Remember the priest(ess) within you.

  Kundalini Egyptian Mystery school

  Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte!

  Onze prachtige retraiteplek, House of Life in Abydos.

  Documentaire over House of life en Omm Sety.

  Level 1 in Nederland behaald? Altijd al naar Egypte gewild?

  Ga met ons mee!  Volg de: ‘KUNDALINI EGYPTIAN FACELITATOR TRAINING.’ 

  Tijdens deze training volg je een intensief ‘Kundalini Lichaamswerk’ programma. Je ervaart de luxe van een retraite, bezoekt de magische tempels in Luxor, Abydos en natuurlijk Dendera want het bezoeken van de Tempel van Hathor in Dendera is in dit programma een ‘must’. Het waren namelijk de priesteressen van Hathor die in het oude Egypte werden opgeleid hoe te werken met de Kundalini energie. Je ervaart de schoonheid van de Egyptische rituelen en tradities. Na afloop ontvang jij dit prachtige certificaat!

  Krijg alvast een impressie

  Sfeerimpressie

  DEEP DIVE, next level?

  Hieronder geven we je een tipje van de Egyptische sluier van de, ‘KUNDALINI EGYPTIAN MYSTERY SCHOOL’.

  Priester(es), ik? Jazeker! Een Egyptische priesteres was een vrouwelijke spirituele leider in het oude Egypte en had als taak het dienen van goden in tempels en het uitvoeren van rituelen. Ze genoot een hoog aanzien in de samenleving en had vaak een specifieke rol bij religieuze ceremonies, waarbij ze als bemiddelaar tussen de mensheid en de goden optrad. Haar taken omvatten het behouden van heilige kennis, het uitvoeren van ceremonies en het handhaven van rituele zuiverheid. Ze had veel kennis over de heilige oliën en medicinale kruiden en ondersteunde bij ongemak, pijn of ziekte. Vandaag de dag noemen we dit een Holistisch Therapeut. Maar waar was de man dan? Mannen werden vaak gezien als dragers van spirituele en mystieke kennis. Ze waren betrokken bij rituelen en ceremonies die gericht waren op het vereren van goden en het verkrijgen van spirituele verlichting. Kortom, mannen in het oude Egypte vervulden verschillende belangrijke rollen in zowel de samenleving als de religie, waarbij ze vaak werden gezien als de hoeders van traditie, autoriteit en mystieke kennis.

  ‘Hartsverbinding, onvoorwaardelijk, eenheid.’

  Het bekende verhaal over de liefde van Isis en Osiris loopt als een rode draad door onze opleiding.

  Het is een prachtig verhaal waarbij de verbinding tussen lichaam en ziel, leven en dood, het vrouwelijke en het mannelijke op verschillende spirituele manieren wordt uitgewerkt. Onze verbinding met het mannelijke en het vrouwelijke (Osiris & Isis) en onze opbouwende en destructieve krachten (Osiris & Seth) staan hierbij centraal.

  ‘Celgeheugen, zelfhelend vermogen, magisch lichaam.’

  Kundalini energie werd door de Egyptische mysteriescholen Sekhem genoemd. Het bewust opwekken van die kracht was een van de belangrijkste stappen op weg naar verlichting. Er is een bekende scheppingsmythe over godin Nekhbet (slang) en godin Wadjet (vogel). De slang verbindt je met het onderbewuste en brengt de daar opgedane kennis ook weer omhoog, zodat je die bewust wordt en kunt omzetten in wijsheid. Kennis is weten, wijsheid is doen! De vogel verbindt je met je bovenbewuste en brengt die opgedane kennis ook weer naar beneden, naar het aardse vlak, waar je de kennis kunt toepassen zodat ze wijsheid wordt. Als Sekhem omhoog stroomt, vindt er een reinigingsproces plaats en kunnen onvoorwaardelijke liefde, gezondheid, overvloed en verbondenheid met hogere bewustzijnsgebieden worden ervaren. Dit is een gelukzalige, levens veranderende ervaring, die niet in woorden is te vatten.

  Linkeroog en het rechteroog van Horus, de twee mysteriescholen.
  We maken je bewust van deze twee scholen. Je sluit een innerlijk huwelijk (eenwording) met je linker en je rechterhersenhelft. Vrouwelijke school; Linkeroog (maan) het oog van heel wording, was gericht op het trainen van intuïtieve mogelijkheden en het overwinnen van angsten en emoties. Mannelijke school; rechteroog, (zon) onderwees over kennis van het universum, heilige geometrie en eenheidsbewustzijn.

  Je stemt af op de drie verschillende lagen.
  1. De zintuigelijke wereld, je bent je bewust van wat je ziet, denken en handelen in de stoffelijke wereld.
  2. De wereld van onzichtbare krachten; wetten omtrent lot, oorzaak en gevolg, reïncarnatie.
  3. De hogere werkelijkheid; direct bewustzijn van de wereld van de onsterfelijke geest, het ware zelf is verbonden met de hogere werkelijkheid.

  We gaan uit van Universele wetten.

  • De wet van één
  • Zo boven zo beneden
  • Trilling
  • Polariteit
  • Ritme
  • Oorzaak en gevolg
  • Het mannelijke en het vrouwelijke principe

  ‘Mystieke ervaring, geheim, doorgronden.’

  De Ba en de KA;

  De oude Egyptenaren hadden een diepe verbinding met de het Universum, de aarde en haar natuur, de zon, de maan, de planeten en de sterrenstelsels. Vanuit deze diepe verbinding met het universum en de aarde begrepen zij de plek die de mens in dit grote geheel innam. In balans zijn met het Universum en de Aarde was waar het in het oude Egypte om draaide. De kennis over de Ba en de Ka beschrijft het mensbeeld zoals de oude Egyptenaren deze hanteerden. Het neemt je mee naar wie je ten diepste bent, het Licht en beschrijft hoe het leven op aarde grote schaduwen kunnen opwerpen. Zo groot zelfs dat deze schaduw jouw Licht kan gaan versluieren. In Ma’at en met Ma’at leven was daarom zo belangrijk om de innerlijke balans tussen Licht en Schaduw te bereiken. Om diepgaand de krachten van de Kundalini te begrijpen en hoe je ermee kunt werken, is het begrijpen en toepassen van de kennis over de Ba en de Ka heel erg belangrijk. Tijdens ons verblijf in het House of Life zal Aset het mensbeeld van de oude Egyptenaren uitgebreid behandelen en zullen Horus van Abydos en Aset luisteren naar jullie ervaringen die je in de tempels zult opdoen. Middels rituelen en healingen zal ieder zijn eigen proces volgen. Dit proces en de ervaringen die je in de oude Egyptische tempels ongetwijfeld zult opdoen zullen worden begeleid door Horus van Abydos en Aset. De Tempels uit het oude Egypte De tempels uit het oude Egypte pulseren tot op de dag van vandaag nog steeds hun energie en kennis de wereld in. Daarom kan het zomaar gebeuren dat je plots ‘aangeraakt’ wordt in een tempel, dat je geraakt wordt door een afbeelding en de hiërogliefen voor je ogen lijken te gaan leven. De prachtige Sety I tempel in Abydos is niet zomaar een tempel. Het is tempel met een hele bijzondere en unieke energie. Farao Sety I noemde deze tempel, de tempel voor de rust van het hart. Wat hij daarmee bedoelde heeft weer alles te maken met de kennis over de Ba en de Ka. Het heet iedereen welkom die heling en balans zoekt. De tempel leeft en raakt in je aan wat in je geheeld mag worden. De Sety I tempel is daarom een echte Healing Tempel. Het is een Tempel die ervoor zorgt dat je letterlijk in jouw ‘Boek van Leven’ kunt kijken. Het helpt je mee jouw levenspad (weer) helder te krijgen en helpt je mee het beste uit jezelf te halen. Tijdens ons verblijf in het House of Life zullen we onder leiding van Aset de Sety I Healing Tempel bezoeken en zullen rituelen en stilte meditaties de Kundalini opleiding ondersteunen en versterken.

  Bijzonderheden

  Deelnemen aan ‘KUNDALINI EGYPTIAN MYSTERY SCHOOL’

  Level 1 gevolgd in Nederland, overleg met Rosemarijn of deelnemen geschikt voor je is. Level 2 gevolgd in Nederland of Zuid-Afrika dan is deelnemen zéér geschikt!

  Geen level 1+ 2 gevolgd bij MU, maar toch graag willen deelnemen? Je kunt deze opleiding ook volgen als je ervaring elders hebt opgedaan als Energetisch of Holistisch Therapeut. (Overleg de mogelijkheden met Rosemarijn.) Voordat je kunt deelnemen, heb je vooraf een telefonische intake met Rosemarijn. Pas hierna zal je inschrijving definitief worden gemaakt.

  Schrijf je nú al in voor onze ‘Kundalini Egyptian Mystery School’

  We starten in april 2025!

  1 april aankomst, 15 april afscheid.

  18 sept aankomst, 1 okt afscheid

  Maximaal 18 personen per groep. Iedereen heeft een heerlijke single room, in het House of Life! Een absolute droomlocatie!

  Tarieven klik hier

  Het Programma in Egypte:

  Dag 1 – 1 april Aankomst in Luxor. Overnachting in Luxor.

  Dag 2 2 april 10:00 Bezoek aan de indrukwekkende Karnak tempel met een speciaal privé bezoek aan de tempel van Ptah & Seghmet. 13:00 Lunch. 14:00 Bezoek aan de Luxor tempel . Daarna op weg naar Abydos 18:30 Aankomst in het House of Life. 19:30 Diner. 20:30 Rondleiding en uitleg van het programma.

  Dag 3 – 3 april 8:30 Ontbijt 10:00 Training in de ochtend o.l.v. Rosemarijn. 13:00 Lunch. 14:30 In de middag naar de Sety I tempel o.l.v. Aset .19:00 Diner. 20:30 Training en bespreking van de dag en de ervaringen in de tempel o.l.v. Rosemarijn en Aset.

  Dag 4 – 4 april Training in het House of Life o.l.v. Rosemarijn.

  Dag 5 – 5 april Training in het House of Life o.l.v. Rosemarijn. In de middag o.l.v. Aset .

  Dag 6 – 6 april Training in het House of Life. In de avond bespreking van de opgedane ervaringen en processen met Aset en Horus van Abydos.

  Dag 7 – 7 april Ritueel van de zeven Zaden in de Sety I Tempel o.l.v. Aset. In de ochtend voor de Ba. In de middag voor de Ka. Soundhealing in de avond door Aset.

  Dag 8 – 8 april Naar Hathor Tempel in de Dendera o.l.v. Aset.

  Dag 9 – 9 april In de ochtend een training. In de middag naar de Sety tempel. 17:30, in twee groepen bespreken Aset en Horus van Abydos de opgedane ervaringen van het Zeven zaden ritueel en de ervaringen opgedaan in de Hathor Tempel de dag ervoor. 20:30 De tweede groep.

  Dag 10 – 10 april Training in het House of Life. In de avond rituelen en Sound Healing.

  Dag 11 – 11 april Training in het House of Life. In de avond rituelen en Sound Healing.

  Dag 12 – 12 april Falaffel eten in El Balyana. Boottocht op de Nijl.

  Dag 13 – 13 april In de ochtend een training o.l.v. Rosemarijn. In de middag naar de Sety I tempel o.l.v. Aset Om 18:00 initiatie. In de avond feestelijke afsluiting.

  Dag 14 – 14 april Na de lunch terugreis Luxor.

  Dag 15 – 15 april In de vroege ochtend naar Luxor airport voor de vlucht naar Cairo en vervolgens de aansluitende vlucht naar Amsterdam.

  Verandering, ruimte innemen, volgende levensfase.’

  Ga jij mee naar egypte?

  Diny Privé
  Diny Privé
  Ja! Al die positieve reviews begrijp ik nu. Deze opleiding is zó waardevol: 5 sterren zijn dik verdiend. Rosemarijn en Gina delen het beste van zichzelf! Ik heb genóten, prachtige kundalini sessies ontvangen en gegeven, veel geleerd, gedeeld, gelachen, gehuild en geheeld. Ook het beste van mijzelf kwam/ komt naar boven. En nu dóór... om dit mooie werk in de wereld te brengen! Love it!
  Kim Br
  Kim Br
  🔥Level 2 zuid Afrika zijn geen woorden voor🔥 Is een beleving die je mee gemaakt moet hebben om de echte kneepjes van het vak kundalini te leren. Zoveel diepgang zoveel mooie uitbreiding van level 1. Je schaduw kanten die je mag tegen komen en op een mooie manier mag ervaren en laten gaan. Nieuwe technieken die je erbij krijgt om de ambacht van kundalini door te kunnen geven. De magische plek van Bodhi khaya maakt het zo een mooie ervaring Het geweldige afrika level 2 team die er dagelijks zijn voor je 🥰😍🔥 _________________________________________________ April 2023 Met een open houding stapte ik bij Roos binnen. Ik had mezelf beloofd nooit in therapie te gaan. Na mijn vervelende ervaringen. Dit is geen therapie maar een retraite wat zoveel dieper gaat. Wat is dit een mooie persoonlijke reis geworden, met nieuwe inzichten en een nieuwe wereld die open ging. Ik heb dit samen met mijn vrouw gedaan en samen hebben we ons eigen pad mogen bewandelen naast elkaar, om zo weer een weg te vinden naar elkaar op ons eigen pad. Wat is Roos een liefdevol mooi persoon die de juiste energie op de juiste tijd weet te gebruiken. Ze geeft je een vertrouw gevoel en laat je in je eigenwaarden. Ze loopt naast je en begeleid je daar waar je het moeilijk hebt of blokkeerde. Ze geeft je inzichten mee. Het afscheid voelde niet als een afscheid maar een opening naar een nieuwe mij. Bedankt
  Denis Assen
  Denis Assen
  LEVEL 2, JUNI 2024 IN ZUID-AFRIKA Wat een gave ervaring was dit! De advanced Kundalini lichaamswerk opleiding in Zuid-Afrika. Na in 2023 level 1 gedaan te hebben in de buurt van Doetinchem bleef het Kundaliniwerk me trekken. Goede ervaringen voor mezelf en mooie momenten met mensen waarmee ik mocht oefenen maakten me enthousiast om meer de kneepjes van het ambacht te leren. Ik was dan ook nummer 2 die zich aanmelde voor de verdiepende opleiding van MU-Coaching in Zuid-Afrika. Nature Retreat Bodhi Khaya op 2 uur rijden van Kaapstad was de krachtplaats waar het allemaal plaatsvond. Het begon relaxed met seafood en bubbels aan het strand. Inclusief een duik in de zee. Al snel ging het helemaal los. Chaotisch misschien wel. Bewust, om te ervaren wat er gebeurt als je de krachtige Kundalini energie niet goed begeleid. Daarna aan de slag met verbreding van kennis. Bezield overgebracht door Rosemarijn, Peter en Gina. O.a. de archetypen van Jung, regressiewerk, polyvagaal theorie, hero's journey, projectie, de-armouring, soundhealing, schaduwwerk, tantrisch werken, lopen van een labyrint, werken met je verschillende ikken. Altijd met attentie en intentie. En altijd met 'de billen bloot'. Diep naar binnen. Down the rabbit hole. We werden dagelijks getrakteerd op een plenaire sessie. Voor ieders eigen proces. Naast de verbreding was er ook genoeg ruimte voor verdieping van kennis. Ruimte om tijdens het geven van Kundalini sessies soms letterlijk uit de bocht te vliegen. Om zo meer de kneepjes van het vak te ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor. Dankbaar sowieso voor de groep van 14 mede Kundalini werkers. Allemaal totaal verschillend, maar zeer met elkaar verboden. Veel van elkaar geleerd. Er was ruimte en respect voor ieders eigen proces. Waarin ik me altijd gedragen en gezien heb gevoeld. En wat een lol hebben we gehad! Skinny dipping in de zwemvijver en natuurlijk dé bonte avond. African style :-). De laatste dag in Kaapstad was echt betoverend mooi. Als je level 1 hebt gedaan en het werk roept je, dan kun je eigenlijk niet anders dan ook level 2 doen. Het gaat je zoveel brengen.
  Stephen Becker
  Stephen Becker
  Wow, what an experience!! Afgelopen week het voorrecht gehad om bij MU de 'Kundalini facilitator' opleiding te volgen🏆🙏🏽 De kennis, diepgang, beleving en experience +10. Een nieuw kennisveld, wat ik de rest van mijn leven bij me mag dragen. Bedankt voor de ontzettend goede zorgen en begeleiding🙏🏽
  Kimberley Meierdres
  Kimberley Meierdres
  Net terug van het eerste Level Kundalini. OMG er beginnen nu al dingen op z'n plek te vallen. Ik had niet zo veel met Goden en archetypes maar ik weet nu dat Michael mijn beste vriend is haha. Koorden doorknippen want dat vind ik bij mezelf zo lastig! En ook Kali en Sophia blijven hangen. Vuur en vrouwelijke kracht. Wauw! Echt mega dankjewel voor de magische week. Het is heerlijk om naar je verhalen en ervaringen te luisteren. Jouw krachtige energie heeft mij echt geholpen om in mijn eigen kracht te komen. Super dankbaar 🤍✨
  Marylin De Ridder
  Marylin De Ridder
  Zo ontzettend dankbaar voor de magische week dat ik mocht beleven bij Rosemarijn, Peter en Pascale ✨ Het heeft mij echt tot in mijn diepste kern geraakt op ontzettend veel manieren 💛 Dankjewel voor het vertrouwen, de kracht, de gedragenheid! Tot in de jungle lieverds 🐆💚
  Yvette Keijzers
  Yvette Keijzers
  5 dagen heb ik me mee laten voeren in de voor mij nieuwe wereld van Kundalini. Levensverrijkend, waardevol en magisch! Jammer dat er nog niet zoveel bekendheid is rondom Kundalini want dit gun je iedereen. Rozemarijn is zeer deskundig, innemend, lief en ontzettend grappig. Een genot om van haar te mogen leren en ervaren. De accommodatie is werkelijk prachtig en de groep paste perfect bij elkaar…. het was ‘af’. Dankbaar.
  jessica pattisapakoly
  jessica pattisapakoly
  In januari dit jaar heb ik besloten mijn droom waar te maken en de opleiding Kundalini lichaamswerk te volgen bij MU coaching. Mijn droom is op alle fronten uitgekomen. Enigszins gespannen betrad ik maandag De Korenhorst binnen. Samen met 7 dames gingen wij dit avontuur aan. Van elkaar niet kennen tot een verbintenis. Sisters for ever. Het was magisch , hard werken en de tranen vloeiden rijkelijk. Maar wat een respect en liefde. Dank Rosemarijn! Ik heb de juiste keuze gemaakt om dit bij jullie te doen!
  Ingrid Helming
  Ingrid Helming
  Wat een topvrouw is Rozemarijn. De manier van begeleiden is zuiver, nuchter en vol humor. Ze deelt al haar kennis met haar hart en dat voel je! De training is intensief maar zo’n verrijking dat je met pijn in je hart terug gaat naar huis. Op naar de volgende keer.
  Rockstar Yogi
  Rockstar Yogi
  Nagenietend van een prachtige deep dive kundalini week. Een heerlijke groep sisters om deze reis te mogen maken en liefdevol uitgedaagd door Rozemarijn( wat een powervrouw) om de kracht in mezelf terug te vinden. Veiligheid, verbinding, liefde, herkenning op een hemels mooie plek in Lengel. Een cadeautje voor mezelf en door te geven! Dank Rozemarijn🤍 Liefs Sabien🐦‍🔥