Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Zuid-Afrika level 2

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Kundalini Egyptian Mystery School

Ga jij mee naar Egypte?

Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

Onze events

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken  

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.

Waar kan ik je bij helpen?

Kan ik je helpen of wil je meer weten over coaching? Neem dan contact met mij op. Je ontvangt binnen 1 werkdag direct een reactie op jouw (hulp)vraag!

Bel mij gerust!

Liever niet e-mailen, maar mij direct persoonlijk aan de lijn? Schroom dan niet om te bellen! Neem ik niet op? Dan ben ik aan het coachen, laat vooral een voicemailbericht achter. Tot snel!

Op zoek naar de route?

Ben je op zoek naar de route? Navigeer naar MU-Coaching, ik ben gevestigd op: Korenhorsterweg 8, 7044 AJ in Lengel.

Stuur een e-mail

Liever je verhaal duidelijk en beknopt omschrijven per mail? Stuur mij gerust een e-mail op info@mu-coaching.nl, dan ontvang je binnen 24 uur een reactie van mij!

Klanten beoordelen MU-Coaching:

Sanne Woltjer
Sanne Woltjer
Wauw!!! Wat een fantastische, magische, leerzame en intense week! Ik heb enorm genoten van de geweldige groep vrouwen met wie ik dit avontuur heb mogen delen en de energie waarmee Rosemarijn ons meegenomen heeft deze week. Vol passie, vuur en kennis. Ik heb enorm veel mogen leren, maar vooral ook groeien als persoon. Mijn schaduwkanten aangaan. Mega dankbaar. Dank voor alles 🙏🏻😊
Danara
Danara
One hell of a ride! Dat is de opleiding Kundalini Bodywork bij de fantastische Rosemarijn. Wat een ervaring! Intens, confronterend en magisch zijn woorden die in mij opkomen. Mijn emoties gingen echt alle kanten op. Schaduwkanten aangekeken, innerlijk kind werk, mezelf honderd keer tegen gekomen, verdriet, intens geluk, humor en magische momenten wisselde elkaar af. Ik heb mezelf echt weer zoveel beter leren kennen. Een hele spannende maar ook te gekke rollercoaster. Lieve Rosemarijn (en Gina en Pascalle), dankjewel voor de prachtige week. Ik had dit echt bij niemand anders willen leren en ervaren. Aards, uniek, met humor en hier en daar de nodige confrontatie ;) Wat heb ik mij veilig en gedragen gevoeld! Mark ook bedankt voor alle goede zorgen en de heerlijke ontbijtjes! Mijn kundalini energie stroomt en ik kan niet wachten om met deze energie te mogen gaan werken!
Kirsten Andriessen
Kirsten Andriessen
Gun jezelf deze week! Ik herken veel van de prachtige reviews die hier al gegeven zijn. Wat mij naast het energetisch werk ook raakte waren de verhalende elementen zoals archetypen, schaduwwerk en mythen. Rosemarijn kan hier ontzettend boeiend over vertellen en het komt binnen op een diepere laag. Wat heel fijn was dat alles er kon zijn. Je wordt geconfronteerd met jezelf maar Rosemarijn begeleidt je met veel liefde, respect en ontvankelijkheid Tot slot ook een ode aan de groep, wat een feest om met jullie deze week te hebben mogen beleven, het moest zo zijn.
Suzan Van Eerdt
Suzan Van Eerdt
Roos schudt je liefdevol door elkaar, bewaakt de grenzen als een tijger. Confronteert met zachtheid en pakt je hand om samen op reis te gaan. Roos huppelt, straalt en is evenveel aanwezig op aarde als in het universum. Ze ademt wat ze doet, zegt wat ze denkt en lacht om zichzelf. Ze gaat samen met je door al je processen waardoor zelfs dát een feestje wordt. En dat maakt haar een échte priesteres zónder op het voetstuk te gaan staan. Ze is hier, met jou, met de groep en alles wat ze wel én niet is. Ze laat zien en voelen waar Kundalini in essentie over gaat. Dank Roos! Wat een inspirerende week. En Mark: dankjewel voor het veilige thuisbasis deze week. Alleen daarvoor zou ik als terugkomen. Wat een prachtige plek hebben jullie gecreëerd!
Sophie Richter
Sophie Richter
Het is lastig met alle stromingen rondom de kundalini welke opleiding bij jou past. Toen ik Roos had gesproken voelde ik gelijk een enorm vertrouwen en wist dat ik op de juiste plek was! Eenmaal op locatie werd dit gevoel versterkt! Deze week had van mij nog wel langer mogen duren. Je wordt meegenomen op een reis in jezelf en krijgt inspiratie om dit mooie werk zelf te mogen uitdragen op jou manier. De woorden die omhoog komen wat betreft de begeleiding zijn: liefdevol, direct, veilig, goed gegrond, eerlijk en respectvol. Voor mij ook geen twijfel dan om level 2 te gaan doen met Roos in zuid Afrika! En Roos doet het natuurlijk niet alleen, in mijn opleiding hebben Gina en Pascal ook een rol gespeeld, die wil ik ook zeker bedanken! En haar steun en toeverlaat Mark die alle cursisten in de watten legt als goede gastheer.
Eva Poppink
Eva Poppink
Ik volgde bij Rosemarijn een vijf daagse opleiding tot Kundalini facilitator. Niet in woorden te vangen eigenlijk. Wat een kundigheid en waarachtigheid! En wat een locatie… Een veilige en prachtige, spirituele omgeving en grondige begeleiding. Zo eerlijk en aards, ik voel me zo gegroeid en trots! Ook de verzorging om de cursus heen tot in detail, deden mij zo thuis voelen. Ik kon mij focussen op de opleiding en ben heel blij dat ik hem hier kon doen. Wat mij betreft dé plek om het waardig en kundig te leren. Dikke aanrader!!!
Natasja Jansen
Natasja Jansen
Holy Moly🎉! Wat een 5-daagse zeg. Man o man, wat ben ik naar de graftakke gegaan. Maar wat was het waard. En ik had het niets liever willen doen dan bij mucoaching Rosemarijn is zo puur, met haar beide benen op aarde en weet duidelijk je de spiegel voor te houden. Precies wat ik nodig had, maar eerst niet zo fijn vond. Maar goed, pijn is fijn toch?! Letterlijk gekotst, geschreeuwd, mezelf onder gepist. Maar GOD wat was het prachtig 🙏🏻. Kundalini is voor iedereen, trots dat ik het mag gaan uitdragen op mijn eigen manier. Ik voel mij letterlijk bevrijd na deze dagen, bevrijd van mijn eigen overtuigingen en die van het internet. Kundalini is van iedereen en is niet in een hokje te stoppen, het is het mooiste en krachtigste wat er is. Liefs, Natas 🐍 🎉💖
Erwin
Erwin
Kundalini level 1 gedaan en kan niet anders zeggen dat het een hele mooie intense opleiding is. Het is een gebalanceerde combinatie van praktijk en theorie. Een opleiding die je leert toepassen, maar je tegelijkertijd ondergaat. Rosemarijn heeft ontzettend veel kennis en is daardoor in staat om alles goed in samenhang te brengen. En hoewel merendeel vrouw is deze opleiding ook zeker voor mannen. Van belang is dat je open-minded bent, niet bang bent om vaste (gedrags)patronen los te laten en diep in jezelf op onderzoek uit te gaan.
Annemiek Vera
Annemiek Vera
Kundalini level 1 Vanaf het eerste moment dat ik Rosemarijn sprak tijdens de intake ervoer ik haar liefde, wijsheid en gave. Met vreugde en een enorme nieuwsgierigheid starte ik deze week. De ervaring zelf om Rosemarijn zo in haar werk te ontmoeten en van haar te mogen leren en ontvangen gaat voor mij voorbij de taal. Ze creëert een veld waarbinnen je een diep thuiskomen mag ervaren, uitgenodigd voelt om je bezieling VOL-ledig te ownen en biedt met haar zijnskwaliteit, kennis en liefde voor haar vak een prachtige rijke inspiratie. Haar vermogen zette mij oog in oog met het mijne en dat vind ik meesterschap. Wat veel liefde opent deze vrouw. Ook in samenwerking met Chantal, Gina en haar man Mark. Ik heb mij niet eerder zo (aan)geraakt, gevoed, uitgedaagd en geïnspireerd gevoeld. Echt NEXT LEVEL! 🙏
Petra Alders
Petra Alders
Ik ben nog aan het landen na de prachtige week die ik heb mogen beleven, onder de super deskundige begeleiding van Roos. Dankjewel Roos, uit de grond van m'n hart, voor het veld dat je neerzet, voor je kennis die je deelt op een manier zoals ik nog nooit gezien en gevoeld heb. Kundalini... Je bent het, je bezielt het. Je verhalen maken alles zo hapbaar en daardoor kan alles een verdieping lager zakken :-) Je hebt ons gedragen en gechallenged, ons naar dieptes begeleid die ik niet kende. Ik ben mega dankbaar dat wij elkaar hebben ontmoet, net zoals onze groep van prachtige dames waarmee dit alles mogelijk werd. En de humor... zalig! Thanks million!! <3

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.