Doorbreek vicieuze cirkels en kom weer tot elkaar

3 Daagse Relatietherapie

“Zijn we wel ‘goed’ met elkaar opgelopen?” “Kennen we elkaar nog wel écht?” “Is er nog wel sprake van échte diepgang, échte interesse en intimiteit?” Herkennen jullie jezelf in deze vragen? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier heel graag bij!

Relatietherapie

“Zijn we wel ‘goed’ met elkaar opgelopen?” “Kennen we elkaar nog wel écht?” “Is er nog wel sprake van échte diepgang, échte interesse en intimiteit?” Herkennen jullie je in deze vragen? Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken. Er is duidelijk een vicieuze cirkel en die willen jullie doorbreken. Jullie verlangen naar een positieve verandering in jullie relatie en willen er samen voor gaan! Ik help jullie hier heel graag mee.

3 daagse relatietherapie

Het liefste bied ik jullie mijn 3 daagse relatietherapie aan. Uit mijn ervaring is gebleken dat dit de beste methode is om weer tot elkaar te komen. Jullie gaan drie dagen intensief in elkaar investeren, een prachtig cadeau om aan elkaar te geven!​

Tijdens deze 3 dagen hebben we verschillende sessies. Tijdens onze sessies worden nieuwe perspectieven zichtbaar. Jullie ontdekken samen hoe je elkaar weer kunt stimuleren, uitdagen, prikkelen en bewonderen. Opbouwende kritiek naar elkaar uitspreken, elkaar om hulp vragen en eigen grenzen aangeven lukt steeds beter zonder ruzie te krijgen. Je leert elkaar te vertrouwen, elkaar vrijheid en ruimte te geven. Zo ontstaat er veiligheid en geborgenheid in jullie relatie. Gevoelens en diepste verlangens hoeven niet meer onderdrukt te worden, maar krijgen ruimte.

Dit maakt jullie band veel sterker! Elkaar keer op keer in kwetsbaarheid ontmoeten is dé sleutel naar de poort. Deze sleutel geeft jullie inzicht en begrip voor elkaars pijn, verdriet, angst, schuld, schaamte en boosheid. Dé poort naar ‘Liefde en Passie’ opent zich dan vanzelf.

Sessies

Jullie ontvangen deze drie dagen in totaal 8 sessies. Een sessie duurt ongeveer twee uur. Vooraf ontvangen jullie een werkboekje met ‘Huiswerk opdrachten’. Deze opdrachten kunnen jullie samen en individueel, voor en na de coaching zelf lezen en doen, wat extra ondersteuning geeft en inzicht verschaft.

Tussen onze sessies door krijgen jullie voldoende ruimte om eigen tijd in te delen. Doe vooral waar jullie zelf behoefte aan hebben! Ga fijn samen of alleen wandelen, lezen,  creatief bezig of gewoon wat te lummelen.

Dit is heel belangrijk om jullie ervaringen te kunnen ‘verteren’ en samen te  ‘vertalen’.

Dag 1:

Dit is dé start van jullie ontdekkingsreis. Deze dag brengen we alles in kaart. Waar lopen jullie tegenaan? Waar zijn jullie mogelijk ‘vast’ gelopen? Waar verlangen jullie beide naar?

Dag 2:

We wandelen vanuit onze locatie door het prachtige Nationaal park de ‘Amsterdamse Waterleiding Duinen’.

We wandelen (afhankelijk van seizoen en weer) naar het strand of door het bos. We lunchen bij uniek gelegen restaurantjes.

Door in deze prachtige natuur te wandelen kom je écht los van de dagelijkse hectiek om je heen en in je hoofd. Bewustwording van je diepere wensen en verlangens krijgen zo letterlijk meer ruimte.

Soms coach ik een op een als dat zijn voorkeur heeft. We stemmen dit samen met elkaar af.

Dag 3:

Deze dag kijken we terug. Welke onderdrukte worstelingen of verlangens hebben ruimte gekregen? Wat is er losgekomen en helder geworden? Welke inspiratie is er mogelijk ontstaan en welke plannen willen jullie gaan maken?

Ook staat deze dag  ‘implementeren’ en ‘ integreren’ centraal. Ik help jullie hoe je de inzichten en opgedane kennis over jezelf en die van de ander, effectief kunt gaan toepassen in je relatie, gezin, dagelijks leven en je werk.

Je gaat opgeladen en met een ‘éxtra koffer’ naar huis.

Wat zit er in die ‘éxtra koffer’?

 • Meer inzicht in je eigen verlangens, worstelingen en gevoelens én kunt dit ook helderder zien bij je partner.
 • Meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans.
 • Je bent meer de regisseur van je eigen leven.
 • Je staat voor je eigen keuzes en durft hierin stappen te gaan zetten.
 • Je hebt tools in handen en dat geeft je daadkracht.
 • Je bent je nóg meer bewust geworden van je eigen kwetsbaarheid én die van je partner en kunt daar met compassie naar kijken en bij zijn.

Krijg een impressie van de 3-daagse relatietherapie

[dsm_masonry_gallery gallery_ids=”243078,243077,243083,243082,243081,243080″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” width=”90%” max_width=”90%” module_alignment=”center”][/dsm_masonry_gallery]

Een unieke locatie

De prachtige locatie draagt bij aan de kracht van de relatietherapie. Onze locatie ligt aan de rand van de ‘Amsterdamse Waterleiding Duinen.’ Je kunt hier heerlijk wandelen en genieten van prachtige natuur. Naar het strand lopen doe je in 90 minuten

Klik hier: https://awd.waternet.nl/bezoekersinfo/

Overnachten vlakbij onze locatie is een aanrader! Overnachten in ons boshuisje is inclusief. Het is klein maar fijn, met een buitendouche, koelkast en een wc gebouw.

Ga er samen echt romantisch tussen uit. Neem tijd voor elkaar, ga uit eten en geniet! Op een paar minuten afstand van onze locatie kun je midden in het bos overnachten. Mocht je iets meer luxe willen,

Klik hier: http://www.gasterijleyduin.nl/gasterij-leyduin/lodge.html of op https://www.devogelensangh.nl/slapen/

Investeer in je relatie

Ik houd met elk koppel een korte telefonische intake om te kijken of wij klikken en ik wat kan betekenen voor jullie.

Mag ik jullie helpen weer dichterbij elkaar te komen? Neem dan contact met me op.

 • Inclusief intake, cursusmateriaal en één terugkijkgesprek
 • Inclusief 1x Lunch, onbeperkt koffie & lekkers
 • €25,- p.p. korting op je overnachting in onze B&B 'De Korenhorst'
 • Overnachten, 2 keer lunch en avondeten zijn niet inbegrepen

Aan de slag? Neem contact op!

Kan ik jullie helpen of willen jullie meer weten over relatietherapie? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

‘In een prachtige rustgevende omgeving ben ik een voor mij, heel spannend proces ingegaan….

Na verschillende methodes van zelf onderzoek en het zoeken naar antwoorden en rust, ben ik hier bij MU coaching terecht gekomen.

Methode als Voice Dialoque komt hier o.a. aanbod en voor mij werkt het geweldig. Roos geeft je het gevoel van veiligheid, ruimte en stelt je enorm op je gemak.

Ik kijk erg uit naar de toekomstige sessies!’

Dank je wel Roos.

Daniëlle Liauw

‘Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik ongelukkig was. In tegendeel zelfs. Ik jaagde m’n dromen na, werkte hard en was omringd door een breed scala aan hele lieve mensen. M’n leven was uitdagend en superfijn! Toch ontstond er het gevoel dat ik langzaam stil kwam te staan.

M’n bevlogenheid en onbevangen intuïtie lieten me steeds vaker in de steek en maakten plaats voor iets ongemakkelijks waar ik de vinger niet precies op kon leggen. Dat voelde niet oké. Op dat moment kwam ik bij Mu- coaching terecht. Ik kreeg in een sessie al handreikingen en inzichten die me verder hielpen. Echt een opluchting! De inzichten die ik gekregen heb, toveren direct een kleine glimlach op m’n gezicht. Dat nemen ze me in ieder geval nooit meer af. Dat voelt rijk en daar ben ik best trots op.’

Roos 25

Eenzaamheid, verdriet en angst braken mij op. Via een kennis contact opgenomen met Rosemarijn van MU coaching.

De sessies met Rosemarijn heb ik als zeer waardevol ervaren en hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Rosemarijn is een betrokken, respectvolle en warme coach waardoor ik veel ruimte en veiligheid heb ervaren. 

Dankzij de kennis en vertrouwen van Rosemarijn heb ik grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar ben ik zeer dankbaar voor!

A.P. 40

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief. Ik stel je de vraag; Waarom ben geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent! Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

 • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
 • Big Mind
 • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
 • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool “Mamagaai”. Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal. Ik woon samen met man Mark in onze B&B ‘De Korenhorst’ in Montferland. Onze B&B ligt aan het prachtig uitgestrekte Bergherbos. Ik hoor het graag als ik iets voor je mag betekenen!

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatietherapie

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvaten om jezelf te motiveren?

MU & Bedrijven

Mu heeft bijzondere programma’s voor bedrijven ontwikkeld waarin mensen, teams en organisaties in hun volle kracht worden gezet.

Loopbaan Coaching

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Voice Dialogue Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvaten om jezelf te motiveren?

Groeps Coaching

Opgroeiende kinderen brengen mooie momenten met zich mee. Maar dit wil niet zeggen dat opvoeden vanzelf gaat en makkelijk is.