Je ene schaduw zit verscholen in een ander.

Schaduwwerk

Iedereen kent kanten van zichzelf waar hij niet trots op is. We vinden deze eigenschappen verwerpelijk en soms schamen we er ons voor. Deze “ikken” hebben we goed verstopt, ze zitten in een kelder, zonder licht en zonder ramen.

Schaduwwerk

Iedereen kent kanten van zichzelf waar hij niet trots op is. We vinden deze eigenschappen verwerpelijk en soms schamen we er ons voor. Deze “ikken” hebben we goed verstopt, ze zitten in een kelder, zonder licht en zonder ramen. Sommige van deze verstoten “ikken” zitten er al zo lang dat we zelf niet eens meer weten wie ze zijn en waarom ze er eigenlijk zitten. Deze verstoten “ikken” (schaduwkanten) willen eruit; ze willen gehoord en gezien worden. We passen de Voice Dialogue techniek en Big Mind toe en vragen je schaduwkanten wat ze van je willen en nodig hebben. Het is de start van een prachtige tocht waarbij je zonder de vrees je eigen realiteit aankijkt en er niet meer voor wegloopt. Er is moed voor nodig, maar door dit pad te bewandelen, bevrijd je jezelf van heel veel nodeloze ballast. 

Wil je deze methode ervaren, leren en kunnen toepassen? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Deze ‘methode’ kun je individueel volgen bij “MU” Door individueel aan deze methode te werken kunnen we diep op deze methode ingaan.

Particulier tarief : 100,- per uur.  Exclusief BTW.

Zakelijk tarief: 150,- per uur. Exclusief BTW.

4 sessies zijn wenselijk. Een sessie duurt 2 uur.

Lunch is niet inbegrepen. Je hoeft niet verplicht coach of trainer te zijn om deze methode te volgen.

Kan ik jou verder helpen?

Kan ik je helpen of wil je meer weten over ‘schaduwwerk’? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

(5/5)

Klanten beoordelen Mu-Coaching met een 5/5 (26)

‘Ik vond het een erg inspirerende dag! Bij de eerste ontmoeting met Rosemarijn werd er al direct enorm veel positieve energie overgebracht en die is

gedurende de dag niet meer verdwenen. Rosemarijn kan erg goed levellen met haar publiek en weet de methodiek vlot en niet zweverig over te brengen.

De setting, sfeer, en Roos zelf zorgden ervoor dat ik me volledig op m’n gemak voelde en me open durfde te stellen voor het onbekende.

Een erg leerzame dag waar ik de opgedane inzichten zeker probeer mee te nemen in m’n dagelijks leven!’

Alex 38

‘Ik ben geen groepsmens, echt totaal niet. In een groep voel ik me vaak onzeker en wil ik het liefst verdwijnen. Deelnemen was dus écht een stap voor mij. Na de eerste bijeenkomst voelde ik dat dit precies was wat ik nodig had. “Overdracht en “aannames”, “ het bleek via de deelrondes in feedback van de andere deelnemers , zich écht alleen in mijn eigen hoofd af te spelen. Wat een inzicht! Wat een energie is daar al die jaren in gaan zitten. Ik ga zeker door, want het geeft mij zoveel!,

Irene 37

Als ik m’n vrienden zou vertellen over vandaag dan zou ik het volgende zeggen: Ik vertel over hoe schaduwkanten het je soms zo moeilijk kunnen maken en dat je met deze techniek meer inzicht kunt krijgen en daardoor meer grip erop kunt krijgen. Dat is natuurlijk super waardevol! Ik vertel over de fijne persoonlijkheid van Rosemarijn en haar fijne huis waar ze de sessies geeft. Ik zeg dat het naast waardevol en leerzaam ook gewoon ontzettend leuk is om te doen en zeg dat ik het iedereen aan zou raden dit bij Rosemarijn te volgen.

Nicoline 45

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Relatietherapie

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Individuele Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

MU & Bedrijven

Mu heeft bijzondere programma’s voor bedrijven ontwikkeld waarin mensen, teams en organisaties in hun volle kracht worden gezet.

Loopbaan Coaching

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Voice Dialogue Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvatten om jezelf te motiveren?

Groeps Coaching

Deel gedurende 3 dagen verschillende perspectieven over je eigen casus én vorm een sterke(re) groep waar veiligheid in de groep voorop staat.

Ontmoet jouw coach

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief. Ik stel je de vraag; waarom ben geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent! Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool “Mamagaai”. Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal. Ik woon samen met man Mark in onze B&B ‘De Korenhorst’ in Montferland. Onze B&B ligt aan het prachtig uitgestrekte Bergherbos. Ik hoor het graag als ik iets voor je mag betekenen!