Vooropleiding van de Relatietherapie opleiding

Voice Dialogue individuele training

De basis van mijn relatietherapie opleiding is de methode Voice Dialogue. Deze 3 daagse sta jij zelf centraal om deze methodiek te ondergaan. Het is een intensieve individuele coaching waar je veel inzicht krijgt over wie je geworden bent en wie je werkelijk bént. Door ‘VD’ zélf te ervaren leg je de basis voor de relatietherapie opleiding.

Voice Dialogue

‘The idea of surrender in relationship is not to another person but to the process of relationship itself- Hal Stone’

De psychologen Hal & Sidra Stone hebben het Voice Dialogue proces ontwikkeld. Ze hebben internationaal erkenning gekregen voor deze methode. Ontmoet je drammer, je innerlijke criticus, je beschermer/beheerser, je kwetsbare kind en alle andere leden van je innerlijke familie.
Met diepgang en gelukkig ook veel humor, laat ik je kennismaken met je sub persoonlijkheden – je vele ‘innerlijke ikken’. Het helpt je om te ontdekken waar elke ‘ik’ behoefte aan heeft en wat elke ‘ik’ je te bieden heeft. Er ontstaat veel meer begrip, meer zelfacceptatie en een meer vervullend leven. Het werkt bevrijdend wanneer jouw ikken, zich kunnen uitspreken.

Zelf beschouw ik Voice Dialogue als een van de beste gereedschappen voor persoonlijke groei.
Hieronder beschrijf ik deze methode een beetje in ‘Jip en Janneke taal.’ De ‘ikken-bus’ is een handige metafoor voor de ‘starter’.
Stel je eens voor, jij hebt je eigen ‘ikken-bus.’ Er zitten allemaal verschillende soorten ikken – kanten – kwaliteiten – karaktereigenschappen – normen – waarden – verlangens en worstelingen in jouw eigen ikken-bus. Je hebt ikken die graag voorin de bus zitten. Zij bepalen de regels en hoe jij je moet gedragen. Je hebt ikken (jouw potentieel) die vaak in het midden van de bus zitten. De ikken die achter in de bus zitten representeren het tegenovergestelde van de ikken voorin de bus. We noemen dit onze verstoten ikken. Helemaal achter in de kofferbak zitten ikken verstopt. Ze zijn bang, boos, angstig of verdrietig. Sommige voelen zich misschien schuldig of schamen zich. Al deze ikken hebben een belangrijke boodschap voor je.

Als jij jezelf en je ikken kent, kun jij een bewuste bestuurder zijn van je bus en optimaal genieten van je reis. Je ervaart dat je ikken hebt, maar helemaal niet bent. Je bent veel meer dan dat. Tegelijkertijd ben je deel van een geheel en zul je tegen uitdagingen aanlopen. Wij gaan met elkaar kijken naar al deze facetten van het leven. Hoe ga je om met moeilijkheden, moet je altijd gelukkig zijn? Hoe verhoud jij je tot je familie, je vrienden en je collega’s?

We besteden ook aandacht aan de ‘bindingspatronen’, ‘overdacht en tegenoverdracht’ en ‘projectiemechanisme’.

Bindingspatronen kun je beschrijven als communicatie zonder keuzemogelijkheden. Je kunt niet helder denken of reageren, voelt dat je geen keus hebt. Je luistert teveel of je luistert helemaal niet.

Bindingspatronen zijn voortdurend werkzaam in alle relaties. De basis van de bindingen tussen man en vrouw bestaat enerzijds uit het moederdeel van de vrouw met de zoondeel van de man en anderzijds bestaat deze binding uit het vaderdeel van de man met het dochterdeel van de vrouw.

Deze basisbinding bestaat in allerlei relaties tussen man en vrouw, tussen broers en zussen, tussen werkgevers en werknemers, tussen collega’s, tussen vrienden en natuurlijk in een intieme relatie. Twee vriendinnen kunnen jarenlang een goede vriendschap hebben, een vriendschap waarin de ene de rol speelt van de moeder en de ander van de dochter.

Deze bindingen kunnen positief ervaren worden, gevoelens van zekerheid en geborgenheid geven. De beperking van deze binding wordt veroorzaakt door het ouder – kind patroon.

Er kan zich geen volwassen relatie ontwikkelen en er is helemaal geen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Destructieve bindingspatronen
Het is heerlijk als je partner de rol op zich neemt van een warme, aandacht gevende ouder of een verantwoordelijke zorgende ouder. Het wordt minder leuk als je partner verandert in een kritische, oordelende ouder of een mokkend opstandig kind. Duivelse dialogen kunnen zoveel kapot maken en kost ons zoveel negatieve energie. Ik geef jullie tools en inzicht om hier meer bewustzijn over te krijgen zodat er een keuze ontstaat om het anders te doen.

Een impressie van deze training bij De Korenhorst.

Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Wie verdieping zoekt in zijn leven verdwaalt al snel in een woud van mogelijkheden. MU-Coaching laat je bomen zien in plaat van een bos en helpt je het juiste pad te vinden.

Klanten beoordelen MU-Coaching:

Ingrid Helming
Ingrid Helming
Wat een topvrouw is Rozemarijn. De manier van begeleiden is zuiver, nuchter en vol humor. Ze deelt al haar kennis met haar hart en dat voel je! De training is intensief maar zo’n verrijking dat je met pijn in je hart terug gaat naar huis. Op naar de volgende keer.
Rockstar Yogi
Rockstar Yogi
Nagenietend van een prachtige deep dive kundalini week. Een heerlijke groep sisters om deze reis te mogen maken en liefdevol uitgedaagd door Rozemarijn( wat een powervrouw) om de kracht in mezelf terug te vinden. Veiligheid, verbinding, liefde, herkenning op een hemels mooie plek in Lengel. Een cadeautje voor mezelf en door te geven! Dank Rozemarijn🤍 Liefs Sabien🐦‍🔥
Esther Karskens
Esther Karskens
Prachtige plek, geweldige opleiding, mogen ontvangen en faciliteren. Ik heb een top week gehad met een hele fijne groep dames, ik ben dankbaar dat wij zo bij elkaar mochten komen en resoneren. Rosemarijn vindt ik een goede coach, facilitator en tevens docente met een heerlijke dosis humor op de juiste momenten. Veel kennis heeft zij ...in haar huis🙌 Dankbaar! Namaste🙏
Yara // Coacht
Yara // Coacht
Waarachtig verrijkend om mijn Kundalini opleiding bij Roos te hebben gedaan. Haar inspirerende wijsheid en energieke humorvolle teaching gun ik werkelijk iedereen! Alles klopt!
Ray-Lynn Vrieze
Ray-Lynn Vrieze
5 sterren dekken nog steeds niet de lading voor wat je ontvangt bij Rosemarijn/MU Coaching. Wat een fantastische 5 daagse Kundalini Lichaamswerk opleiding. Goede zorg qua verblijf, schatkist aan kennis, tools en practise maakt het dat je absoluut geprikkeld wordt. Rozemarijn belichaamd volledig waar zij voor staat en dat is een inspiratie. Met veel plezier ben ik helemaal klaar om met liefde en passie de Kundalini Lichaamswerk te faciliteren. Veel liefs xx
Arinda de Ruiter
Arinda de Ruiter
Een geweldige week gehad in de Korenhorst. Rosemarijn is een powervrouw die je precies dat geeft wat je nodig hebt om zelf terug in je eigen kracht te komen. Ik heb gelachen, geluid, geschreeuwd. Ik voel mij herboren, ik ben weer in contact met mijzelf, ervaar weer plezier in het leven. Woorden te kort om de dankbaarheid die ik voel te omschrijven. Een week bij Rosemarijn is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.
Annelore Paredis
Annelore Paredis
Ben nog steeds aan het nagenieten van dit geweldig avontuur. Alle informatie nog aant het verwerken die we gekregen hebben. Wat is Roos een wijze vrouw, stond er vol verwondering naar te kijken hoe zij te werk gaat met de kundalini. Hebben er met z’n allen een geweldige week op zitten. Zo zo zo dankbaar voor dit alles! DANKJE Roos!!!
Dana Hilgers
Dana Hilgers
Wat een cadeau en wat een reis de 5 daagse Kundalini Lichaamswerk Training. Vanaf dag 1 was er een veilige en stevige bedding, waar ik me helemaal aan kon overgeven. Roos begeleidt de groep vanuit waarachtigheid, kracht en helderheid. Ik heb genoten van haar humor, haar energie, haar kennis en haar prachtige verhalen. Het was intensief, vooral de combinatie van mijn eigen proces en daarnaast gelijk leren faciliteren, maar ook dat leverde mooie lessen op. Ik voel me na deze 5 daagse alsof ik delen van mezelf heb opgehaald die ik lang kwijt was. En dat allemaal op een prachtige plek in de achterhoek, die zeker ook bijdraagt aan het proces, waar Mark zorgt voor een fijne sfeer en heerlijk ontbijt. Hoe tof dat er nog een level 2 is. Ik kan niet wachten!
Jenny
Jenny
Wat ben ik blij dat ik bij Roos terecht ben gekomen! Met gezonde spanning ging ik de 5 daagse in, niet wetende wat me te wachten stond. Ik voelde me meteen thuis. Roos is open, lief, direct, enthousiast, een inspirerende verhalenverteller, grappig en een vrouw met veel kennis. Ze weet waar ze het over heeft. Het was een intense en mooie reis die ik heb mogen meemaken. Veilig en puur begeleid door Roos. Dankbaar! Een heel groot cadeau voor mijzelf wat ik voor geen goud had willen missen. Nu mag ik de magische Kundalini energie met veel liefde door gaan geven aan anderen.
Willianne van Strijen
Willianne van Strijen
Ik kijk terug op een intense, diepgaande, hele fijne week op een fantastische plek. Een opleiding, een innerlijke reis en nog zoveel meer dan dat. Licht en donker Geven en ontvangen Het mannelijke en vrouwelijke omarmen De Kundalini energie laten stromen. En ont-dekken wie je ten diepste bent. Rosemarijn is een vakvrouw. Ze creëert een fijne, open sfeer, geeft bedding, moedigt aan, deelt haar (levens)wijsheid, inspireert en geeft je vertrouwen. Het Kundalini lichaamswerk heeft een plek gekregen in m’n leven en vanaf nu ook in m’n praktijk!

Dé toolbox van MU-coaching

Soorten Coaching

Opleiding Kundalini Lichaamswerk

5-daagse interne opleiding

De meest complete Kundalini opleiding van Nederland. Je ontvangt na inschrijving drie theoretische documenten en ervaart dat werken met de Kundalini energie een ambacht is.

MU Kundalini - Advanced level 2

5-daagse Interne Opleiding

Een prachtige vervolg stap, na de Opleiding Kundalini Lichaamswerk, We gaan volledig uit van jouw innerlijke kracht, jouw unieke spirit en hoe jij jouw innerlijk vuur aan de wereld mag en kunt gaan schenken. Wat een verdieping geeft dit!

Zuid-Afrika level 2

Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ontwaak je innerlijke kracht en volg een transformerende Kundalini-opleiding in het adembenemende Zuid-Afrika, waar de schitterende natuur en spirituele energie samenkomen.

Mu Kundalini - Innerlijk Huwelijk - Opleiding

9-daagse - interne opleiding.

Als je met Kundalini werkt, krijg je jouw schaduwkanten erbij. Een psychologisch fundament, wat je veel vertrouwen geeft voor je eigen praktijk.

Kundalini Egyptian Mystery School

Ga jij mee naar Egypte?

Onze Opleiding Kundalini Lichaamswerk, is nu ook te volgen in het Mysterieuze Egypte. In Egypte heb jij de mogelijkheid om onze levels 2 én 3 te volgen.

Onze events

Aanmelden voor events

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Klik hier voor een overzicht van alle actuele opleidingen.

Ontmoet de eigenaresse.

Rosemarijn & MU-Kundalini

Als Kundalini specialist, relatietherapeut én bewustzijnscoach, heb ik de afgelopen jaren veel stellen en individuen mogen helpen op hun reis in het leven. Ik ben afgestudeerd aan het Instituut voor Transformatiepsychologie & Kundalini Body Work. De transformatiepsychologie én Kundalini Body Work, streeft ernaar de fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren.

Het is mijn passie om coaches, trainers, individuen en stellen te begeleiden in hun zoektocht, wie ze werkelijk ZIJN.

Waarom stroomt het niet door, waarom loop ik vast, waarom heb ik altijd ruzie met mijn partner, familie, vriend, vriendin of zelfs mezelf.

Of, wat is dat toch met mijn hoog gevoeligheid? Waarom gaan toch steeds mijn handen áán? Hoe komt het dat ik energie van andere aanvoel en overneem? Wat staat mij te doen in dit leven? Welke paden mag ik daarin gaan bewandelen? Wat is mijn purpose? Wat is mijn unieke bijdrage in dit leven en hoe draag ik dit uit?

Mijn opleiding en sessies zijn energiek, puur, nuchter, confronterend, luchtig, magisch, mythisch, goddelijk en diepgaand. Ik geef je een stevig theoretisch kader mee om ook te kunnen snappen wat je voelt en doet.

Methodes en technieken die ik gebruik zijn divers en zijn altijd een mix van energetisch werk en theorie. Mythisch werken heeft mijn grote liefde en is mijn ‘niche’.

Titels/opleidingen:

- ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.) 

- Big Mind van Genpo Roshi 

- Ken Wilber - Integral Theory 

- Advanced Kundalini Bodywork - Elloit Saxby Lev. 1 + 2 

- Zijnsoriëntatie’ in Utrecht, Intensieve opleiding en Pad Coaching - Hans Knibbe. 

- Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’. 

- Joe Dispenza 5 day retreat. 

- Feeding your Demons - Larijs Trainingen. 

- Merkaba Light opleiding. 

- Meervoudige Merkaba technieken  

- Energetische Massage - Healing Space. 

- Kundalini Facilitator Training 

- Maan Cirkel van Katrijn Joris 

25 jaar was ik eigenaar van Jeugdtheaterschool ‘Mamagaai’ in Haarlem en Heemstede. Mijn creativiteit is nog zéker voelbaar tijdens de opleidingen.