren. 

Dankzij de kennis en vertrouwen van Rosemarijn heb ik grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar ben ik zeer dankbaar voor!

A.P. 40

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatie Therapie

3-daagse retraite

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Relatie Therapie Intensief

5-daagse-retraite

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

1 tot 3 daagse retraite

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

‘KAP’-Kundalini-Bodywork

3 -daagse-retraite

Wil jij jouw groep naar het volgende niveau tillen een sterke groep vormen, jezelf én de groep ontwikkelen?

Ontembare Vrouw

8 -daagse-cursus

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

MU & Bedrijven

Zakelijke ontwikkeling

Mu heeft bijzondere programma’s voor bedrijven ontwikkeld waarin mensen, teams en organisaties in hun volle kracht worden gezet.

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Als relatietherapeut en bewustzijnscoach heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie. De transformatiepsychologie streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om jou als individu, of jullie als stel, inzicht te geven in mogelijke belemmeringen hierin. Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Mijn doel is om je vanuit dat inzicht te laten ervaren wat het betekent om daarna bewust te kunnen handelen en bewust je vervolgstappen te kunnen zetten.

Bewustwording van (soms giftige) patronen helpen je te laten inzien waarom je doet wat je doet en waarom je geworden bent wie je geworden bent. Als je weet wat je doet kun je kiezen om het anders te doen.

De Voice Dialogue methodiek die ik gebruik, laat je kennis maken met de verschillende delen in jezelf. De soms tegengestelde energieën in jou leer je herkennen, leer je aanvaarden en zelfs omarmen.  Dit zal een onomkeerbare verandering bij je/jullie teweegbrengen.

Mijn sessies zijn energiek, puur, confronterend, luchtig en diepgaand. Ik geef je een theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Natuurlijk soms ook met een vleugje spiritualiteit.

Titels/opleidingen:

 • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
 • Big Mind van Genpo Roshi
 • Advanced Kundalini Bodywork van Elloit Saxby
 • Maan Cirkel van Katrijn Joris
 • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
 • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de coaching.