Doorbreek vicieuze cirkels en kom weer tot elkaar

3 Daagse Relatietherapie

“Zijn we wel ‘goed’ met elkaar opgelopen?” “Kennen we elkaar nog wel écht?” “Is er nog wel sprake van échte diepgang, échte interesse en intimiteit?” Herkennen jullie jezelf in deze vragen? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier heel graag bij!

Ervaringsverhaal over de 3-daagse relatietherapie:

‘Wat een cadeau waren deze drie dagen, voor onszelf en voor elkaar!’
We konden écht in alle rust focussen op onze relatie, stilstaan bij onszelf, elkaar en onze valkuilen. Ons verblijf in ‘De Korenhorst’ maakte alles compleet. Onze eigen bubbel…even niets of niemand, alleen wij. Confronterend maar ook goed.

De coach-zolder was onze eigen plek. We hebben daar hard gewerkt, gehuild, elkaar weer vastgehouden en gelachen. Nooit gedacht dat wij zo snel inzicht zouden krijgen in onszelf en elkaar. “Waarom hadden we dit nou niet eerder”…dachten we maar steeds.

Voice-Dialogue is écht een heel bijzonder methode. Het klikte gelijk en we konden er direct mee uit te voeten. Rosemarijn liet ons soms op zolder alleen om onze inzichten verder voor onszelf uit te werken. Dit vonden wij heel fijn.

We leerden onze eigen verlangens en worstelingen kennen en begrijpen, onze grenzen te stellen en conflicten samen aan te durven gaan. Ja, deze dagen waren écht intensief, pittig en spannend… én toch ook heel, leuk, ontspannen en ongedwongen.
We voelden ons veilig, geaccepteerd, gezien en zó in de in de watten gelegd door Mark en Rosemarijn.

Uitgebreid ontbijt, de heerlijke tuin met fijne plekjes om je in terug te kunnen trekken, wat een vogels, wat een rust! En wat is Montferland prachtig en gezellig met restaurantjes om de hoek! Onze dagen waren intiem, open, kwetsbaar, spannend, en diepgaand. We kunnen samen weer verder.

Dank Rosemarijn voor je warmte, openheid, kennis en kunde. En dank Mark voor de ongedwongen, en mooie gesprekken over het leven in de stal.

Liefs Emma en Martijn.

Herkennen jullie dit?

‘Zijn we wel ‘goed’ met elkaar opgelopen?’ ‘Kennen we elkaar nog wel écht?’ ‘Is er nog wel sprake van échte diepgang, échte interesse en intimiteit?’ ‘Zie jij mij wel écht?’ ‘Waardeer jij mijn aandeel in dit gezin?’ ‘Ik voel me eenzaam in onze relatie, maar heb het gevoel dat jij dat niet ziet, of wil zien.’ ‘Jij bent alleen maar bezig met…., maar denk je wel eens aan mij?’ ‘Ben ik wel belangrijk voor je?’

Jullie zijn bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken. Er is duidelijk een vicieuze cirkel en die willen jullie doorbreken. Jullie verlangen naar een positieve verandering in jullie relatie en willen er samen voor gaan! Ik help jullie hier heel graag mee.

Wat ik maar al te vaak zie is dat het geloof in de relatie is vervlogen. Stellen hopen (soms tegen beter weten in) dat het beter gaat en klampen zich vast aan de relatie. Je legt zo de relatie vast, zoals een anker dat met een schip doet. Ik blijf geloven in de liefde, de allerbelangrijkste drijver van een relatie. Die liefde, in welke verborgen vorm dan ook, is bijna altijd nog aanwezig tijdens de sessies.
Op zolder bij de Korenhorst zie ik maar al te vaak, voor mijn ogen het geloof in de relatie weer tot leven komen.

Het anker van de hoop wordt binnengehaald, de storm is doorstaan. Het geeft mij intens veel voldoening als ik jullie dan mag uitzwaaien (op de kade) en geluk mag toewensen met de rest van jullie reis. Een reis, samen of respectvol elkaar loslaten en alleen verder willen gaan.

Ons lieve, veilige , lichte witte huis van hoop, B&B ‘De Korenhorst’ maakt jullie retraite compleet. De Korenhorst ligt op een unieke plek in Montferland in de Achterhoek. Overal zijn er prachtige uitzichten, heerlijke heuvels met wilde bloemen, blauwe uitgestrekte korenvelden, prachtige bossen en gezellige restaurantjes. Het is daarmee de ideale plek om samen te zijn en vooruit te kijken.

Bekijk hier de site: www.dekorenhorst.nl

Een impressie van de 3-daagse bij De Korenhorst. 

3 daagse relatietherapie

Jullie gaan drie dagen intensief in elkaar investeren, een prachtig cadeau om aan elkaar te geven!​ Tijdens deze 3 dagen hebben we verschillende sessies. Tijdens onze sessies worden nieuwe perspectieven zichtbaar. Jullie ontdekken samen hoe je elkaar weer kunt stimuleren, uitdagen, prikkelen en bewonderen. Opbouwende kritiek naar elkaar uitspreken, elkaar om hulp vragen en eigen grenzen aangeven lukt steeds beter zonder ruzie te krijgen. Je leert elkaar te vertrouwen, elkaar vrijheid en ruimte te geven. Zo ontstaat er veiligheid en geborgenheid in jullie relatie. Gevoelens en diepste verlangens hoeven niet meer onderdrukt te worden, maar krijgen ruimte. Dit maakt jullie band veel sterker! Elkaar keer op keer in kwetsbaarheid ontmoeten is dé sleutel naar de poort. Deze sleutel geeft jullie inzicht en begrip voor elkaars pijn, verdriet, angst, schuld, schaamte en boosheid. Dé poort naar ‘Liefde en Passie’ opent zich dan bijna als vanzelf.​

Sessies

Jullie ontvangen deze drie dagen in totaal 6 sessies. Een sessie duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze dagen ontvangen jullie ook een werkboekje. Hier staan praktische tips in en staan gesprekstechnieken uitgeschreven die jullie zeker zullen helpen. Tussen onze sessies door krijgen jullie voldoende ruimte om eigen tijd in te delen. Doe vooral waar jullie zelf behoefte aan hebben! Ga fijn samen of alleen wandelen, lezen, creatief bezig zijn of gewoon wat te lummelen. Dit is heel belangrijk om jullie ervaringen te kunnen ‘verteren’ en samen te ‘vertalen’.

Dag 1:

Dit is dé start van jullie ontdekkingsreis. Deze dag brengen we alles in kaart. Waar lopen jullie tegenaan? Waar zijn jullie mogelijk ‘vast’ gelopen? Waar verlangen jullie beide naar?

Dag 2:

We kijken wel…geen druk…geen moeten…voelen wat deze dag nodig is.

Soms starten we met een lange wandeling door het prachtige Bergherbos. Eerst maar eens opgang komen…rustig aan. Soms willen we juist na het ontbijt gelijk extra veel gas geven met de coaching, omdat dat is wat jullie willen. Alles is goed, want we hebben tijd. Dat is het grootste geheim van deze drie-daagse …tijd. En dat is zó fijn! Tijdens de pauze kunnen jullie heerlijk lunchen bij uniek gelegen restaurantjes in de buurt.

Vaak coach ik deze tweede dag ook individueel, bij voorkeur waar de partner bij zit. Jullie kunnen zo elkaars kwetsbaarheid goed ervaren, op een klein afstandje. Deze afstand geeft ruimte, kwartjes vallen vaak sneller en er ontstaat wederzijds begrip en compassie.

Dag 3:

Deze dag kijken we terug. Welke onderdrukte worstelingen of verlangens hebben ruimte gekregen? Wat is er losgekomen en helder geworden? Welke inspiratie is er mogelijk ontstaan en welke plannen willen jullie gaan maken? Ook staat deze dag ‘implementeren’ en ‘ integreren’ centraal. Ik help jullie hoe je de inzichten en opgedane kennis over jezelf en die van de ander, effectief kunt gaan toepassen in je relatie, gezin, dagelijks leven en je werk. Je gaat opgeladen en met een ‘éxtra koffer’ naar huis.

 

Wat zit er in die ‘éxtra koffer’?

  • Meer inzicht in je eigen verlangens, worstelingen en gevoelens én kunt dit ook helderder zien bij je partner.
  • Meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans.
  • Je bent meer de regisseur van je eigen leven.
  • Je staat voor je eigen keuzes en durft hierin stappen te gaan zetten.
  • Je hebt tools in handen en dat geeft je daadkracht.
  • Je bent je nóg meer bewust geworden van je eigen kwetsbaarheid én die van je partner en kunt daar met compassie naar kijken en bij zijn.

Een unieke locatie

De prachtige locatie draagt bij aan de kracht van de relatietherapie. Onze locatie ligt in Montferland aan het prachtige Bergherbos. Je kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur.

Boek je een retraite, dan overnacht je in onze heerlijke B&B ‘De Korenhorst‘.

Ga er samen tussenuit. Neem tijd voor elkaar.

Investeer in je relatie

Ik houd met elk koppel een korte telefonische intake om te kijken of wij klikken en ik wat kan betekenen voor jullie.

Mag ik jullie helpen weer dichterbij elkaar te komen? Neem dan contact met me op.

Aan de slag? Neem contact op!

Kan ik jullie helpen of willen jullie meer weten over relatietherapie? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

Jolanda UNLP
Jolanda UNLP
Lieve Rosemarijn! Waar zal ik beginnen. Wowwww wat heb je ons een prachtige reis en training laten (be)leven. Alles in mij is aangegaan, aangezet en aangeraakt. Het begon al met de voorbereiding, de theorie klopte, en de training zelf was voor mij een cadeau voor het leven. Ook het verblijf, jullie gastvrijheid en de locatie waren erg fijn. Ik heb genoten van jou kundigheid, metaforen, humor en ENERGIE. Ik sta meer dan aan. En voel de energie en liefde stromen. Liefdevolle, warme en intense hugggggg💚 Jo- landa🫶🏼
corinda Akse groenhagen
corinda Akse groenhagen
OMG.. deze opleiding .. (kundalini lichaamswerk level 1) … wat een experience … woorden zouden tekort schieten om uit te leggen hoe dit is geweest. Toch ga ik het proberen. Laat ik beginnen met Rosemarijn: Zoveel warmte… zoveel wijsheid… zoveel kennis .. verhalenvertelster.. magisch en aards tegelijk… veiligheid.. bedding .. ze voelt en ziet iedereen en weet wat jij nodig hebt. Liefde, toewijding, vakvrouw pur sang ❤️en zo zo zo zo zichzelf ten diepst. Deze opleiding was alles voor mij, ik heb mezelf opnieuw gevonden. We gingen door diepe processen en dat was fantastisch 🙌🏻omdat we het allemaal samen deden met een fantastische groep gelijkgestemden/zielsverwanten. 🙏🏻💖 Twijfel je nog? Gewoon aanmelden hoor! Dit is een ervaring/opleiding die je niet wilt missen. Een groot cadeau voor jezelf en uiteindelijk ook weer voor jouw medemensen. ✨🫶🏻💞
Jaleessa Elbertse
Jaleessa Elbertse
Wauw, wat heeft Roos hier een prachtig iets neergezet. Wat een warme, liefdevolle en kundige vrouw. Ze verstaat haar vak en weet het ook met grote passie over te brengen. Ik heb de kundalini lichaamswerk level 1 bij haar mogen volgen, en dit heeft mijn leven compleet op zijn kop gezet (op een positieve manier). Ik heb zoveel trauma en negatieve energie achter mij kunnen laten door de activatie's van Roos, en een fantastisch nieuw vak geleerd. Zoals Roos zegt, het is een way of living. Ontzettend bedankt voor het enorme cadeau dat je mij gegeven hebt. En ohja, ze heeft ook nog een leuke man die je goed verzorgd tijdens je verblijf 🙂 Jij ook bedankt Mark!
Barbara Visser
Barbara Visser
Wauw, wat was dit bijzondere, intense en geweldige week! Zoveel diepgang, liefde, herkenning, puurheid, diepte, schaduw, licht, shakti, dans, tranen, humor.... en met zulke prachtige vrouwen 🔥💃 Lieve Rosemarijn, wat een fijne facilitator, inspirator en teacher ben jij! Je zorgt voor een veilige bedding en weet tegelijkertijd iedereen liefdevol en resoluut uit de comfortzone te halen, no escape! En...dan gebeuren er magische dingen! 🪄 Intens dankbaar! 🙏🏼❤
Micha van de Kerkhof
Micha van de Kerkhof
Afgelopen week was meer dan magisch en eigenlijk zijn er ook geen woorden voor wat ik ervaren heb⚕️🪄 Het was confronterend, diep en heel helend op verschillende gebieden ✨ Zo intens dankbaar voor deze ervaring, de mooie groep vrouwen en de wijsheid, lessen en kennis (en alles wat ik voel en niet in woorden uit kan leggen 😅) van Rosemarijn 🙏🏻 De locatie, de heerlijke ontbijtjes verzorgd door Mark, de open haard die elke avond branden, de warmte en gezelligheid- alles klopte ❤️ Alles maakte dat ik de rust, het vertrouwen en de veiligheid voelde waardoor ik helemaal kon zijn wie ik ben, me kon openstellen voor wat zich aandiende en dit kon transformeren! Ik dans, ik speel en ik ervaar! 🪄💃🏼✨ Dankjewel 🙏🏻😘
Sharon van den Berg
Sharon van den Berg
Lieve Rosemarijn en Mark, wat een amazing ervaring en week! Jou wijsheid, kennis, kunde, humor en positieve energie Rosemarijn geweldig! We hadden ook een hele fijne bijzondere groep vrouwen met een echte sisterhood-feeling. Deze week kan ik aanbevelen voor iedereen die authentiek door het leven wilt gaan en meer levensenergie en levensvreugde wilt. Ook kan Rosemarijn op diep niveau helen. De dagen vlogen voorbij zo afwisselend en inspirerend van opbouw! Ik kan niet wachten om level 2 te gaan doen! I"II be back
Lonneke Klinkhamer
Lonneke Klinkhamer
Mijn Kundalini opleiding level 1. Ik ben nog steeds sprakeloos. Intens, diepgang, ontmoeting, thuiskomen, spiritueel, schaduwwerk, vrouwenkracht, liefde, omarming, ondersteuning, ademwerk, tranen, schreeuwen, lachen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat een wijsheid wordt er gedeeld. Je hangt aan Rosemarijn d’r lippen als ze begint te vertellen. Ik heb echt zo ontzettend veel kennis en inzichten op gedaan! Hier was ik naar op zoek. En wat een enorme verbondenheid was er in de groep. We voelden ons allemaal vrij. Een prachtige locatie ook. Zo ontzettend sfeervol. Met de goede zorgen van Mark. Wat een zelfontwikkeling maak je mee. Eigenlijk zou iedereen deze opleiding zichzelf mogen gunnen. Heel veel dank 🙏🤍💫
Karen Heijster
Karen Heijster
De waarde van de Kundalini-opleiding level 1 is voor mij moeilijk in woorden uit te drukken. Maar ik waag een poging… Ik ben nog aan het bijkomen van de diepte, intensiteit en alles wat geraakt en gezien mocht worden. De veilige bedding die Roos en Chantal creëerden maakte dat alle deelneemsters van onze groep zich vanaf het begin kwetsbaar en open op durfden te stellen. In andere trainingen duurt dat een stuk langer is mijn ervaring. Muziek, theorie, oefenen, mythes, tekenen, ervaren, bewegen, praten, orakelkaarten, kachel, pendelen, luisteren, voelen, huilen, lachen en ontlading is nog maar een kleine greep uit deze 5 dagen. Al het voorgaande, de plek de Korenhorst, de ontbijtjes en goede zorg van Mark maakten het geheel voor mij 5+ sterren waard. Een dikke aanrader dus; of je het nu voor je eigen ontwikkeling doet of ermee wil gaan werken in de toekomst. Roos en Chantal, ik kom zeker terug, mijn Kundalini-vuurtje is aan 🔥
Vivianne Van Dijk
Vivianne Van Dijk
Dit is een groot kado aan jezelf. Je kijkt in de spiegel, leert jezelf op zoveel vlakken beter kennen. Krijgt inzicht en komt weer met beide benen op de grond maar duizend maal sterker. Een reis waar ruimte is voor jou, voor spiritualiteit maar met een no nonsens en heldere benadering. Aan de bak! Met hulp van professionals als Rosemarijn, Chantal en Floor. Een week om nooit te vergeten. Terug naar jezelf want daar liggen alle antwoorden allang klaar. Volle kracht vooruit.
Inge
Inge
Kundalini level 1: Wauw! Allereerst wil ik Roos, Chantal en Floor bedanken voor de fijne en professionele begeleiding. Ieder heeft zijn eigen energie en passen zo mooi bij elkaar, vullen elkaar aan. Dankjewel Marc voor je gastvrijheid en elke ochtend weer een heerlijk ontbijt te verzorgen. De opleiding is onbeschrijfbaar, ik heb alles meegemaakt van emoties. Dit is zo een transformerende reis geweest. Ook ben ik alle dames die mee deze reis aangingen dankbaar voor het vertrouwen, steun en vriendschap 💖

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Alle opleidingen

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Relatietherapie Intensief

5-daagse-retraite

Een intieme, liefdevolle 5 daagse waarin jullie investeren in jullie relatie. Je ontdekt tijdens een innerlijke reis wie je zélf bent en beleefd dit samen.

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken  

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.