Investeren in jezelf, is de beste investering die je kunt doen

3 Daagse Coaching

Wat goed, je begrijpt dat deze drie dagen voor jezelf dé beste investering is die je ooit zult doen! 3 dagen individuele coaching, alleen de focus op jezelf. Even geen zorg voor je gezin, afstand van je werk, sociale contacten en andere verplichtingen. 

Individuele Coaching

Wat goed! Je begrijpt dat individuele coaching, en écht tijd nemen voor jezelf, misschien wel de beste investering is die je ooit zult doen! Ga één hele dag, twee dagen of zelfs drie dagen in coaching en zet zo enorme stappen in je ontwikkeling! We kunnen in één dag al veel inzicht krijgen waarom je doet wat je doet, en wie je geworden bent.

Je gaat opgeladen en met veel tools en inzichten naar huis. Het kan een begin zijn van een mooie reis. De bewustwording zal veel in gang zetten. Je gaat dingen herkennen bij jezelf, de ander en je omgeving. Dat geeft je de mogelijkheid daar bewust op te handelen. Je Je leert jezelf begrijpen en er ontstaat meer rust.

De ervaring leert dat dit proces ook tijd en onderhoud nodig heeft. Er is iets in gang gezet wat doorwerkt.

Blijf je twee of drie dagen dan hebben we meer tijd om de diepte in te gaan en de misschien wat taaiere vraagstukken met elkaar aan te pakken. Even geen zorg voor je gezin, lekker los van, afstand van je werk, sociale contacten en andere verplichtingen.
Het maakt dat je meer kunt loslaten, verdiepen en kunt zakken in je proces. Dat is belangrijk en goed voor je.
Je merkt dat je hierdoor sneller andere perspectieven en ‘oplossingen’ ziet voor de problemen waar je wellicht tegenaan loopt.
Ook krijg je voldoende ruimte om je eigen tijd in te delen. Doe vooral waar jij behoefte aan hebt! Je kunt gaan wandelen, lezen, creatief bezig of gewoon wat te lummelen. Tijd nemen is heel belangrijk om je ervaringen te kunnen ‘verteren’ en te ‘vertalen’.

De sessies vinden plaats op zolder in ons heerlijke landhuis ‘De Korenhorst’. Het ligt op een unieke plek in Montferland in de Achterhoek. Overal zijn prachtige uitzichten, heerlijke heuvels met wilde bloemen, blauwe uitgestrekte korenvelden en prachtige bossen. Het is daarmee de ideale plek om samen vooruit te kijken. Vooruit te kijken naar jouw toekomst! Bekijk onze ‘Korenhorst’ hier: www.dekorenhorst.nl

3-Daagse retraite overzicht:

Dag 1:

Dit is dé start van je ontdekkingsreis. Deze dag brengen we alles in kaart. Waar loop je tegenaan? Waar ben je mogelijk ‘vast’ gelopen? Waar verlang je naar?

Dag 2:

Dit is een intensieve, kwetsbare maar zeker ook mooie dag. Een emotionele roetsbaan voltrekt zich. Wees niet bang, je kunt aan wat zich aandient. Je bent klaar voor alle inzichten die deze dag aan jou mogen verschijnen. Vaak voel je je aan het eind van deze dag, opgelucht, moe en zeer voldaan.

Dag 3:

Deze dag kijken we terug. Welke onderdrukte worstelingen of verlangens hebben ruimte gekregen? Wat is er losgekomen en helder geworden? Welke inspiratie is er mogelijk ontstaan en welke plannen wil je gaan maken?

Ook staat deze dag  ‘implementeren’ en ‘ integreren’ centraal. Ik help je hoe je de inzichten en opgedane kennis over jezelf en die van de ander, effectief kunt gaan toepassen in je relatie, gezin, dagelijks leven en je werk.

Je gaat opgeladen en met een ‘éxtra koffer’ naar huis.

Wat zit er in die ‘éxtra koffer’?

  • Meer inzicht in je eigen verlangens en gevoelens
  • Meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans.
  • Je bent meer de regisseur van je eigen leven.
  • Je staat voor je eigen keuzes en durft hierin stappen te gaan zetten.
  • Je hebt tools in handen en dat geeft je daadkracht.
  • Je bent je nóg meer bewust geworden van je eigen kwetsbaarheid én kunt daar met compassie naar kijken en bij zijn.

Unieke locatie

De prachtige locatie draagt bij aan de kracht van deze 3 daagse.

Onze locatie ligt in Montferland aan het prachtige Bergherbos. Je kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur.

Ga liever niet tussendoor naar huis. Het is beter voor je proces om helemaal ‘los’ te zijn van alles.

Heb je interesse in deze 3 daagse individuele coaching sessie, wil je er nog wat meer over weten of wil je even kennis maken met mij? Neem vooral contact met me op. Ik houd met iedereen een korte telefonische intake om te kijken of wij een klik hebben en ik wat zou kunnen betekenen voor jou. Ik neem altijd binnen een dag contact met je op.

Maak de reis:

Stap in je auto of pak de trein, waar je ook in Nederland woont. Mijn klanten komen overal vandaan en geven vaak terug dat juist de reis zo heerlijk was. Zo kom je letterlijk los van alles en kun alles even achter je laten. ‘Niemand kent me hier, héérlijk!’
De Achterhoek geeft je een nieuwe horizon, een ander perspectief.

Ga je met de trein dan haal ik je op bij station Doetinchem. Binnen 10 min arriveren we dan bij onze ‘Korenhorst’.

Neem de tijd en overnacht heerlijk 1 of 2 nachtjes in onze luxe B&B. Bekijk hier onze kamers.

Een impressie van de 3-daagse bij De Korenhorst. 

1-Daagse Individuele Coaching

Sessie 1: 10.00-12.00

Pauze

Sessie 2: 13.00-15.00

Sessie 3: 15.30-17.30

Kosten bedragen €600,- (exclusief BTW)
Inclusief intake, onbeperkt koffie en thee met lekkers.

2-Daagse Individuele Coaching

Dag 1:

Aankomst 14.00 Korenhorst.

Sessie 1: 10.00 tot 12.00

pauze

Sessie 2: 13.00 tot 15.00

Sessie 3: 15.30 tot 17.30

Dag 2:

Sessie 1: 10.00 tot 12.00

pauze

Sessie 2: 13.00 tot 15.00

Sessie 3: 15.30 tot 17.30

Kosten bedragen: €1110,- (exclusief BTW.)
Inclusief intake, onbeperkt koffie en thee met lekkers, 1 overnachting, 1x ontbijt en cursusmateriaal.

3-Daagse Individuele Coaching

Dag 1:

Aankomst 14.00

Sessie 1; 16.00 tot 18.00

Dag 2:

Sessie 2: 10.00-12.00

Pauze

Sessie 3: 13.00-15.00

Sessie 4: 15.45-17.45

Dag 3:

Sessie 2: 10.00-12.00

Pauze

Sessie 3: 13.00-15.00

Sessie 4: 15.45-17.45

Kosten bedragen: €1450,- (exclusief BTW.)
Inclusief intake, onbeperkt koffie en thee met lekkers, 2 overnachtingen, 2x ontbijt en cursusmateriaal.

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

Ingrid Helming
Ingrid Helming
Wat een topvrouw is Rozemarijn. De manier van begeleiden is zuiver, nuchter en vol humor. Ze deelt al haar kennis met haar hart en dat voel je! De training is intensief maar zo’n verrijking dat je met pijn in je hart terug gaat naar huis. Op naar de volgende keer.
Rockstar Yogi
Rockstar Yogi
Nagenietend van een prachtige deep dive kundalini week. Een heerlijke groep sisters om deze reis te mogen maken en liefdevol uitgedaagd door Rozemarijn( wat een powervrouw) om de kracht in mezelf terug te vinden. Veiligheid, verbinding, liefde, herkenning op een hemels mooie plek in Lengel. Een cadeautje voor mezelf en door te geven! Dank Rozemarijn🤍 Liefs Sabien🐦‍🔥
Esther Karskens
Esther Karskens
Prachtige plek, geweldige opleiding, mogen ontvangen en faciliteren. Ik heb een top week gehad met een hele fijne groep dames, ik ben dankbaar dat wij zo bij elkaar mochten komen en resoneren. Rosemarijn vindt ik een goede coach, facilitator en tevens docente met een heerlijke dosis humor op de juiste momenten. Veel kennis heeft zij ...in haar huis🙌 Dankbaar! Namaste🙏
Yara // Coacht
Yara // Coacht
Waarachtig verrijkend om mijn Kundalini opleiding bij Roos te hebben gedaan. Haar inspirerende wijsheid en energieke humorvolle teaching gun ik werkelijk iedereen! Alles klopt!
Ray-Lynn Vrieze
Ray-Lynn Vrieze
5 sterren dekken nog steeds niet de lading voor wat je ontvangt bij Rosemarijn/MU Coaching. Wat een fantastische 5 daagse Kundalini Lichaamswerk opleiding. Goede zorg qua verblijf, schatkist aan kennis, tools en practise maakt het dat je absoluut geprikkeld wordt. Rozemarijn belichaamd volledig waar zij voor staat en dat is een inspiratie. Met veel plezier ben ik helemaal klaar om met liefde en passie de Kundalini Lichaamswerk te faciliteren. Veel liefs xx
Arinda de Ruiter
Arinda de Ruiter
Een geweldige week gehad in de Korenhorst. Rosemarijn is een powervrouw die je precies dat geeft wat je nodig hebt om zelf terug in je eigen kracht te komen. Ik heb gelachen, geluid, geschreeuwd. Ik voel mij herboren, ik ben weer in contact met mijzelf, ervaar weer plezier in het leven. Woorden te kort om de dankbaarheid die ik voel te omschrijven. Een week bij Rosemarijn is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.
Annelore Paredis
Annelore Paredis
Ben nog steeds aan het nagenieten van dit geweldig avontuur. Alle informatie nog aant het verwerken die we gekregen hebben. Wat is Roos een wijze vrouw, stond er vol verwondering naar te kijken hoe zij te werk gaat met de kundalini. Hebben er met z’n allen een geweldige week op zitten. Zo zo zo dankbaar voor dit alles! DANKJE Roos!!!
Dana Hilgers
Dana Hilgers
Wat een cadeau en wat een reis de 5 daagse Kundalini Lichaamswerk Training. Vanaf dag 1 was er een veilige en stevige bedding, waar ik me helemaal aan kon overgeven. Roos begeleidt de groep vanuit waarachtigheid, kracht en helderheid. Ik heb genoten van haar humor, haar energie, haar kennis en haar prachtige verhalen. Het was intensief, vooral de combinatie van mijn eigen proces en daarnaast gelijk leren faciliteren, maar ook dat leverde mooie lessen op. Ik voel me na deze 5 daagse alsof ik delen van mezelf heb opgehaald die ik lang kwijt was. En dat allemaal op een prachtige plek in de achterhoek, die zeker ook bijdraagt aan het proces, waar Mark zorgt voor een fijne sfeer en heerlijk ontbijt. Hoe tof dat er nog een level 2 is. Ik kan niet wachten!
Jenny
Jenny
Wat ben ik blij dat ik bij Roos terecht ben gekomen! Met gezonde spanning ging ik de 5 daagse in, niet wetende wat me te wachten stond. Ik voelde me meteen thuis. Roos is open, lief, direct, enthousiast, een inspirerende verhalenverteller, grappig en een vrouw met veel kennis. Ze weet waar ze het over heeft. Het was een intense en mooie reis die ik heb mogen meemaken. Veilig en puur begeleid door Roos. Dankbaar! Een heel groot cadeau voor mijzelf wat ik voor geen goud had willen missen. Nu mag ik de magische Kundalini energie met veel liefde door gaan geven aan anderen.
Willianne van Strijen
Willianne van Strijen
Ik kijk terug op een intense, diepgaande, hele fijne week op een fantastische plek. Een opleiding, een innerlijke reis en nog zoveel meer dan dat. Licht en donker Geven en ontvangen Het mannelijke en vrouwelijke omarmen De Kundalini energie laten stromen. En ont-dekken wie je ten diepste bent. Rosemarijn is een vakvrouw. Ze creëert een fijne, open sfeer, geeft bedding, moedigt aan, deelt haar (levens)wijsheid, inspireert en geeft je vertrouwen. Het Kundalini lichaamswerk heeft een plek gekregen in m’n leven en vanaf nu ook in m’n praktijk!

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken  

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.