Ervaar je onbegrensde grootsheid.

Big Mind

Deze techniek maakt het mogelijk je eigen onbegrensde grootsheid te ervaren en contact te maken met je innerlijke wijsheid en mededogen.

Big Mind

Deze techniek maakt het mogelijk je eigen onbegrensde grootsheid te ervaren en contact te maken met je innerlijke wijsheid en mededogen. We spreken met de grote diepere stemmen van het “zelf”, met hun onmetelijke kwaliteiten: De Zoeker, de Grijper, Dankbaarheid, Vreugde, het Beschadigde Zelf, Scepticus, Controller, Beschermer, de Meester, Wijsheid, de Weg, de Niet- Grijpende Geest, de Grijpende Geest, Angst,  Compassie, Jaloezie, de Non-Dualistische Geest, de Dualistische Geest,  BIG MIND,  BIG HEART. 

Wil je deze methode ervaren, leren en kunnen toepassen? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Deze ‘methode’ kun je individueel volgen bij “MU”. Door individueel aan deze methode te werken kunnen we diep op deze methode ingaan.

Particulier tarief :100,- per uur.  Exclusief BTW.

Zakelijk tarief: 150,- per uur. Exclusief BTW.

4 sessies zijn wenselijk, een sessie duurt 2 uur.

Kan ik jou verder helpen?

Kan ik je helpen of wil je meer weten over ‘Big Mind’? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

‘Ik vond het een erg inspirerende dag! Bij de eerste ontmoeting met Rosemarijn werd er al direct enorm veel positieve energie overgebracht en die is

gedurende de dag niet meer verdwenen. Rosemarijn kan erg goed levellen met haar publiek en weet de methodiek vlot en niet zweverig over te brengen.

De setting, sfeer, en Roos zelf zorgden ervoor dat ik me volledig op m’n gemak voelde en me open durfde te stellen voor het onbekende.

Een erg leerzame dag waar ik de opgedane inzichten zeker probeer mee te nemen in m’n dagelijks leven!’

Alex 38

‘Ik ben geen groepsmens, echt totaal niet. In een groep voel ik me vaak onzeker en wil ik het liefst verdwijnen. Deelnemen was dus écht een stap voor mij. Na de eerste bijeenkomst voelde ik dat dit precies was wat ik nodig had. “Overdracht en “aannames”, “ het bleek via de deelrondes in feedback van de andere deelnemers , zich écht alleen in mijn eigen hoofd af te spelen. Wat een inzicht! Wat een energie is daar al die jaren in gaan zitten. Ik ga zeker door, want het geeft mij zoveel!,

Irene 37

‘Als ik aan deze dag terug denk, dan is het eerste waar ik aan denk: de veilige en fijne setting. ‘

Malu 27

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Zuid-Afrika level 2

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Kundalini Egyptian Mystery School

Ga jij mee naar Egypte?

Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

Onze events

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief. Ik stel je de vraag; Waarom ben geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent! Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool “Mamagaai”. Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal. Ik woon samen met man Mark in onze B&B ‘De Korenhorst’ in Montferland. Onze B&B ligt aan het prachtig uitgestrekte Bergherbos. Ik hoor het graag als ik iets voor je mag betekenen!