Ik ga op reis en neem mee…

Mijn 3-daagse retraite

In deze blog lees je meer over mijn 3-daagse retraite!

De ervaring van Esther

Esther heeft haar retraite op onze ‘oude locatie’ gedaan, dat was in Vogelenzang in Noord-Holland. Korte disclaimer: Onze nieuwe locatie ligt zowaar nog mooier met nog meer mogelijkheden!

Jouw retraite vindt plaats op in onze heerlijke B&B, ‘De Korenhorst’. Alle rust en ruimte daar bijna fijner als in Vogelenzang!

Op Rosemarijn haar website lees ik: ‘Wat goed, je begrijpt dat investeren in jezelf dé beste investering is die je ooit zult doen!
 
‘Voor mij is individuele coaching het samen afleggen van een reis.’  Maar ook ‘Ik neem de tijd, wat zich voordoet in het hier en nu staat centraal. Ik wil jou graag helpen met hetgeen waar je tegenaan loopt.’ 
 

Nou Rosemarijn; heb je even?

Ik heb een turbulent 1.5 jaar achter de rug. Kanker, trouwen, scheiden, tijdelijk woonachtig bij mijn ouders. Alle pijlers die je als mens overeind wilt houden zijn omver geschoffeld. Het wordt tijd om hier toch even wat meer bij stil te staan in plaats van door te razen.
 
Ik besluit het te doen. Een 3-daagse retraite vol individuele coaching, ontspanning en ‘me-time’ op een locatie die bijdraagt aan deze dierbare reis: slapen in een uiterst knus boshuisje, buiten douchen naast de koeien, wakker worden van schapengeblaat en fluitende vogels, een heerlijk gezond ontbijt en vooral een zeer rustige omgeving.  

Ik ga het doen!

Ik ga het doen! Investeren in mijzelf en de dingen waar ik tegenaan loop bij de spreekwoordelijke hoorns pakken.Waar ik nog dacht aan een psycholoog, EMDR, een detox-vakantie op Ibiza, blijkt na onze telefonische intake dat ik toch echt het beste 3 dagen met volle focus op mezelf aan de slag kan. Ik voel een klik met Rosemarijn en voel me vanaf het begin veilig bij haar.
 
Ik besluit tevens om echt 3 dagen offline te gaan. Alleen dat is al afkicken geblazen en ik kan mij niet heugen dat ik zo lang onbereikbaar was voor de rest van de wereld. Echt even geen moeder zijn. Geen collega. Even geen vriendin. Even geen dochter van. Gewoon ME, MYSELF and I! Of zoals Rosemarijn dat omschrijft: loslaten, verdiepen en zakken in je eigen proces!
 
Ik ontvang op voorhand een keurig ontworpen 3-daagse in mijn inbox. Ik ga lezen en denk even; oh nee toch; ik ga ook schilderen en Sand Play doen? Sand what? Visualisaties? Meditaties? Huiswerkopdrachten? Seriously?
Ga ik dit echt doen?
 
En dan hoor ik in mijn hoofd een stem die zegt; geef je eraan over. Ervaar. Laat die controle eens los. Ga zien wat het je brengt. En ‘off we go’.

Krijg een impressie van de 3-daagse retraite

[dsm_masonry_gallery gallery_ids=”243078,243077,243083,243082,243081,243080″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” width=”90%” max_width=”90%” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/dsm_masonry_gallery]

Mijn 3 daagse retraite:

Dag 1:

Mijn ontdekkingsreis start met het in kaart brengen van mijn intentie voor deze 3 dagen. We kijken naar wie ik ben geworden en brengen mijn diepgewortelde wensen en verlangens in kaart. Privé maar zeker ook zakelijk gezien.
We ontdekken mijn kwetsbaarheid. Oei, best ongemakkelijk. Maar een zeer waardevol inzicht. We komen achter mijn ‘verlaten’ of beter genoemd ‘verstoten’ delen in mijzelf.
 
Deel 2 van de dag starten we met ‘De waarheid waar laten zijn’. 
Een zeer waardevolle manier opgedeeld in diverse fasen om te vergeven, los te laten, te bedanken voor een les, negatieve gevoelens te leren loslaten en de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoel.
Het stormde vandaag. Veel regen. Veel wind. Geen zon. Het kacheltje in het boshuisje staat aan net als de kaarsjes en ik lees een heerlijk boek voor het slapen gaan.

Dag 2:

Het blijft droog vandaag. En dus komen we in beweging. We wandelen vanuit het boshuisje zo langs de boer richting het Nationaal Park de Amsterdamse Waterleiding Duinen. 
Tijdens de 1.5 uur durende wandeling kijken we naar waar ik op ‘aan’ ga. Wat zijn mijn triggers. We ‘zoomen’ nog verder in op mijn diepste verlangens en naar wie ik ten diepste ben.
We hebben gesprekken met diverse ‘ikken’ in mij. Enorm confronterend. Super leerzaam en heel veel nieuwe inzichten.
 
Eenmaal op het strand doen we een visualisatie. We lopen naar de zee. Ik mag hierna 1 woord opschrijven in het zand. Het wordt ‘levensles’. Want dat is wat mijn afgelopen 1.5 jaar is geweest. Een levensles. Rosemarijn nodigt mij uit om dit woord naar de zee te schreeuwen. Ik laat de controleur in mij los en doe wat ze me vraagt (ok, Rosemarijn doet wel even met me mee zodat ik niet alleen voor gek sta). Emoties komen los. Wow. Eindelijk…En ik besluit de levensles mee te nemen en zeker niet los te laten en aan de zee mee te geven. 
Terug in het boshuisje is het tijd voor een meditatie en overdenk ik de dag die mij nieuwe inzichten in mijzelf heeft gegeven.

Dag 3:

Ik ontwaak de volgende ochtend buiten met een ‘super healthy breaky’ en een kop koffie. De zon begint gewoon te schijnen. Na dagen van storm is de storm gaan liggen. Toeval?
Na een ochtendmeditatie gaan we verder met een sessie over kwetsbaarheid. Maar ook ontmoet ik de innerlijke godin in mij. Klinkt mega zweverig, maar wacht maar tot Rosemarijn het op jou toepassende stuk voorleest uit een boek en je valt van je overheerlijke slaapbank!
We nemen mijn werk nog eens onder de loep en dan is het tijd voor Sand Play. Een manier om uit te vinden wie ik ten diepste ben met daaromheen mijn kernkwaliteiten.
We sluiten de dag af met het trekken van een kaart. Ook zo heerlijk zweverig. Dacht ik. Maar damn, die kaart is zo’n schot in de roos gekeken naar onze gesprekken de afgelopen dagen dat ik spontaan begin te huilen. Maar niet om verdriet, maar omdat het de cirkel rond maakt.
 
Ik sluit de retraite af met het schrijven van een brief aan mezelf. Wanneer doe je nu zoiets? En naarmate ik begin met schrijven, raak ik niet uitgeschreven. 4 kantjes vol. Dat belooft wat.
Deze brief ontvang ik op een dag, datum onbekend, van Rosemarijn. Eens zien wat we hebben gedaan met alle inzichten…
Voor nu weet ik in ieder geval dat ik opgeladen en met een ‘éxtra koffer’ naar huis ga.

Ik ging op reis en ik neem mee…

Een extra koffer met meer inzicht in mijn eigen verlangens en gevoelens. Meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans. Meer bewustwording dat ik de regisseur ben van mijn eigen leven. Ik sta voor mijn eigen keuzes en durf hierin stappen te gaan zetten. Ik heb tools in handen en dat geeft me daadkracht. Ik ben mij nóg meer bewust geworden van mijn eigen kwetsbaarheid en kan daar met compassie naar kijken.
 
Het was de investering meer dan waard. Sterker nog, ik denk aan een jaarlijkse APK bij Rosemarijn om vanuit daar weer verder te reizen!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

‘In een prachtige rustgevende omgeving ben ik een voor mij, heel spannend proces ingegaan….

Na verschillende methodes van zelf onderzoek en het zoeken naar antwoorden en rust, ben ik hier bij MU coaching terecht gekomen.

Methode als Voice Dialoque komt hier o.a. aanbod en voor mij werkt het geweldig. Roos geeft je het gevoel van veiligheid, ruimte en stelt je enorm op je gemak.

Ik kijk erg uit naar de toekomstige sessies!’

Dank je wel Roos.

Daniëlle Liauw

‘Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik ongelukkig was. In tegendeel zelfs. Ik jaagde m’n dromen na, werkte hard en was omringd door een breed scala aan hele lieve mensen. M’n leven was uitdagend en superfijn! Toch ontstond er het gevoel dat ik langzaam stil kwam te staan.

M’n bevlogenheid en onbevangen intuïtie lieten me steeds vaker in de steek en maakten plaats voor iets ongemakkelijks waar ik de vinger niet precies op kon leggen. Dat voelde niet oké. Op dat moment kwam ik bij Mu- coaching terecht. Ik kreeg in een sessie al handreikingen en inzichten die me verder hielpen. Echt een opluchting! De inzichten die ik gekregen heb, toveren direct een kleine glimlach op m’n gezicht. Dat nemen ze me in ieder geval nooit meer af. Dat voelt rijk en daar ben ik best trots op.’

Roos 25

Eenzaamheid, verdriet en angst braken mij op. Via een kennis contact opgenomen met Rosemarijn van MU coaching.

De sessies met Rosemarijn heb ik als zeer waardevol ervaren en hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Rosemarijn is een betrokken, respectvolle en warme coach waardoor ik veel ruimte en veiligheid heb ervaren. 

Dankzij de kennis en vertrouwen van Rosemarijn heb ik grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar ben ik zeer dankbaar voor!

A.P. 40

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Als relatietherapeut en bewustzijnscoach heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie. De transformatiepsychologie streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om jou als individu, of jullie als stel, inzicht te geven in mogelijke belemmeringen hierin. Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Mijn doel is om je vanuit dat inzicht te laten ervaren wat het betekent om daarna bewust te kunnen handelen en bewust je vervolgstappen te kunnen zetten.

Bewustwording van (soms giftige) patronen helpen je te laten inzien waarom je doet wat je doet en waarom je geworden bent wie je geworden bent. Als je weet wat je doet kun je kiezen om het anders te doen.

De Voice Dialogue methodiek die ik gebruik, laat je kennis maken met de verschillende delen in jezelf. De soms tegengestelde energieën in jou leer je herkennen, leer je aanvaarden en zelfs omarmen.  Dit zal een onomkeerbare verandering bij je/jullie teweegbrengen.

Mijn sessies zijn energiek, puur, confronterend, luchtig en diepgaand. Ik geef je een theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Natuurlijk soms ook met een vleugje spiritualiteit.

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind van Genpo Roshi
  • Advanced Kundalini Bodywork van Elloit Saxby Level 1 + 2
  • Maan Cirkel van Katrijn Joris
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de coaching.

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Zuid-Afrika level 2

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Kundalini Egyptian Mystery School

Ga jij mee naar Egypte?

Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

Onze events

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.